תגידו...

GRAND DARK MAGE

New member
תגידו...

תמיד יש את ההודעות האלה "תפוז אנשים מודיע" ומביאים איזה מומחה בתחום מסוים. בואו גם אנחנו נארגן מישהו (אולי מישהו מאופוס?)

בשביל זה צריך מישהו שכבר עזב...

צפריר
...
כוכב לחדשים... הוא היה בפורום, ותרגם את הספר הראשון של מלחמת הנשמות... כולנו נורא מתגעגעים...

Uzumaki Naruto

New member
אתה אומר את זה כאילו

איבדת את אבא שלך... (חס וחלילה, לא התכוונתי לפגוע) בסך הכל חבר פורום מאוד פעיל... ומאוד שימושי... (זה רק אני, או שאני הופך לרייסטלין מיום ליום?)

Uzumaki Naruto

New member
חחחח זה היה ביטוי....

בכלל, תאמין לי, אני יודע שאני לא רייסט.... (מנסה ומנסה לחזור על הלחש של הכדור אש ולא מצליח...

SaberTooth

New member
רצינו להביא פעם את עמנואל לוטם...

אבל לא יצא. אז רצינו להביא מישהו מאופוס, וגם זה לא יצא.

python 4

New member
או את בן דוד שלה -

בועז וייס. אגב זה לא כזה בשמיים להביא את מרגרט וייס או את טרייסי היקמן. לא?

wisp

New member
לא..אני בטוח שבמקרה ונבקש יפה הם

יסכימו לפנות מזמנם כמה דקות ^_^

זה שטויות להביא אותם לפה

תביא את הכסף שלך אליהם והם יביאו את עצמם לפה.....זה נורא פשוט אתה שולח להם את הכסף שלך והם שולחים את עצמם אליך זה עד כדי פשוט לא?

SaberTooth

New member
כן, כי...

משחדים אותם לבוא להתארח בפורומים נידחים כל יום. אני בטוח שהם כבר רגילים לזה.

midnight dragon

New member
אם הם דודים שלך.. אז לא. אבל מכיוון

שהם לא... אז כן חחחחחחחחח
אלא אם כן יש לך קשרים מיוחדים איתם...

python 4

New member
את ההוא מה-שמו הביאו...

אורסון סקוט קארד? וגם קמילה ופיליפה היו פה, לא? כשיש הרבה מעריצים אז זה לא סיפור גדול להביא את מושא ההערצה לביקור בארץ.

el kortito

New member
אמממ

קח את מעריצי הרומח בארץ ותכפיל ב40 ואולי תתקרב למעריצי פליפה בארץ חוץ מזה אני מניח שסופרת מצליחה מכובדת ומבוגרת יהיה יותר קשה להשיג מילד בן 17 חולה פרסום לא? חוץ מזה אתה אומר לא סיפור...-אני דיי בטוח שהם קיבלו יפה על זה שהם באו...

python 4

New member
רק 40? תנסה להכפיל ב- 400, 4000...

דווקא בגלל שקהל המעריצים הוא קהילה מצומצמת יחסית פשוט יותר יהיה להביא את מגי, אישה פשוטה שאין לה הרבה מה לעשות בחיים חוץ מלבוא לבקר אותנו, מאשר למשל את טום קרוז, נגיד, שהוא מפורסם מדי בשביל להגיע לפה.

SaberTooth

New member
זה לא כזה פשוט...

זה לא כאילו שאנחנו מתקשרים אליה הביתה ומבקשים ממנה לבוא ולהתארח. זה עיניין של אנשי יחסי ציבור וכל מיני. שלא לדבר על העיניין הטכני של לתרגם את כל הממשק של תפוז לאנגלית (אני מניח שגברת וויס לא דוברת עיברית), ולבקש מכל חברי הפורום לכתוב באנגלית מספיק טובה כדי שהיא תוכל להבין.

למעלה