גלית, אני המומה, מכבסה ללא מייבש?
ג גליתrt New member 8/2/04 #48 יש מייבש.. ב- , אבל אז הכביסה עומדת רטובה בגיגית עד שה"נגלה" הראשונה/שנייה/שלישית תיגמר.. מסקנה: לא לאגור ולא להתעצל ולעשות כל פעם מכונה אחת ולייבש, מכונה ולייבש.. ולחכות לקיץ .
יש מייבש.. ב- , אבל אז הכביסה עומדת רטובה בגיגית עד שה"נגלה" הראשונה/שנייה/שלישית תיגמר.. מסקנה: לא לאגור ולא להתעצל ולעשות כל פעם מכונה אחת ולייבש, מכונה ולייבש.. ולחכות לקיץ .
Y yael just married New member 6/2/04 #28 אני פשוט תולה את הבגדים בפינת האוכל, על המתקן המתקפל הזה שמיועד לייבוש כביסה. מקסימום לוקח לזה כמה ימים להתייבש, אבל כמה כבר אני צריכה את פינת האוכל באמצע השבוע?...
אני פשוט תולה את הבגדים בפינת האוכל, על המתקן המתקפל הזה שמיועד לייבוש כביסה. מקסימום לוקח לזה כמה ימים להתייבש, אבל כמה כבר אני צריכה את פינת האוכל באמצע השבוע?...
א אנילה1 New member 6/2/04 #43 יעל, שש שבע אמרה שתפעילי מאורר רגיל וזה כמו כביסה ברוח, וזה מתייבש יותר מהר, לא צריך אפילו חימום.
א אוסה New member 7/2/04 #44 או והה אני מייבשת אצל .... אני מייבשת כביסה אצל חמותי המייבש שלי תקלקל , היא עושה זאת בתענוג איזה מזל , תאמינו לי ממש מזל
או והה אני מייבשת אצל .... אני מייבשת כביסה אצל חמותי המייבש שלי תקלקל , היא עושה זאת בתענוג איזה מזל , תאמינו לי ממש מזל