תגידו....

ג טלי

New member
תגידו....

אם אני מוציאה את הבטן הכי שאני יכולה כדי לדמיין איך אראה בהריון, ואם אני מדמיינת שכאבי המחזור האיומים הם בעצם צירים, ואם כל תינוק שאני רואה אני מדמיינת שיש לו את העיניים של בעלי ואת השפתיים שלי.... נראה לכן שאני מוכנה להיות אמא??

יותר מזה אנחנו לא צריכים../images/Emo79.gif

כל מה שתיראת ממש מרמז על מוכנות אבל נראה לי שעד שלא תהיי באמת אמא לא תדעי מה זה אומר ובעצם אף פעם לא ממש בשלים...צריך לקפוץ למים הקרים ולנסות (כמובן עם גם בעלך מרגיש כמוך). מקווה שבקרוב תגיעי לקו ההתחלה אבל במהרה תעברי למסלול שיקח אותך לקו הסיום המשמח!

פּוֹנְג

New member
../images/Emo6.gif ואם ואם

יש לי בחילה בכל בוקר (כשאני רואה את הטמפונים) ויש לי טחורים (בגלל הלחץ) ויש לי צרבות מהחומצה הפולית (אין לי אבל בשביל הקטע) והציצים גדלים לי (כי אני אוכלת ...) זה אומר שאני בהריון?

28קטנה

New member
פונג את גדולה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי מצחוק על הבוקר...

נעה 25

New member
ג-ד-ו-ל ../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

פונג את פשוט גדולה מהחיים - גרמת לי ממש לצחוק בקול מול המסך! 10!

../images/Emo124.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודו שפונג גדולה!

פּוֹנְג

New member
טוב אז יש לי עוד...

זה שאני מתעוררת בלילה כל שלוש שעות (כי האיש שלי נוחר) זה שהאיש שלי , תסלחו לי, תוקע גראפס אחרי כל ארוחה וזה שהוא מחובר לי לציצים.... זה אומר שיש לי תינוק בבית?

טאיה1

New member
פונג את גדולה

איזה כיף שאפשר גם לצחוק על הסיטואציה הכל כך רצינית ולפעמים גם כואבת שלנו. יחי ההומור.

28קטנה

New member
טלי , אל תיעלבי!../images/Emo22.gif

פשוט הניסוח היה כל כך חמוד וקצת טחנו את הנושא בזמן האחרון ... כך שזה ממש לא אישית נגדך , אנחנו פשוט קצת על הקצה בפורום הזה באופן כללי שולחת לך חיבוק לעידוד

פּוֹנְג

New member
חס וחלילה. מה פתאום צוחקת עליך

מה שכתבת הצחיק אותי לטובה לא הצחיק אותי מתוך צוחקת עליך. הצחיק אותי מהמקום של כמה זה טוב לפעמים לצחוק על עצמנו במקום לרחם על עצמנו. אוף, אני מצטערת שכך את מרגישה. טלי, ממש לא התכוונתי לפגוע בך, להיפך. אפילו ציפיתי שיתפתח כאן איזה שירשור מצחיק כזה.

ג טלי

New member
חשבתי שמשתפים כאן רגשות

ולא מעבירים הלאה כי "היה כאן שרשור כזה בעבר"...

פּוֹנְג

New member
חבל שבחרת להיפגע גם אחרי שהתנצלתי.

אני חוזרת ואומרת שהתגובה שלי נבעה משום שמה שאת כתבת עורר בי משהו נעים ונחמד. אחרי הכל כל אחת קוראת את מה שהאחרת כותבת וזה נוגע לה בנקודות שלה, שיכול מאד להיות שהן ממש לא חופפות את הנקודות ואת המנעים של הכתיבה של מי שכתבה את ההודעה. מה שבטוח זה שהתגובה שלי הייתה רק ממקום טוב, ממקום של חיוך. הדברים שכתבתי, אם הם צוחקים על מישהו - אז זה עלי. אם תרצי, מסכת חוסר ההבנה הזו - תמחק.

ג טלי

New member
התגובה היתה מופנית ל28 קטנה

ולא אליך. כבר כתבתי מזמן שאני מוכנה לילד מגיל 12, אבל המוכנות הזו לא היתה "באמת", אלא סתם כי אני מתה על תינוקות וילדים קטנים. לאחרונה, פתאום כל עניין ההריון מקבל נפח, פתאום מדברים על זה יותר, בעלי מוכן לשמוע על בדיקות גנטיות, מביע עניין בחומר מקצועי שאני קוראת בקשר להריון. הוא עדיין לא מבליט את הבטן אבל פתאום האסימון מתחיל לרדת... פתאום אני מתחילה להרגיש את זה ממעמקי הרחם... ורציתי לשתף מישהו שבטוח יבין אותי, ועצם העלאת המילים על הכתב עשתה את זה יותר קל. וקצת נעלבתי כשנתקלתי בשרשור מבודח משהו.. ועוד על נושא כזה רציני. כולן כאן בתוך ביוצים, איקלו', חום השחר ועד שכתבתי משהו תמים כ"כ, שלא קשור בתרופות... לא חשוב. לא צריך למחוק שומדבר. (מחר יש לי ראיון עבודה ואני צריכה לכתוב קטע בשביל הגרפולוג. אולי אכתוב לו על עשרת הסימנים המצחיקים שטלי מרגישה בדרך לאמהות... בטוח אפסל...)

פּוֹנְג

New member
אנחנו בהחלט מבינות אותך

מעמקי הרחם זו הגדרה יפה למשהו שעד לא מזמן לא יכולתי להצביע עליו בעצמי. ועדיין לפעמים אני מרגישה את ההדחקה שמהווה מגן בין העולם ובין הרחם שלי... גרפולוג - תכתבי את עשרת הדברים המצחיקים שטלי מרגישה בדרך לאמהות, תראי שזה יעשה לך טוב, ואם זה מה שיפסול אותך אז קודם כל תפרסמי את זה כאן ואחר כך תביני שמי שפוסל על דבר כזה הוא לא ראוי שתעבדי אצלו. אגב, הידעתן... גרפולוג טוב יכול לזהות הריון בכתיבה. (אני לא יודעת אבל מאיזה שלב, האם צריך שהכותבת תדע שהיא בהריון על מנת לזהות את ההריון בכתיבה, או מספיק שהגוף יודע.

ג טלי

New member
נכון! קודם קראתי בפורום גרפולוגיה

(ידעתן שיש כזה פורוםם?!) והוא כתב ככה: "• לפי פרשנויות הסימנים רציתי לבשר לךו אודי בן יעקב ו 20:59 | 28/05 שאת בהריון, חודש 6-7, זה כמובן לפי ה ג', ואז ניתקלתי ב ל' "לחברי" והתחלתי לפקפק בעצמי, אולי את סתם שמנה במקומות לא מתאימים ( בסיס ל' ). אח"כ הגעתי ל ז' מלאת הקיבולת ( השניה פחות ) שגדוד יכול להכנס בה ולא נודע כי בא אל קרבו, ו פ' מנסה להיות חביבית כמו "פסק זמן" ולבסוף מתעצבנת. את לא רגועה יקירתי, קחי את הכל בקלות שלא תחטפי איזה אולקוס קל בשיפולי ה פ'. את חייבת לשנות משהו מאורח החיים שלך, את נשחקת. אני מקווה שאת לא בהריון מהפרא אדם שמסתובב כאן הלום לחץ ומחפש נשים לפרקם לחתיכות. " מפחיד... הכי מפחיד אותי שאצהיר שאני א' ב' ג' ובכלל בכתב הוא יזהה משהו אחר. יותר גרוע ממכונת אמת.

28קטנה

New member
הי טלי!

את לא מוכרת לי במקרה מפורום נשואים טריים ? החתימה שלך נורא מוכרת

למעלה