תגידו....

../images/Emo62.gifבנות יש לי רעיון

בואו נעבור לחוף של נודיסטים שם לא צריך בגדים לא כביסות לא בטיח סתם רעיון אדית ותחשבו על זה חחחחחחחח

sovlanit

New member
אדית,לא יותר פשוט לעבור לאשקלון

או לאילת???. בחוף הנודיסטים מסתובב הרבה עירום. לא מתחשק לי "לגנוב"לכולם את ההצגה...חחחחחחחחחחחחחח

sovlanit

New member
החוף,אנילה,חוף הנודיסטים,וגלית-

הרגעי. לא שמעתי על אחד כזה כאן..... חחחחחחחחחחחחחחחחחח

sovlanit

New member
גלית,כשתמצאי

את התשובה לשאלתך-אני כאן להצטרף אלייך בשמחה!

אנילה1

New member
גלית, לי יש מיבש קטן שאפשר לשים ../images/Emo41.gif

אותו בכל מקום בבית ליד חלון. אני מייבשת בו בעיקר דברים קטנים, כמו גרבים תחתונים כי לא בא לי לתלות אותם. הוא גם מעולה לבגדי ילדים. את הדברים הגדולים אני תולה בבית על מתקן לייבוש שעולה בערך 40 שקל. רק בימי גשם. אבל משתדלת לא לכבס ביום גשם רק אם אין ברירה. לרובם יש מייבש כביסה, אז אין בעיית גשם. הסיבה שאני אוהבת לייבש באויר הצח, היא שאני "מתה" על הריח הטרי של הכביסה. אני גם לא משתמשת במרכך כביסה. המגבות יוצאות מחוספסות וכך הן משמשות לי כפילינג חינם לפנים ועור הגוף אחרי המקלחת. אני משפשפת את הגוף במגבת, וזה עושה לי עור חלק.

אנילה - כמוני כמוך - מייבשת במייבש

רק דברים קטנים והשאר תולה על מייבש במרפסת - מזיזה אותו שלא יגיע אליו הגשם - אפשר גם לכסות בנילון מלמעלה. לפעמים הכביסה מחכה בסל הכביסה כמה ימים טובים עד שתגיע העוזרת - אני שמה במכונה והיא תולה. מכבסת - תולה מכבסת - תולה מכבסת - תולה.

לא נעים להגיד

אבל כבר חודש שלא עשינו כביסה (הבעל מאוד עסוק), אז כשאנחנו נתקעים (בלי תחתונים/גרביים/חולצות וכו') אני פשוט קופצת וקונה. מאוד לא חסכוני, אבל מומלץ בחום כשנורא קר או כשאין זמן.

אנילה1

New member
אלת הנקמות, יש לך כל כך הרבה בגדים?

אגב אפשר למסור למכבסה כביסה. לא יודעת כמה עולה קילו. שמעתי שלא נורא.

אז ככה

כן, יש לי המון בגדים שזה גובל בשחיתות, וזה בעיקר בגלל שאני לא עושה כביסה. חברה שלי, שבאה להתארח אצלי, היתה המומה מהשיטה (אבל התמכרה לה די מהר). ודבר שני, באמת נהגתי לתת את הכביסה למכבסה אבל תמיד החזירו לי בגדים מכווצים או לא נקיים מכתמים או העלימו לי בגדים. בסוף נמאס לי והחלטתי לרכז את הכביסות לפעם בשלושה-ארבעה שבועות. הבעיה, שאני גם אוהבת להחליף בגדים בקצב רצחני (לפחות ארבע פעמים ביום) והכמויות פשוט מפלצתיות.

../images/Emo4.gifגם לי יש חדר ארונות בעצם

כל הבית חדר ארונות מרוב שהוא קטן כל פינה בבית יש ארון אז חדר אורונות או לא ?

אני בהלם../images/Emo2.gif

לא שמעתי על דבר כזה בחיים. מה הבעיה לעשות כביסה? לא עדיף לעשות מכונה אחת ביום, מאשר פעם בחודש 20 - אחת אחרי השניה???????? מה בעלך אומר על זה??????

גליתrt

New member
גם אני אוגרת כביסה...

ואז כשאין באמת מה ללבוש, עוברת לצד השני של הכביש מול הבית ושם יש "לי" מכבסה בשרות עצמי. עלויות: מכונה של 7 ק"ג - 15 ש"ח. תוך חצי שעה מוכן.. מכונה של 10 ק"ג - 20 ש"ח. תוך 35 דק' מוכן.. כך עושה בבת אחת כמות של ארבע כביסות בחצי שעה!!!! ואז הצרה היא לייבש... ואז הבית נראה כמו המבנה שממולו (המכבסה
)

למעלה