תגידו ,

תגידו ,

מה אתם חושבים על למידה למבחנים בקבוצות או עם חברים ? האם זה מועיל ? מזיק ? איך אתם לומדים ?

spirit noa

New member
אהמ אהמ אהמ ../images/Emo13.gif

אני אישית אוהבת יותר למידה לבד.. בלי חברות, כי תמיד כשאני עם חברות ואנחנו"לומדות" למבחנים יש רק צחוקים, מדברים על שטויות, ולא מתייחסים לחומר, ולמבחן, פשוט גולשים מהעיינין, הכי טוב לבד,

As היחידה

New member
תלוי איזה מבחן. לדעתי.

עם זה מבחן להיסרטוריה למשל אני אלמד לבד. כי יש המון המון חומרים שפשוט צריך ללמוד , זה לא אלגברה וכאלה.. אבל עם זה למשל אנגלית אז רק עם מישהו/י כי באנגלית אני לא הכי טובה והם יכולים לעזור ולבחון אותי. =\

וונקי

New member
ללמוד למבחנים

אני לומדת למבחנים בהתחלה לבד אחרי זה בקבצות וככה כול אחד מסביר אחד לשני מה שהוא יודע ואז גם נהנים וגם לומדים וזה הכי טוב לדעתי

נינושש

New member
תלוי..

אם זה עם חברים קרובים אין סיכוי שיצליחו ללמוד כי לרוב הם ידברו על סתם דברים.... לכן לדעתי זה מזיק.... אבל אני אפילו שזה מזיק אם אני כבר לומדת אז זה עם חברים....

Ana14s

New member
מבחנים...../images/Emo8.gif

למבחנים לפי דעתי כדאי ללמוד לבד. כיוון שאז בעצם מבינים את החומר טוב יותר, ומתמקדים בחומר שאתה לא מבין. וכשזה בקבוצות כפי שנועה כבר אמרה, החבר'ה תמיד מדברים על דברים אחרים ומהמבחן שוכחים.

ל י ס ו ש

New member
תלוי במה המבחן...

נגיד במתמטיקה אני לומדת לבד יותר קל לי לקלוט... ובהבעה או כל המקצועות האלה אני לומדת עם חברות...

Aussie Girl

New member
לשלב.

בהתחלה ללמוד עם חברים כי ככה אחד משלים לשני את מה שהאחר לא יודע ומסבירים אחד לשני, ואחר כך לחזור על החומר לבד. כלומר לחלק את הלמידה ל-2 חלקים תחילה עם חברים ואחר כך לבד. לדעתי זו שיטה בהחלט טובה ואף מומלצת. אבל עדיין כל אחד עם הרגלי למידה שלו.

תות15

New member
ל-ב-ד

אסור ללמוד למבחנים כי אחרי זה מריצים דאחקות ומתחילים לעשות שיחות נפש ואוכלים צ'יפס ומתנחלים בבית שעות ואחרי זה עושים מועד ב'.. אה אופס כנראה שזה רק אני..
אבל בכל מקרה עדיף להתכונן לבד..

cami y luly

New member
אני בדרך כלל לבד..

לפעמים כדאי עם חברים.. אבל תלוי במקצוע ובחומר..

למעלה