תגידו...

THE sky angel

New member
חחחח כמה פעמים הייתי יחפה ב

m-הדרך!! זה מטורף!! :) אתם יודעים שהלכתי במפגש פורום כל הלילה יחפה ועוד לגרעין ובבית של שי ובכלל בחוף הלכתי יחפה ואחרי זה הלכתי על כביש החוף מהים של מכמורת\ בית ינאי עד לבית של שי יחפה ולא היה לי כלום ברגליים אבל הלכתי איזה 5 דקות יחפה במנות (מושב במועצה שלי) והרגליים שלי נהרסו! לא יכולתי לדרוך עליהם איזה שלושה ימים!! בושה! חו"מ בקשר לתלבושת האחידה אני לא יודעת אני די חלוקה בדעתי, בקשר ליחפים וכל זה אני חושבת שצודקים כי יש איזושהי מסגרת שאתה צריך ללמוד לכבד את החוקים למרות שיש יוצאים מין הכלל... ובקשר לאיתי, אני ינסה לעשות משו... אתם עוד תשמעו ממני... חיחיחי... :) חג שמח! :)

kedeman

New member
היי מתן!!

מי ומאיפה את?? ללכת יחפים זה הכי טוב זה גם מונע ריח רע ברגליים ופטריות!!!

kedeman

New member
כמה אני הייתי יחף באם הדרך....

הכי נוח זה ללכת יחף! עכשיו כשיש לנו בריכה בשיעור ספורט אני מנצל את זה כדי ללכת חצי יום יחף :) אבל זה בית ספר של קיבוצניקים!!! הם אמורים ללכת יחפים גם בחורף!

שלום :)

טוב אז אני מתן פרידלנדר...באפריל בת 16...מדצ"ית במבואות חרמון- מושב כורזים. ואת אותה הודעה אפשר למצוא בהכרויות החדשות שעשו עכשיו... :)

תגידו...

|קרה לכם שהתאהבתם בחניכים שלכם!?!?!?!?!?
טוב שהם לא הכי חמודים בעולם!!! אחחחח הבנים-לאכול אותם
דיי, אני מאוהבת!!!!
בקיצור, אחלה לי
יש רק אחד שמעצבן אותי...
אבל יהיה פסדר!!!!
שתהייה לכווולללככםםםם שנה נפלאה

THE sky angel

New member
זה באמת כיף.. :) אבל לא בבצפר...

וואי וד"א חורף- אין לכם מושג כמה קר פה!! אני ממש קופאת בלילה כאילו בסביבות 5-6 מתחיל להיות פה ממש ממש קר!! זה מטורף!! ואפילו ילד מהכיתה שלי כבר חטף דלקת ריאות רק שתבינו את מידת הקור.... ממש קר לי אז אני לובשת חולצת פוך כיפית כזו.. :)

kedeman

New member
אני גם רוצה!!!!

קודם כל ללכת יחפים זה הכי נוח האירוניה היא שהפעם האחרונה שנחתכתי ברגל זה היה במקלחת.... (אחרי שאני הולך רוב הזמן יחף) בא לך שאני אבוא להתנחל אצלך? בא לי על הקור!

אהה... ומשו מוזר...

בבצפר של חניכים שלי (איפה שאני למדתי ביסודי) אסור להתחבק בן עם בת...
זה הדבר הכיייי דבילי ששמעתי בחיים שלי! אסור חיבוקים, נשיקות.. אסור כלום
הגיעה איזה מנהלת חדשה- עשתה להם טרור... ואני מנסה לגרום להם להתקרב, להתגבש... והתחלנו לדבר על חברים וחברות.. ואז הם אומרים לי: "מה, אם תהייה לי חברה, מה אני אעשה איתה? אפילו חיבוק בבקר אסור לי לתת לה"... אם זה היה בחטיבה או בתיכון אז אולי הייתי מבינה כי יש כאלה מקומות שזה ככה, אבל יסודי?!!? ילדים מסכנים שבקושי רוקדים סלואו?!?!
לא יודעת, זה דיי מעצבן...

kedeman

New member
מנהלי כל בתי הספר נפלו על המוח???

המנהלת של איתי לא מוכנה לתת להם לצאת לפעילות של התנועה, ולהפסיד מזה רק שעתיים המנהלת של הבית ספר של החניכים שלך לא נותנת להם לגעת אחד בשני (בית ספר יסודי דתי???) המנהלת של הבית ספר שלי החליטה שכל בגד שבו ריאם חתיכת עוד מהבטן או את התחתונים הוא אסור (אני מבין במקרים שבהם באו עם חולצה יותר קטנה מהחזיה... אבל בכל זאת לא כל חולצת בטן היא מודזמת!!) וכמובן איסור ללכת יחפים או עם כפכפים (גם כן בית ספר של קיבוץ...)

kedeman

New member
אל תהיה קטננוני!!! :)

כתבתי את זה כי איתי היה זה שכתב את ההודעה

itain

New member
הלו הלו!!!..... להירגע!

מה אתה חושף את זה בפני כולם?

כן...../images/Emo4.gif

גם בבצפר שלנו אסור כפכפים (כאלה של ים או וואטאבר...) וחולצות בטן (לא שזה מזיז לי, כי אני ממש לא לובשת חולצות בטן..חח...
) אבל לא רק בטן, אלא כל מילימטר שרואים את הגוף או התחתון.. רצח

פIלי

New member
*פלאשבאקים*

בבצפר שלמדתי בו בז', היה אסור חולצות בטן וכולם היו באות (ו\או באים) עם חולצות בטן כמובן. אז כל הפסקה היה מסדרון שתמיד איילת, טיפוס צרחני במיוחד עשה "מסדר בטן".. היא הלכה כזה במסדרון כיאילו בטבעיות, ותפסה את כל מי שהיא מצאה עם חולצה שרואים איזה סימן לבטן... ואחרי כמה זמן כבר למדו את העניין, אז בידיוק שהיא באה הייתם רואים ככה 30 בנות מתכופפות.. זה היה משעשע.

שמייני

New member
חח... כן! לנו היה את זה!

אמרו לנו שבגיל כזה הם לא רוצים שנתנשק ונתחבק אז אמרו שפשוט אסור. אני לא ממש זוכרת למה זה היה אבל עשו לנו את זה. לפחות אמרו לנו. זה לא ממש עבד אז לא המשיכו להציק לנו על זה... בי"ס מטורף... וכן... התדרכתי ילדים שהיום כיתה ד' שנה שעברה והכי התאהבתי בהם- הם הכי חמודים והם תמיד מספרים לי דברים כשאני רואה אותם!!!

למעלה