תגידו....

ואם קמים לכבודי באוטובוס

זה אומר שאני נראית בהריון????
ואם אנשים ברחוב באים ללטף לי את הבטן? ואם.... ואם ילדתי פתאום.... זה אומר שהייתי באמת בהריון???????
ב-נ-ו-ת!!!! מה עובר עליכן? נגנבתן? מצויין!!!!!! אני נהנית! תמשיכו ככה.... אגב- לפני כמה ימים , בגינה הציבורית, ילדה קטנה הסתכלה עליי (ברצינות) ושאלה את אמא שלה אם אני בהריון....
אני עדיין שוקלת אם להעלב או לא.....

יעלה לי

New member
ואם מדברים כבר על עלבון...

אז פעם שאלתי מישהי בחדר כושר שהתאמנה על מכשירים, אם זה בסדר שהיא מתאמנת אימוני כוח במצב שלה. אני מודה שזה היה כל כך כל כך חסר טאקט, אבל ממש נבהלתי מהאימונים האינטנסיביים שלה. הבעיה שהיא בכלל לא היתה בהריון....מה אני יודעת?? היתה לה בטן של חודש שישי אבל רזה מאוד מאוד. מאז למדתי שיש שאלות שלא שואלים, ובכלל מה אני מתערבת לה פתאום בחיים...טעות...

פּוֹנְג

New member
תגידו...

האם גם אתן לא עומדות בפיתוי ונכנסות לפורום הריון ולידה, קוראות מתרגשות מקנאות ולפעמים אף בוכות... ?

blue4u2

New member
בוודאי פונג, איזו שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif נכנסת

לא פעם אחת ולא פעמיים ביום (משתדלת לא לפספס...), קוראת, מתרגשת, מקנאה, לעתים בוכה ובעיקר מתפללת עבור כולנווווווווו

יעלה לי

New member
האמת שנכנסתי לשם כמה פעמים..

כשהייתי בהריון וזה היה מתוך התרגשות גדולה. אחרי ההפלה נכנסתי לשם מעט מאוד, והאמת זה דווקא גורם לי לכאב, וכן, גם לדמעות, אבל לא דמעות של התרגשות, אלא של עצב, כי נורא קשה לקרוא איך כל אחת מתארת את ההתפתחות של העובר שלה, ובמיוחד התמונות של התינוקות המתוקים כל כך...

mishi1

New member
לא!!! אני לא מעיזה!!!

אין לי אומץ. מעדיפה להמנע מהדמעות והבעסה...למה סתם לגרום לעצמי זיפת?

mishi1

New member
../images/Emo66.gifעשיתי טעות...

ונכנסתי לפורום הריון. התסכלתי על תמונות של הבנות ההריוניות וכמובן נתמלאתי קנאה...אוף נראה לי שאני אכנס עכשיו עוד פעם... מזוכיזם...

מעיןבר

New member
אז אני...

כמעט במשך כל תקופת הניסיונות הייתי שם כי לא היה מקום אחר והאמת היא שאני מאוד אהבתי את הפורום, האווירה וגם את התינוקות, הרגשתי שאני חווה דרכן. את הפורום הזה הצלחנו לפתוח רק כשהייתי כבר בחודש שישי אז כמובן שאני שם כל הזמן ולא רק פה...

28קטנה

New member
נו לפחות נשאר לנו חוש הומור!../images/Emo6.gif

אני בעוונותי אוהבת להכנס לפורום חתונות... עדיין הכל די טרי, וזה כיף לראות את ההתרגשות. (ואני עדיין ממשיכה לחפש שמלה מושלמת באתרי מעצבים...) אני קוראת ומתלהבת מפורום הריון ולידה וגם הורים . בכלל יש פה בלי סוף איפה לטייל... אבל ללא ספק זה אתר הבית שלי

למעלה