תגידו.....

כנפי הרעם?

יש עכשיו פרקים ישנים נורא של זה בערוץ +yes וזה בכלל לא מצויר (נראה לי בובות או משהו?).

imagine

New member
פשוט אימרו לא!

בימבה, פילפלת, הדביבונים המעופפים, קפטן פלאנט, פוני קטן וכו` וכו`. קצת קלאסיקה לא תזיק וחוץ מזה היא דיברה בלשון עבר אז בגיל 6 אני מאוד יכולה להיות מושפעת משפרירית מעופפת שאומרת לי להגיד לא לסוכריות מאנשים זרים! ואל תגידו לי שזה פרפר!

ללא ספק,

הקוסם מארץ עוץ. אז כשזה עוד היה עם אנימציה פרימיטיבית בערוץ 1, כשזה היה הערוץ היחיד. בבקרים, לפני שאיחרתי לגן חובה (כן זה הפך להיות פתולוגי האיחורים האלה) הייתי צופה ב``קוסם מארץ עוץ``. אבל גם נורא אהבתי את אלה של ניקולודיאון אה, ונורא אהבתי את קאו אנד צ`יקן, איי אר באבון וחברים... :) think floyd מיכל

Levinzone

New member
יש המוןןןןן

כמובן שפינקי אנד דה בריין!!!! ודריה! למרות שזאת לא סדרה לילדים. וקאו אנד צ`יקן, וארתור- אני עדיין אוהבת לראות את זה רן וסטימפי- פעם אהבתי אבל אז, לא יודעת מה קרה להם זה נהיה ממש דבילי, וחוץ מזה כל הזמן הראו שם מה יש להם בתוך האוזניים. גוועלד!!! ופריקזויד!!!!! והמממ בטח יש עוד אני לא זוכרת פשוט -יעל-

המומינים

וכמובן גם שאליתיאל קוואק, זו פשוט סדרה נפלאה ועמוקה שמדברת על בעיות אמיתיות של העולם: דולף העורב הוא בעצם אדולף היטלר, יש ברווזים שחורים ומופלים לרעה וכו`. פשוט נפלא!

Levinzone

New member
come on!!

שאלתיאל קוואק??? זאת תכנית ילדים פוליטיקלי קורקטית!! איזה טמטום!! באיזה עוד תוכנית ילדים תראו ברווזונים שחורים?? גיב מי א ברייק! ויש לי משהו יפה ששמעתי היום: משום מה: from garlic of what i ate the cake from garlic i was hungry טוב דיי לילה טוב -יעל-

קמיקזה

New member
זה חולני

אם הגענו לנושא, אז בקטנותי היתה לי חיבה גדולה לרחוב סומסום עד שלפני שנה בערך ראיתי את זה ושמתי לב שאריק מבקש מבנץ ש`` יראה לו את הברווזון שלו``` וגם החולצה בשלל צבעי הקשת שלו נראתה לי חשודה במקצת ויש פה שני זכרים שכל היום עסוקים אחד בשני ובברווזונים שלהם גאדדדד! ואחר כך מתפלאים..................

למעלה