תגידו.....

תגידו.....

מהי סדרת הטלוויזיה המצוירת שהכי הושפעתם אהבתם ובלבלות? שלי זה האחת והיחידה pinky and the brain ושלכם?

Funeral_Drum

New member
לא לא

רן וסטימפי זה פשוט הסרט המצוייר הכי טוב שאני מכיר. יש שם הומור באמת מעולה. צאו אחרי זה כמה חיקויים חיוורים מניקולודיאון, כמו עולמו של רן. בכל מקרה אני בכלל לא מבין מה אנשים מוצאים בפינקי והמוח.. זה די עלוב shine

רותם ג

New member
הללווווו אנשים!

אתם קולטים? מה המצב איתכם? כל האנשים אוהבים ארתור! כל מי שאני מדברת מכל העולם ואני מדברת עם הרבה אנשים מכל העולם ומהארץ כולם אוהבים את ארתור דהההה!

הלווו שנית?!?!!?!?!?

תסתכלו על עצמכם (חלקכם)- פריקאזויד? פוקימון? מה עם קצת לקאסיקה חוץ מהרעל הזה שקוראים לו ערוץ הילדים?!? וחוץ מזה שהסדרות האלה, שתיהן חסרות כל תוכן ומסרים ואני לא מבינה איך אפשר להיות מושפעים מהן. אחת כאן במטרה פיננסית מאוד, והשניה סתם מטומטמת. אני אישית מוקירה הערכה רבה למומינים. כי כמה שהסדרה הזו פרימטיבית- היא מדימה. בכל פרק אני מוצאת מסר יפה אחר, וחוץ מזה שיש לי קראש עתיק על סנופקין..:) שאלתיאל קוואק זו סדרה ענקית, ושכחתי מי זה היה שהלל אותה- אבל את/ה צודק/ת בכל מילה!!!! סדרה שאני ממש ממש שונאת היא בסל הבובות- אני לא מבינה מי המטומטם שלקח על עצמו אחריות לשדר אתצ הסדרה הזו, אבל אחר כך כהילדים הללו יגדלו ויצאו גזענים סנובים ודוחים- שלא יאשימו מישהו אחר מלבד הסדרה הזו. במובן אחד, וזה בטח הצד של השדרנים להגן על עצמם- הסדרה מראה שיש גם אנשים שונים בעולם ולא כולם מושלמים. אבל תסלחו לי- לשים את כל הבובות שלא טובות בסל אחד?? למה, לא מגיע להן להיות מכו כולם?!.1 הם מפרידים כאן באופן ברור מתמיד את הטובים והפחות טובים ומראים שמי ששונה- אין לו מקום עם כולם. הם צריכים להתבייש בעצמם על שהם משדרים כזו סדרה. זה הדבר הכי לא מוסרי, הכי לא אתי והכי מזעזע שיכולים להראות לילדים. עדיף כבר לשדר להם התפוז המכני. נעמה.

flowr..

New member
האמת,

רן וסטימפי די מפחידים אותי, היו בתוכנית שלהם לפעמים דברים ממש מוזרים... חוץ מזה, כשהייתי קטנה הייתה תוכנית מצויירת שאהבתי- מוש השור. אבל עכשיו,- ויש כאן כמה שהוציאו לי את המילים מהפה- פריקאזויד!!

רותם ג

New member
אין ספק ש....

ארתור!!! כאילו שקוף ברור! התכנית הזאת מדהימה בטירוף! גם דאג פאני בסדר אבל ארתור!!! וואוו ארתור זו תכנית עמוקה! ארתור זה...זה..ארתור!!!

מתח

New member
פריקאזויד!

ללא שום מתחרים! הכי טוב שיש, קורעעעע אותי מצחוק כל פעם מחדש! אנימאנייאקס לא רעים, לפחות לא היו פעם. משם באו פינקי והמוח. רן וסטימפי אני מכיר מאז הילדות, ראיתי את זה בארה``ב בשנה הראשונה של זה, וגם אחר כך.... אהבתי את זה נורא. לא יודע, זה לא עושה לי את זה כבר. זה סתם הומור וולגארי ללא חוד..

נכון נכון נכון נכון !!!

איך לא חשבתי על זה ?!?! זאת סדרה משו משו .. :) זה קורע !! אני הלכתי .. ביי ביי יום טוב לכם !

רותם ג

New member
טוב תראו!

כל התכניות שאמרתם ...טובות מאוד אבל מה אתם משווים עם ארתור!

טרנט

New member
פוקימון....

לא סתם... למרות שאני מת על האנימציות היפניות, פוקימן היא לא סדרה משהו. אני גם אוהב את פינקי והמוח... אבל אין מה להשוות את זה עם פריקזויד! משם יש לי ידע עצום בצרפתית... כשהייתי בצרפת הייתי יכול לשאול ``מי אכל את הגבינה?`` :). אבל אנשים, מה עם הסדרות הקלאסיות? יש מיליון כאלה שהם לא קומדיות אבל עדיין מצויינים וישנים: Transformers G.I Joe Thundercats (איך אף אחד לא הזכיר את זה?!?!) He-Man (ואת זה?!?!) Shera (גם את זה) הייתה איזה סדרה עם כאלה שיש להם כנפיים מכסף בערוץ 6.... לא זוכר איך קוראים לה Southpark Beavis And Butthead Daria Downtown Spybreak ועוד כך מני..... בקיצור, יש המון אנימציות. מישהו ראה את הנסיכה מונונוקי? סרט אנימה מצויין. ואת Ghost in the Shell (מי שראה את הקליפ של Wamdue Project - King of my Castle, זה הסרט שמשם כל הקליפ)? טוב, סטיתי מהנושא... B-). פריקזויד!

snoway

New member
לסדרה עם הכנפיים קראו ``ניצי הכסף``

ודרך אגב, איך זה שאף אחד לא הזכיר את הדרדסים????? קונדסון שולט.

למעלה