אמרו לך פעם שאתהב חולה נפש?
G go golan go New member 30/9/03 #38 מה???? על מה אתה מדבר???? היום בשיעור כימיה התחלתי לדבר עם עצמי... (סתם, פשוט זאת שישבה לידי בדיוק קמה, והייתי חייבת להגיד משהו..) לא משנה, כן- אני אחד האנשים הכי לא שפויים שיש- ואפשר לראות את זה די בקלות- לא צריך להכיר אותי
מה???? על מה אתה מדבר???? היום בשיעור כימיה התחלתי לדבר עם עצמי... (סתם, פשוט זאת שישבה לידי בדיוק קמה, והייתי חייבת להגיד משהו..) לא משנה, כן- אני אחד האנשים הכי לא שפויים שיש- ואפשר לראות את זה די בקלות- לא צריך להכיר אותי
F fresh mishmesh New member 27/9/03 #24 קטעים איתך../images/Emo6.gif גם בקורס לא היית מצחיק, זה בסדר.
ש שקסי New member 27/9/03 #22 גיא!! איזה רשע!! מה זה הרוע הזה שנשפך ממך?? אני מכירה אותך בתור אחד ששומר חוק...
ק קשתונה New member 29/9/03 #33 לדמיין את כל מה שגיא אומר... כמו הבלוני הליום ביומולדת שלו במדמים... מצחיק לי פה
א אור הנצח New member 28/9/03 #28 שקטטטטט!!!!!! ../images/Emo9.gif רק קצת...חח... אגב, חזרתי עכשיו ממסיבה, היה שם אחד כל כךךךך דומה לךךךך
שקטטטטט!!!!!! ../images/Emo9.gif רק קצת...חח... אגב, חזרתי עכשיו ממסיבה, היה שם אחד כל כךךךך דומה לךךךך
א אור הנצח New member 30/9/03 #39 לא../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif בן נר-כנס לפה../images/Emo70.gif עכשיו אני לא אבוא רק בגלל איתי, והאמפריה שלנו לא תבנה
לא../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif בן נר-כנס לפה../images/Emo70.gif עכשיו אני לא אבוא רק בגלל איתי, והאמפריה שלנו לא תבנה