תגידו...

חוטהשני

New member
תגידו... יש סיכוי עכשיו ../images/Emo186.gif למצא חולצות טריקו ארוכות במידות שלנו ../images/Emo35.gif ואם כן...איפה ??

חוטהשני

New member
הכוונה לחולצות עם שרוול ארוך.. ../images/Emo13.gif ועכשיו נזכרתי איפה שכחתי לחפש ../images/Emo3.gif (בחנות 'שוק' בעיר שלנו, שתמיד אני מוצאת שם דברים נחמדים וזולים ../images/Emo8.gif כי בעונות למשל לא מצאתי כ-לום.....)

lee_1

New member
מידות שלנו=? יש כאן בחורות במידה 42 ויש במידה 54+ קצת בעייתי ההגדרה שלך בכל אופן- בתמנון יש חולצות טריקו ארוכות בערך עד מידה 50

חוטהשני

New member
הכוונה ל42+ מידות XL או XLL בעונות וכד' יש גם מידות של 1 וכו'... ../images/Emo3.gif בכל אופן איפה נמצאת תמנון ?

maya 25

New member
בתמנון, אין מידות גדולות..... תמנון היא בדיוק כמו פוקס, ואם יש מידות גדולות הרי שזה במחלקת גברים.....

lee_1

New member
טעות בידייך...החולצות הצמודות הן כמו בפוקס אבל החולצות טריקו עם ההדפסים הן מגיעות עד סביבות ה48-50

maya 25

New member
נכון.... החלוצות הצמודות מגיעות עד מידה 4 כמו בפוקס שלדעתי קצרות מידי ולא מכסות מספיק.... והחולצות עם ההדפסים הם של תמנון לגברים אני בעצמי קניתי משם כמה חולצות שמיועדות לגברים!

lee_1

New member
יש שם הדפסים שמתאימים גם לבנות ובצבעים נשיים

Revi 22 Tal

New member
../images/Emo41.gif ומה לגבי החנות ליד שוק הכרמל בת"א ? זכור לי שמספר בנות מהפורום המליצו על חנות שנמצאת ליד שוק הכרמל שמחזיקה טריקו במידות גדולות והמחירים די זולים. אני אישית לא מצאתי את החנות .. נשבעת לכן חיפשתי בשני הביקורים האחרונים שלי בת"א ופשוט לא מצאתי שום חנות כזאת. הדבר היחיד שמצאתי באיזור שהסבירו לי זה חנות שווארמה ../images/Emo6.gif

חוטהשני

New member
../images/Emo51.gif בסוף מצאתי חולצה נחמדה בחנות שמחזיקה סחורה של 'שוק רמלה-לוד.. אותה חנות שהזכרתי למעלה.. ששכחתי ממנה לגמרי ../images/Emo2.gif מי צריך את עונות/מתאים לי כשיש חנויות כאלו ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

למעלה