אם עברי לידר לא יענה למכתב שלי שאני אכתוב לו ביום שלישי-כשהוא התארח בפורום,אז אני לא יעריך אותו יותר בתור בנאדם,אלא רק אשמע את שיריו,סתם ככה,כי הם יפים.. זה מה שנקרע-להעלב. ואני אנסה לכתוב את המסר שלי מרגש,כדי שיגיד. יש מבין?
גם אני כתבתי לו מכתב...ולפי מה שהבנתי ממיטלי את כתבת כמה ימים לפני ככה שעבר בערך חודש? קצת פחות? קצת יותר? וגם אני נורא מאוכזבת וכל פעם אני רצה לדואר וכאלה אבל אני מאוד משתדלת להבין אותו..יש לו הרבה הופעות, והרבה מכתבים והרבה דברים על הראש אני קבעתי לי תאריך (שיוצא עוד איזה שבועים) שהחלטתי שאני אשלח לו עוד מכתב...ואני אקווה שהוא יענה אליו...ורק אחרי השלישי או משהו אני אתחיל להתאכזב (מזכיר למישהו את סטאן!?חחח)... אם תשאלי אותו ביום שלישי אם הוא קיבל את המכתב, הוא לא בטוח יענה לך...כי אני במקומו הייתי מחפשת שאלות עניניות יותר..ולא קשורות לענינים אישיים... אז אל תבני על זה מותק..אומנם שהוא יכול להפתיע..תנסי רק להבין אותו..
בכותרת,אז יהיה-לראות את האירוח..תלחצי ותראי. ובובה-אני לא הבנתי למה את מתכוונת..ולמה זה לא פייר? אה...אולי כי יש לו המון דברים על הראש?1 אז זה יהיה רק שידע שזאת אני או משהו..יהיה בסדר.