תגידו...........

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

טוסקה

New member
מדליק../images/Emo13.gif

ובהזדמנות, כשאהיה אצל האחיינים שלי, אסרוק את תמונת הצוענייה שלי...

אני מכירה אשה, שאותה אני מאד אוהבת

ומעריכה, שעוסקת בקריאת כף יד, קריאת קלפים והורוסקופ, שיש לה קשיים גדולים בהפעלת מכשירים, מחשב ודברים קצת מתוחכמים, וטוענת שזה בגלל שבגלגול קודם היתה עבד. את רואה, לא כולם נסיכים ומלכים.

מגי חמודה ../images/Emo153.gif../images/Emo153.gif

העלת נושא שאני מאוד אוהבת, לא התעניינתי אף פעם בהרצאות או בנסיונות של אנשים אני פשוט מאוד אוהבת כל מה שקשור לסייקפיקשן ואין ספר סרט או סידרה שלא ראיתי, ובאופן אישי כמו ישראל אני מהאמינה, בעולמות נוספים שקיימים ביקום ולא זקוקה להוכחות. אנחנו ועולמינו ההוכחה לכך.

magy

New member
סיינס פיקשן או עתידנות....זה נושא

בפני עצמו......ויש ספרים רבים...וסרטים יש גם מרצים בנושא עתידנות....תהפוכות המילניום, ניסיון להבין לאן יגיע העולם עקב רעב, אסונות טבע, אסטרואידים המרחפים בחלל, נשק גרעיני, מחסור בדלק......ומה לא??????. כן, גם בנושא התקשורת, (הטלפון סגר אותנו בבית, גם המחשב, גם הטלויזיה פעם ביקרנו אחד את השני מבלי להודיע.....מראש. ילדים נולדים אל תוך מציאות חדשה שלא היתה מנת חלקנו......) שלא לדבר על תורת הכאוס, תורת האקזיסטנציאליזם, תורת ....אוף ברח לי השם.......כן..........דטרמיניזם......... דיברתי על גלגולים כמו שמאמינים הדרוזים.......נפש של מת נכנסת מיידית לגוף אחר ברגע המוות.... המון תכניות היו בערוץ המדע בקשר לתורה הזו. תלוי במדען החוקר........בפעם האחרונה השתתפו שניים אחד האמין בליינד.....אחד היה סקפטי מאד......... אפשר היה לראות כיצד המאמין נאחז בזוטות.... הסקפטי רצה הוכחות חותכות...... אבל........כמו שאומרים.............הכל עניין של אמון ואמונה...... חג שמחחחחחחחחחחחח

B T1

New member
בקשר לגילגול

הנשמות-הודיני הגדול הבטיח לאישתו שאם יש עולם באה או כל מקום אחר כזה הוא יתקשר. יורשיו עדיין מחכים לסימן המוסכם. הגב´ מרגוט קלאוזנר לשעבר בעלת אולפני הרצליה שעסקה בתחומים הנ"ל סיכמה עם מקורביה להתקשר משם, גם הם עדיין בהמתנה.

טוליפ.

New member
הסקפטיות הרסה את החתול...את כלל

לא סקרנית להתנסות למשל לחזור בזמן במצב היפנוטי? (Age Regression),זה ממשי,אמיתי,חוויתי..ואולי תצליחי לגלות עי"כ מי היית בגלגול הקודם? כמו שאפשר להתחיל להבין אותך,את חיית הרבה יותר מאשר 54 הרשמי...אז?

רוב אלו שאני מכירה (נשים בעיקר) לא

ירוצו להתנדב להוסיף על גילן הנוכחי חודש בודד , שלא לדבר על "גלגול" שלם ...

magy

New member
בטח שבטח..............ועוד איך

גם עשיתי סיינסים בנעוריי.... הכוס הבטיחה לי המון הבטחות.....אבל לא קיימה כלומר, הרוח שנכנסה לכוס..... מוכנה לעשות ניסוי בחזרה בזמן..........מאד מעניין אבל עם מומחה בנושא...... ואם אגלה שהייתי ענייה, חולה, פושעת, רוצחת?????? מה אעשה עם המידע המעיק הזה???????? למה הוא יתרום לי.? יוסיף לי שקט נפשי? לא מספיק לי לדעת מה אני היום? סקרנות קיימת.......אבל אין את המדיום המתאים......האנשים הנכונים שיכולים להעביר אותי את החוויה מבלי לסכן את בריאותי הנפשית בקרית ביאליק לפני מספר שנים, ילדים הגיעו לאשפוז בעקבות סייאנסים שעשו עם חברים...... אולי בגלל גילם הצעיר....נכנסה בהם חרדה....... בגילי, עם הבטחון שיש לי בעצמי......אני מוכנה לכל ניסוי........ רק לא בדיקת דם..........

magy

New member
בטח שבטח..............ועוד איך

גם עשיתי סיינסים בנעוריי.... הכוס הבטיחה לי המון הבטחות.....אבל לא קיימה כלומר, הרוח שנכנסה לכוס..... מוכנה לעשות ניסוי בחזרה בזמן..........מאד מעניין אבל עם מומחה בנושא...... ואם אגלה שהייתי ענייה, חולה, פושעת, רוצחת?????? מה אעשה עם המידע המעיק הזה???????? למה הוא יתרום לי.? יוסיף לי שקט נפשי? לא מספיק לי לדעת מה אני היום? סקרנות קיימת.......אבל אין את המדיום המתאים......האנשים הנכונים שיכולים להעביר אותי את החוויה מבלי לסכן את בריאותי הנפשית בקרית ביאליק לפני מספר שנים, ילדים הגיעו לאשפוז בעקבות סייאנסים שעשו עם חברים...... אולי בגלל גילם הצעיר....נכנסה בהם חרדה....... בגילי, עם הבטחון שיש לי בעצמי......אני מוכנה לכל ניסוי........ רק לא בדיקת דם..........

magy

New member
אין לי בעיה להודות בגילי......

בינואר ימלאו לי מספר יפה.........מאד יפה.......... חמסה חמסה................55 הלואי הלאה, כמו שאני נראית..........לא פחות.......... רק לא פחות.....................................טוב............ ואם הבריאות טובה, ונפשי צעירה........מי צריך יותר מזה......??? עוד מעט אהיה בת 5555555555555555555555555 שאומר , שאני בדרך ל- 60

israel7

New member
מגי את יודעת

שהמרק עוף הכי טעים עושים מתרנגולת זקנה???? 55 זה אחלה גיל,,, ותרגישי טוב עם זה,,,

israel7

New member
סוף סוף הסתיימה השביתה

וביתי תוכל מחר להתחיל ללמוד,,,,

טוליפ.

New member
המסע בזמן חסום לפסיכוטים,ומאחר

ואינך שייכת לברנז´ה הזו,אין לך מה לחשוש.את עשוייה לגלות עולמות ישנים, חדשים עבורך שיעשירו עוד יותר את היצירתיות הנהדרת שלך...

magy

New member
קח יוזמה.....אולי באמת הייתי פעם

אמנית. לך תדע!! היום אני סתם יצירתית.....

מאמינה? ../images/Emo153.gifועוד איך מאמינה...

לא .. אין לי הוכחות, ניצחות - אתי הם לא דיברו.... אני פשוט יודעת.. לא תיקשרתי איתם - עם הישויות האחרות, אבל מרבית חיי הבוגרים סבבו סביב הכמיהה הבלתי יודעת שובע - להבין... והגעתי עד ביתה של שירלי מקלין, ומדפי מלאים בספריו של סת, ובקריון, ובכל התובנות, ואתם יודעים מה ? לא אכפת לי אם הם שרלטנים - המחשבה שיש חיים אחרי - עושה לי טוב. ואספר לכם סיפור קטנטן: במסעותי אל נבכי העבר - ולא מזמן, ממש לא מזמן - פגשתי בפעוט בן 3 שנים - בן העדה הדרוזית - הוא יודע. לו אין כל ספק. הוא הוכיח לי שיש חיים אחרי החיים. והנשמה - היא נשמה יתרה - חייזרים? כן - גם בם אני מאמינה... פגשתי מי שראו אותם, אני מכירה אותם, אישית, אין בם ולו טיפה של אי שפיות, או חוסר מגע עם המציאות... הם פשוט פגשו אותם, והם לא השתנו מאז - הם פשוט מאמינים. ו... רגע, אם זה עושה טוב ואם זה נותן תחושה של המשכיות.... ושלא הכל נגמר ברגע... והיה קודם, ויהיה אחר כך... אז.. אז למה לא ?

למעלה