תגידו...

python 4

New member
Anglit maspik tova?

כדאי באמת שלא להביא אותה - עוד מישהו יתנפל עליה שהיא כותבת 'אינגלוש' (ההפך מהיבריש? עברית באותיות לטיניות? טוב, לא משנה.) חוץ מזה מה כבר יש לנו לדבר איתה?

midnight dragon

New member
אפשר לעשות כאילו מדברים איתה...

מישהו ירשם לתפוז עם השם שלה ואז כל השאלות שנגיד ישאלו אותו הוא יבדוק בכל מיני מקומות שריאינו אותה ובטוח יש שם את התשובות להכל וזה אפילו יהיה בעיברית
איזה גאונה אני... סתם... חחחחחחחחחחחחחח

יש תפוז באנגלית

לא זוכר איפה, אבל יש אתר, נראה לי של הקונסוליה הישראלתי בארה"ב או אולי ההפך או אולי משהו אחר, אבל יש את תפוז באנגלית! רגע, אני אחפש ואמצע קישור.

SaberTooth

New member
זה לא ממשק מאושר לאירוחים...

או משהו כזה. בירוקרטיה פנימית של תפוז.

python 4

New member
הממ...

40,000? כלומר אם יש בארץ 1000 אוהדי רומח (הערכה כלפי מטה) אז יש 40 מליון אוהדי המורדים? אה, אתה בטח מחשיב גם את התושבים שמעבר לקו הירוק.

midnight dragon

New member
זה בגלל שכל אוהד מורדים נחשב

כ20 אוהדים בגלל כל הרעש שהוא עושה... חחח

the whist

New member
מישהו מאופוס כאן,לא מסובך

שלום לתושבי הפורום, יש ביניכם אולי מי שמכיר אותי כthe raven מפורומי אורט,האגודה וYNET. אני עורך את סדרת הפנטסיה והמד"ב של אופוס מזה שנה וחצי. אם יש לכם שאלות שאינן נוגעות לפירסומים עתידים שעליהם אני מנוע מלהגיב מטעמים מסחריים או ביקורת על החלטות תרגומיות שעליהם אני מנוע מלהגיב מטעמים אתיים. אשמח לענות עליהן במהלך סוף השבוע. על מנת להקל עלי לעקוב אשמח אם תוכל הנהלת הפורום להקפיץ את ההודעה לפתיל נפרד שידון בנושא. יום טוב

the whist

New member
מאחר ומדובר בקולגות שלא היו

מועסקים תחתי או תחת הדרכתי ולא הייתי מעורב בתהליך קבלת ההחלטות שלהן, לא יהיה זה אתי מצידי לפרוש את דעתי המקצועית כלפי משהו שלא הייתי מעורב בו.מאחורי כל החלטה תרגומית עקרונית מצויים שיקולים רבים ומאחר ולא הייתי בסוד הענינים לגבי בחירות אלו לא יהיה זה הגון לבקר אותן מעל במה ציבורית.עד כאן נושא הכבוד המקצועי והאתיקה. מאחר והפרוייקט היחידי בו לקחתי חלק במסגרת "רומח הדרקון" הוא דרקונים של שמש גוועת,אין מקום להשוואה מאחר וטרם יצא לאור ספר נוסף בטרילוגית מלחמת הנשמות.

the whist

New member
מאחר ומדובר בספר בתוך סדרת על

היו הרבה החלטות של המשכיות ושל נגזרת הקהל הרחב והכרותו עם המושגים. היו דברים ספציפים שרצית לשאול?

בקשר לספר הזה לא

לא קראתי אותו בעברית. לכומת זאת, לגבי הספרים האחרים כן יש לי שאלו
. אבל נראה שלא תוכל לענות עליהן...

SaberTooth

New member
אילו טעמים אתיים../images/Emo35.gif

אני לא יכול להפריד הודעה משרשור קיים.

NJS

New member
אז הנה שאלה

למה החלטם לתרגם רק את הספרים של קו העלילה הראשי

the whist

New member
התשובה לשאלה זו מתחלקת לשני חלקים

1.מסחרית-חברת מיצוב שהייתה הזכיינית של רומח הדרקון לפני אופוס הוכיחה כי לטרייסי ומרגרט יש קהל נאמן ונרחב למדי במושגי השוק המצומצם. כאשר אתה לוקח נכס מהחברה מסוימת אתה משתדל להבנות ממנו ולא לייבש אותו. 2.מקצועית-מבין הכותבים של עולם הרומח אין ספר כי מרגרט וטרייסי( ורוב פרין לצורך העניין) הם הכותבים המוכשרים יותר.אני חושב שגם בין אוהדי רומח הדרקון ההסכמה הזאת קיימת.

למעלה