תגידו...

תגידו...

לא סיכמנו שעושים איזה משהו מיוחד לכבוד עברי שלנו? יש למישהו הצעה מיוחדת ומקורית שנעשו בשבילו?

mushmor

New member
אפשר לעשות לו...המממ...

אוליי...המממ...שניה לחשוב.. יש לי!!! אפשר לעשות לו שרשור, שבו כל אחד יכתוב הודעה עם המשפט שהכי עושה לו את זה ולמה! ככה הוא יראה שאנחנו מאריכים את המשפטים שלו והמשמעות של המילים...

אולי כל מי שקנה את הספר

שייכתבו את כל השירים שלא בדיסקים ככה הוא יראה שהרבה קנו את הספר שלו והוא ממש ישמח ויאהב אותנו. יש לי אחד יותר טוב! אונס קבוצתי! הוא בטוח יהנה מזה. מי מתנדבת? ומענין לענין באותו ענין, יש לי עוד שנה לעשות ביוטופ, אז אני מחפש בחורה עם לב רחום, ליברלית, שתשמש נושא הביוטופ שלי. 500 שקל לשעה, אם אופציה לשעות נוספות. היא אפילו לא צריכה לחשוב רק להיות שם בגופה. יתרון למסוממות, אוטיסטיות וחסרות הכרה. שעות גמישות.

jeackyh

New member
אקו"ם/אכו"ם?!

פתאום חשבתי מה יכול להיות רש"י התיבות ארגון כותבים ומלחינים? אגודה קולקטיבית ומאורגנת? אגודה (שומרת על) קופירוויטס וממתקים?

תקשיבו....!!!! ניצול שרשוווור

אין זמן..יענו לא יהיה לעברי זמן לשבת פה ולקרוא את כל השרשור וכמו שבטח את יודעים ואם לא אז אני אחדש לכם ויהרוס לכם- לא בטוח שהוא יענה לכם על מה שכתבתם. ראו אירוח עידן רייכל...בשעה הוא הספיק לענות על אממ..10 שאלות בערך? אז תחשבו כמה עברי יצליח.. ועוד משהו, תשתדלו לא לכתוב הרבה כי עברי ילדג...אז בלי מכתבי חנופה (אני נסיתי לעידן לא הלך
) ובלי שאלות אישיות (אני ניסיתי אצל עידן ולא הלך
) תכתבו קצר ולעיניין כדי שעברי יוכל להספיק לענות לשל כולם.. והאמת שבטח יבואו לפה מלא כאלה שלא מהפורום ואם עברי יענה להם ולא לנו אז המוח שלי יתפוצץ

לירן מם

New member
צריך לעשות שאלות מראש..לארגן אותן

אצל מישהו מהפורום.... כל אדם שרוצה להתנדב, שאצלו יהיו את כל השאלות..ואז כשכל השאלות יהיו מאורגנות ניתן לכל בנאדם נגיד לשאול שאלה בתורו...ככה הוא יענה על הכל..שזה יראה מאורגן כזה ולא אמבוש על עברי... והוא יענה ככה על הכל... או שאפשר שרק בנאדם אחד ישאל ויגיד לעברי שכדי שלא יהיה בלאגן ריכזנו את כל השאלות אצלו... ואז כל שאלה שצצה לכם לראש לשלוח לאותו שואל והוא יוסיף את זה לרשימה שלו.. ככה עברי ידע גם למה לענות ומה היה מאורגן... וזהו...כל רעיון אחר לאירגון של השאלות שימנעו בלאגן יהיה מצויין...

עכשיו אני רציני

(שפיות זמנית, אז תנצלו את זה) אני משתתף בפורום אחר שיש בו אירוח (של אותה ד"ר) פעם בשבוע, כל שבוע. אז יש להם הרבה ניסיון. הם עושים שרשור ששואלים רק שמה. זה מאד יקל על מי שצריך לענות, במקרה דנן עברי. זתאמרת שיש שרשור שאלות ורק למה ששואלים שם עברי יענה. אפשר ששגיא יעביר לעברי לפני כן הסבר שזה מה שיהיה אם הוא יכול, או שפשוט יעתיק שאלות שיישאלו בשרשורים חדשים לשרשור וימחק את המקור. אם לשגיא יש אפשרות להעביר לו איזה מילה הוא גם יכול לומר לו מי חברי הפורום הקבועים.

אז ככה..

אני חושבת שלא צריך לעשות קצר ולעניין,כי בכל זאת..זה עברי!ויש לכולם פה כל כך הרבה דברים להגיד לו... אני חושבת שצריך לעשות את זה רגיל אבל רק להיתחנן-בהודעה שמתחילה את שרשור השאלות-שיקרא את כולם ויענה כי אם הוא שכח,הוא בעצם הסיבה שאנחנו יושבים פה כל יום מול המחשב ומקשקשים לנו,והוא ...בואו נגדיר אותו...כמטרה,כי אם לא הוא אז אף אחד.סצתם זה לא קשור,אבל זה המקום שלו והוא אחד הדברים הכי חשובים לנו.צריך להגיד לו את זה. זה הכבל. אני לא חושבת שצריך לעשות הודעה אחת עם כל השאלות כי הוא לא יכענה לכולם,אולי לראשונה ולאחרונה.. זה הכל. בואו נעשה את זה רגיל ודיי.

נועי בובית ../images/Emo9.gif

ראי את האירוח של עידן רייכל... רק תיזכרי כמה זמן לקח לו לענות על שאלה אחת או סליחה לקלות שהוא צריך לסיים ולהבין מי אחראי לאירוח ["רגע את אחראית? או מנהל הפורום? אה נו בסדר לא לא רגע אתה אחראי לא? טוב טוב אז תכתבי שזה ממך לא לא זה ממך?" או משהו כזה] וזה עברי לידר אתם יודעים כמה הוא מתפלסף ["לא תמיד הכל שחור ולבן תמיד יש באמצע את הגוונים של האפור"
] ועד שהוא נזכר ועד שהוא חושב... תכתבו שאלות קצרות ולעיניין בלי להגיד לו כמה אתם מעריכים אותו אולי בשורה אחת כי אני בטוחה שהוא לא יקרא את זה..כמו עם עידן

בעיני עברי לא כמו עידן!

ואין מה לעשות...תמיד מתבאסים מהאירוח... אני מצטערת,אבל אני יודעת ומכירה את עצמי טוב,ואני בטוחה שאני אכתוב הרבה יותר משורה על כמה שאני מעריכה אותו....סורי....

אז אני אכעס עליו ולא יעריך אותו יות

ר כבנאדם ורק את השירים שלו. הוא לא יכול לבאס אותי ככה!!!!!!!!! אני ינסה לעשות את זה מרגש!

זוהר 4

New member
שגיא.....

היכן אתהההההההההההה ?????????!!!!!!!!!!!?? ( כן אני מנצלת את השרשור ומעדיפה לא לפתוח חדש עמכם הסליחה )

למעלה