תגידו...

Wing Chan

New member
נכון, אבל..

נכון, רוב המעריצים אמנם מסכימים שוייס והיקמן באמת הם הסופרים הכי מוכשרים מבין סופרי רומח הדרקון, אבל הרבה מעריצים גם מסכימים ואוהדים חלק מהספרים שלא נכתבו ע"י הסופרים המקוריים. נראה לי שיהיה קהל קונים לא פחות גדול מזה של הרשומות\אגדות, למשל אם תתרגמו את סידרת ה Heroes, או אפילו חלק מהן, או את Weasel's Luck למשל. לא חסרים ספרים שלא נכתבו ע"י הסופרים המקוריים שיישמכו מספיק קהל..

the whist

New member
לאופוס יש הרבה פנטסיה ותהיה עוד

פרט לוויס והיקמן ורומח הדרקון יש סדרות נוספות של סופרים נוספים.אני מתייחס לצורך העניין לסדרת העלף האפל כדוגמא מהעבר,לספר יטרי ברוקס,דיוויד אדינגס או לספר "חרב בסערה" של דיוויד גמל שיצא זה עתה עם המלצה חמה של ר.א סלבטורה. אנחנו צריכים לדאוג גם לקהלים האחרים שלנו ולא להתרכז בעולם וסדרה אחת. עם זאת ,אני לא פוסל מצב בעתיד בו נבדוק שוב את מצב הכותבים בעולם רומח הדרקון.

python 4

New member
ואם כבר מדברים על האלף האפל

של ר.א. סלבטורה, האם אתם תוציאו גם את סדרת ההמשך, icewind dale? או משהו אחר ממלכות נשכחות? ובעניין הרומח - אני גם חושב ש- heroes היא סדרה מצויינת ברובה.

the whist

New member
icewind dale נכתבה לפני העלף האפל

ונחשבת ליצירתו הראשונה של סלבטורה וכן אנחנו מתכוונים לבקר שוב בעולם ממלכות נשכחות.רשמתי לפני גם את HEROES.

יש סיכוי שתתרגמו בעתיד את הטרילוגיה

על מינה? אני יודע שהיא עוד לא יצאה אפילו באנגלית, אבל היא בכל זאת די המשך לקו העלילה הראשי...

the whist

New member
מאחר ולא יצאה קשה לי לענות על כך

אם היקפה יהיה גדול מידי נתקשה בכך אולם אני חייב להודות כי מינה מתחבבת עלי מספר לספר.

python 4

New member
אתה צודק, הטעות שלי -

icewind dale נכתבה לפני האלף האפל אבל כרונולוגית מתרחשת אחריו. באיזה סדרות של ממלכות נשכחות אתם מתכוונים "לבקר"? או שזה יהיה ספרים של ר.א.סלבטורה בלבד כמו שברומח אתם מתמקדים רק במגי וטריי? אם כן הרי שיש ספרים הרבה יותר טובים משלו.

the whist

New member
הכוונה היא לבדוק את שוק הממלכות

יש לי כבר מועמדים לתפקיד ונראה איך זה יעבוד.זאת תהיה משמעות הביקור.

alana

New member
מותר לשאול אם אתם הולכים לתרגם...

גם ספרים של וויס והיקמן שאינם קו העלילה הראשי (אני רומזת לסדרה על הדרגונים...)? ובאותו קו מחשבה, אתם הולכים לתרגם ספרי קו עלילה ראשיים שלא נכתבו ע"י וייס והיקמן, כמו נגיד הסדרה של ג'ין רייב, או אוסף הסיפורים The second generation?

the whist

New member
ישנן שתי סדרות של וויס והיקמן

שאנחנו שוקלים להוציא לאור. לגבי ג'ין רייב התשובה שלילית. לגבי אוסף הסיפורים, באופן מסורתי אסופות של סיפורים מוכרות פחות מרומנים וכמו כן הוצאנו אוסף סיפורים,שלא מעולם רומח הדרקון, בעריכת הצמד רק בשבוע הספר האחרון.הספר "אוצרות הפנטסיה" מכר היטב אולם קשה לקבוע אם הדבר נבע מרשימת הסופרים המפוארת או ממי שחתום על האנתולוגיה.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
לי יש שאלה אחרת

בנוסף על התרגום, אני ראיתי לאחרונה שהחלו לייבא ספרי רומח הדרקון באנגלית. יוזמה מבורכת מאוד. הבעיה היא שהם נמצאים בכמויות מאוד מעטות בחנויות, ובכל חנות יש סטוק ראנדומלי ביותר. האם יש כוונה לעשות סדר בנושא? (פתרונות אפשריים: הוצאת קטלוג, אפשרו רכישה היישר מאופוס וכד') כמו כן, הספרים המיובאים הם רק מהספרים החדשים שיצאו לשוק בשנתיים האחרונות. מה לגבי ספרים שכבר נכתבו? האם אין כוונה להביא גם אותם?

the whist

New member
יש כאן טעות בסיסית. לאופוס אין קשר

לייבוא הספרים באנגלית לארץ.יש לה זיכון על תרגום ספרי WOTC לעברית. כל נושא המלאי בחנויות שייך לחנויות ואני מניח שאת מתייחסת לרשת סטימצקי. אפשר לפנות אל הרשת ולשאול אותם. לאופוס אין שום קשר למלאי הספרים באנגלית בארץ ולכן אין לה יכולת להשפיע לכאן אן לכאן על פלח שוק זה.

Wing Chan

New member
עוד שאלה

האם הולכת לצאת גרסא מחודשת של רומח הדרקון, רק בכריכה קשה ע"י אופוס? אני מודע לעובדה שהיא תעלה יותר גם לאופוס וגם ללקוחות, אבל האם אין מצב שבשום אופן תסכימו להוציא גירסא של משהו בכריכה קשה? אני לא אתנגד לעותק של האגדות בכריכה קשה..חיחי :>

למעלה