תגידו...........

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
תגידו...........

אתם מאמינים בחייזרים, גלגול נשמות, פותחות-סוגרות, קפה, שמן, נפט, ציפורניים, קלפים, אנרגיות, מתקשרים, סיאנסים?????????? ספרו קצת......שנכיר........יותר.........
PPP

Sודית

New member
אני למשל.....

מאמינה בקלפים....איזה שאת רוצה. רמי, בלאק ז´אק, טאצ´, פוקר... והכי הכי...ברידג´.... סודית חולה על קלפים
את יתר המילים לא זיהיתי.

טוסקה

New member
נורא רוצה להאמין

בעיקר בחייזרים. כל פעם נדמה לי שהנה, פגשתי חייזר אמיתי, ואז מתברר שזה סתם עוד מישהו תמהוני, הזוי, שרוט, וכו´... אז עד שלא יביאו לי הוכחה חותכת שאין... אני ממשיכה להאמין

טוליפ.

New member
חייזרים רבים נמצאים תדיר בינינו,

לא מעט מהם,משתתפים בקביעות בפורומים השונים..יותר נוח לכנותם בשם עבמי"ם..לאחר שנוכחתי כאורח בכנס של חסידי העבמי"ם,שמעתי עדויות רבות, כולל עדויות מצולמות לעבמי"ם למיניהם.ובעיקר שוחחתי עם כאלה שנפגשו פנים מול פנים עם חייזרים,התחלתי מעט לפקפק בהגדרה השטוטולוגית של כל התחום הזה..אולי באמת יש חייזרים? מה אכפת לי להאמין?? בשונה,לגבי גלגול נשמות,בתחום ההיפנוזה,קיים מושג הנקרא "Age Regression "(נסיגה בזמן), המאפשר דרך שמוש בטכניקות מסויימות לגרום למטופל לסגת לזמן קודם,לגיל קודם...מסתבר שאפשר לגרום למטופל לסגת ממד עד ימי שחייתו המאושרת במי השפיר,ואפשר לשחזר את תהליך הלידה (המאד טראומטי) מחדש,כך שיהיה יותר אלגנטי..ומכאן לגלגול הנשמות..וזו שאלה של אמונה,אפשר להמשיך לסגת בזמן, עד...עד...בעצם אין מגבלה.להאמין? או לא להאמין? אני בעבודתי,פגשתי באשה הנסוגה בזמן,לתקופות קדומות..לדבריה היא בת אטלנטיס,העיר האבודה,שהסתובבה בחלל כחייזרית,שנים רבות..להאמין? או להאמין?..היא מאמינה בכך,מדברת בעת השחוזר בשפה לא מובנת,מהמהמת מנגינות מוזרות..להאמין? או לא להאמין? לגבי האחרים,למעט סיאנס,אין לי נסיון ויתכן שהכל באמת שייך לתחומי השטוטולוגיה...

חשבתי רבות בטרם אשיב. את כורכת את

כולם באריזה אחת ולפי דעתי, גישתך מאד צינית. ידוע כי אנשים משתמשים בחלק קטן המפוטנציאל המוחי (לא השכלי) שלהם. יש אנשים שנחנו ביותר מכך וזה מתחיל באינטואיציה וממשיך לכיוונים שונים. לגבי קריאת כף יד (שאותה לא הזכרת) גם שיטת יונג בפסיכולוגיה משתמשת בה. ואבחון לפי צפורניים - היה איש שקראו לו צבי צפורניים והיה מאבחן בצורה מדויקת מחלותיהם של אנשים שרופאים לא אבחנו. בספר העוסק גלגול נשמות נתקלתי לראשונה בהיותי כבת 16 וקראו לו "בעקבות בריידי מורפי". הספר סיפר על אשה שבתהליך היפנוזה דיברה בניב אירי קדום. לא מזמן יצא בארץ ספר של יגאל (?) אריכא העוסק בגלגלול נשמות, ויש בוגם עדויות מן הארץ, ביחוד מבין הדרוזים, המאמינים בלב שלם בגלגול נשמות ובגלל זה אין להם פולחן של מוות ועליה לקברים. כך גם לגבי אנשים המרפאים באנרגיות והילרים שונים. הבעיה היא לברור את מוץ מן התבן ובאמת לאתר את האנשים שעושים זאת מתוך שליחות ולא מאחזי עיניים. דעתי המאד אישית היא שאל לנו לזלזל באנשים שמאמינים בכך או משתמשים באמצעים לא "שגרתיים" למצוא רמזים, ליצור קשר עם ישויות אחרות (ולא תמיד אלה עב"מים או חייזרים). הרבה מן האנשים שפגשתי הם אנשים הגיוניים, נבונים ומשכילים. אך איש באמונתו יחיה.

טוסקה

New member
אפרופו בריידי מרפי

זה אמנם היה מזמן, אבל זכור לי שאחר כך יצא מסמך שסתר את הסיפור של בריידי מרפי. התברר שהיתה לה בילדותה אומנת אירית וממנה היא שאבה את מה שהיה קשור באירלנד. לא זוכרת את כל הפרטים. ואם נדבר רגע ברצינות - אני אישית פתוחה לקבל דברים חריגים, שונים, על- טבעיים, וכו´. אני רק רוצה שמישהו יוכיח לי משהו, שמץ... ולמרות שהייתי בכל מיני הרצאות ומפגשים, היתה לי הרגשה שמדובר בשרלטנים. כנראה שעדיין לא "נפלתי" על הדבר האמיתי.

magy

New member
me too

הייתי בכל ההרצאות והכנסים , ביקשתי הוכחות. לא היו. להיפך. אישה שדיברה בולגרית בלבד, עם מתורגמנית הגיעה וסיפרה על ריפוי באנרגיות. סיפרה שכך נרפאה מסרטן. אבל המשימה אינה מוטלת עליה, היא מתקשרת עם שלושה רופאים שיושבים בצידו האפל של הירח.........זהו.....פה.....זה כבר לא הסתדר לי עם ההגיון..... אמרה שתעביר קורס שכמובן, עולה הון תועפות, ובו תלמד את האנשים איך לתקשר עם החברים שלה. היא התיימרה לדעת ממה סובל כל אחד באולם. כך עברה וסיפרה לאנשים על מחלות שלא ידעו עליהן......(וגם לא היו ולא נבראו). אחוז מסויים, הנמצא במצוקה , בדרך כלל , מתפתה , כדי לקבל עזרה ולא חשוב ממי......שיהיה רופא, מתקשר, או כל דבר שיספק לו את המזור. לא מאשימה את האנשים שבמצוקתם מוכנים אפילו לשתות רעל, העיקר שזה יקל על סיבלם. (אגב כך ניצלו שתי נשים מצבו של בחור שהעדיף לא לעבור טיפול כימותרפי ונפטר אחר כך. רופאים טענו שמספר טיפולים מצומצם היה פותר את הבעיה, אבל מאחר והיה קטין ונדרשה הסכמת הוריו, ברח מהבית ושתי הנשים הציעו לו טיפול אלטרנטיבי......כמובן שהוא מת , והוריו תבעו את שתי הנשים) בהמשך לאותה אישה.....מתקשרת, בשלב מסויים העלתה לבמה אישה מהקהל, וטענה שיש לה בעיות עצבים, או משהו הזוי אחר.. פתחה האשה מן הקהל את פיה, על הבמה ואמרה לה בפרוש...."את מרמה את כולם, אין לי בכלל בעיות עצבים , אני מושתלת ריאה, ואת בכלל לא ראית ולא זהית.....איך את מעיזה בכלל להמציא מחלות ומתיימרת גם לרפא אותן"?????? היתה מהומה קלה.......שבסופה.....אחוז גבוה מהאנשים נרשמו לקורס..... מה שאומר....שפרייארים לא מתים.....הם רק מתחלפים......... ומבריאות , תמיד תהיה פרנסה לכולם........ גם לשרלטנים..... אגב, שמתם לב לעובדה שכל המתקשרים, והפותחים, מבקשים שיתוף פעולה עם הפציינט? אם התשובות שהפציינטים מספקים לשואלת , אינם מספקים אותה , ואין לה יכולת לנחש בלי שיתוף פעולה.........היא טוענת שאנחנו יוצרים חסימה שאינה מאפשרת לה גישה אל הנפש......... אנחנו לא בסדר.....כי לא סיפקנו לה חומר, שעליו היא בונה את התיאוריה שלה...... פעם אחרי הרצאה על גלגול נשמות, שנתן חזי שקלים, ד"ר....חזי... שבכלבטק התגלתה מרמה לא קטנה המבוססת על כסף........ אמרתי לאישה שישבה על ידי מתפעלת מדבריו, שגם אני יכולה לפתוח לה. היא שמחה..... אני מבינה בפתיחות , רק בלידות...... אמרתי לה דברים מסויימים ודי ספציפיים....... היא היתה המומה......שאלה מאיפה אני יודעת...... אמרתי שהדברים שנאמרו , מתאימים לעוד 3 מיליון איש....בעולם צירוף של אינטואיציה ושכל ישר, וכל אחד יכול להגיד לזולת מה מציק לו. לכולנו אותם מצוקות באופן כללי........ אני כועסת על מי שמנצל חולשות וסבל ........תמורת כח וכסף......... (גם רבנים ואנשי דת לא מעטים מעורבים בסיפור , ראה כלבטק נוסף) זוכרים את הרב הזקן- העיוור שמישש חזה של בחורה שהגיעה לטיפול? ודיבר איתה על סקס כאילו ישב באינטרנט כל חייו......

כשמאבדים את האמון (ואת התקווה)

בדברים ה"ממשיים" , במה נשאר לך להאמין , אם לא בכל ה"מוזרויות" האלו ...? ובימים אלו , שהמשבר באויר , וכל אחד מאיתנו נשם ממנו , בדרגה זו או אחרת , זה בדיוק זמן הפריחה של כל ה"רחפופים" האלו.... אדם חייב להאמין במשהו , בלי קשר לדרגת ההגיון שבו ....

israel7

New member
אני חושב מגי ,,,,

שלזה בדיוק התכוון "היידגר" כאשר הוא אמר"אני לא יודע מה שאני לא יודע" אני אישית מאמין שיש עוד עולמות ביקום,ויש חיים אולי בצורות שונות, בעניין הקלפים,גלגול נשמות,קפה, שמן,וכו" נושא שתמיד יהיה מי שמאמין ומי ומי שלא,ועד שלא יוכח בצורה מדעית נושאים אלו יהיו שנויים במחלוקת, ואולי טוב שכך,הרי אחרת יהיה מזה משעמם,,,לא?

באלי7

New member
אומרים...יש ברירה המנהלת דורשת

עבודת אלילים!!!!!!!!!!!!! עובד רק אלילות
מבוקש 90 60 90

nutmeg

New member
שמתם לב

שכל אלה שגילו את גילגוליהם הקודמים תמיד היו נסיכים, אנשים חשובים, שרים, בעלי טירות וכו´? אף אחד לא היה סתם אדם מהשורה? כזה שבקושי היה לו מה לאכול והתרחץ פעם בשנה?

אפי לוג

New member
בהודו

יש מליון איש שלא התרחצו לא אכלו ולא יצאו לנופש וכל המליון הזה טוען לגילגול קודם.

nutmeg

New member
אבל לא במובן של

הזכרות בגלגולים. בהודו פשוט מניחים שיש גילגול ולא עסוקים בלמצוא אותו (אלא אם כן את פרה). לא דיברתי על הודים ועל אלו ש"סתם" מאמינים בגילגולים - אלא אלו שהלכו וחיפשו לעצמם את הגילגול שלהם באופן קונקרטי. אני בכל אופן - מעולם לא שמעתי על "סתם" גילגול. תמיד זה היה משהו מיוחד. מה שחשוד בעיני עד מאוד.

magy

New member
החלטתי שבגלגול הקודם הייתי

צועניה.....בגלל האופי.... אולי גם ג´ינג´ית....... אבל גם כעת אני צועניה ג´ינג´ית...... (ומה שלא עשה הטבע עם הצבע.....עשה הסַפר)

טוסקה

New member
magy !!!!!!!!

גם אני החלטתי, עוד משחר ילדותי שבגלגול קודם הייתי צוענייה בגלל האופי (למרות שלא ג´ינג´ית), בגלל שאני רומניה ושם כידוע יש הרבה צוענים... בגלל שבצעירותי אהבתי הרבה תכשיטים וצבעוניים.... כל פורים הייתי מתחפשת לצוענייה... חבל שאין לי סורק, הייתי סורקת אחת מתחפושות הצוענייה שלי
ואולי בכלל היינו באותו שבט בגלגול הקודם?

magy

New member
היינו יחד .........

תוכננתי ברומניה.......אבל נפלטתי במקום אחר........ גם אני התחפשתי לצועניה........תמונה בדרך.....

למעלה