שמלת תחרה1
Well-known member
מזה המייקאפ שמרחו על ביבי?
והוא משלם ים כבף למאפרות
והוא משלם ים כבף למאפרות
על זה נאמר "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו".מזה המייקאפ שמרחו על ביבי?
והוא משלם ים כבף למאפרות
כך מרחו על טראמפ וסופו ידועעל זה נאמר "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו".
לבן גוריון היה מזל שלא היתה טלויזיה בזמנו.
שפכטלמזה המייקאפ שמרחו על ביבי?
והוא משלם ים כבף למאפרות
שפכטל
שיתאים לעניבה
הסירי דאגה ליבך.... את ואני ואנחנו משלמים עבור המייק אפ.מזה המייקאפ שמרחו על ביבי?
והוא משלם ים כבף למאפרות
זוכרתעל זה נאמר "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו".
לבן גוריון היה מזל שלא היתה טלויזיה בזמנו.
נשלם עבור איפורו של כול ראש ממשלה שיבחר.הסירי דאגה ליבך.... את ואני ואנחנו משלמים עבור המייק אפ.
תיכף יגיע שחר שיסביר לך שהמאפרת שמאלנית.זוכרת
נשלם עבור איפורו של כול ראש ממשלה שיבחר.
המחיר לא מפריע, אלא מדוע לכער את ראש הממשלה?!
יתכן בהחלט, מסכימה שהמייקאפ היה מוגזם?תיכף יגיע שחר שיסביר לך שהמאפרת שמאלנית.
לגמרי. הפעם כדי להסתכל במה שבתוך הקנקן היה צורך במכשיר רנטגן.יתכן בהחלט, מסכימה שהמייקאפ היה מוגזם?
איני יודע אם המאפרת שמאלנית אבל אני מעריך ברמת סבירות גבוהה מאד שאת עצמך שמאלנית וזה בסדר גמור , כל אדם ודעותיו הפוליטיות הגלויות או הסמויות.תיכף יגיע שחר שיסביר לך שהמאפרת שמאלנית.
כן, אני מכירה את הערכותיך ואמונותיך. זכותך.איני יודע אם המאפרת שמאלנית אבל אני מעריך ברמת סבירות גבוהה מאד שאת עצמך שמאלנית וזה בסדר גמור , כל אדם ודעותיו הפוליטיות הגלויות או הסמויות.
ועל המייק אפ של גנץ ושל לפיד ושל שאר הכולרות..הסירי דאגה ליבך.... את ואני ואנחנו משלמים עבור המייק אפ.
מכיון שזה חשוב לך, אני מבטיחה לך שאם אחד מהאישים הפוליטיים (ואינני מכנה אנשים בשמות מחלה, בין אם הם פוליטיקאים ובין אם הם "רגילים") יופיע מטוייח קשות- אגיב. וכדאי שתשים לב שהגינוי היה למאפרות שהסוו את נתניהו האמיתי, לא לאיש.ועל המייק אפ של גנץ ושל לפיד ושל שאר הכולרות..
זה לא מייקאפמזה המייקאפ שמרחו על ביבי?
והוא משלם ים כבף למאפרות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.