me too
הייתי בכל ההרצאות והכנסים , ביקשתי הוכחות. לא היו. להיפך. אישה שדיברה בולגרית בלבד, עם מתורגמנית הגיעה וסיפרה על ריפוי באנרגיות. סיפרה שכך נרפאה מסרטן. אבל המשימה אינה מוטלת עליה, היא מתקשרת עם שלושה רופאים שיושבים בצידו האפל של הירח.........זהו.....פה.....זה כבר לא הסתדר לי עם ההגיון..... אמרה שתעביר קורס שכמובן, עולה הון תועפות, ובו תלמד את האנשים איך לתקשר עם החברים שלה. היא התיימרה לדעת ממה סובל כל אחד באולם. כך עברה וסיפרה לאנשים על מחלות שלא ידעו עליהן......(וגם לא היו ולא נבראו). אחוז מסויים, הנמצא במצוקה , בדרך כלל , מתפתה , כדי לקבל עזרה ולא חשוב ממי......שיהיה רופא, מתקשר, או כל דבר שיספק לו את המזור. לא מאשימה את האנשים שבמצוקתם מוכנים אפילו לשתות רעל, העיקר שזה יקל על סיבלם. (אגב כך ניצלו שתי נשים מצבו של בחור שהעדיף לא לעבור טיפול כימותרפי ונפטר אחר כך. רופאים טענו שמספר טיפולים מצומצם היה פותר את הבעיה, אבל מאחר והיה קטין ונדרשה הסכמת הוריו, ברח מהבית ושתי הנשים הציעו לו טיפול אלטרנטיבי......כמובן שהוא מת , והוריו תבעו את שתי הנשים) בהמשך לאותה אישה.....מתקשרת, בשלב מסויים העלתה לבמה אישה מהקהל, וטענה שיש לה בעיות עצבים, או משהו הזוי אחר.. פתחה האשה מן הקהל את פיה, על הבמה ואמרה לה בפרוש...."את מרמה את כולם, אין לי בכלל בעיות עצבים , אני מושתלת ריאה, ואת בכלל לא ראית ולא זהית.....איך את מעיזה בכלל להמציא מחלות ומתיימרת גם לרפא אותן"?????? היתה מהומה קלה.......שבסופה.....אחוז גבוה מהאנשים נרשמו לקורס..... מה שאומר....שפרייארים לא מתים.....הם רק מתחלפים......... ומבריאות , תמיד תהיה פרנסה לכולם........ גם לשרלטנים..... אגב, שמתם לב לעובדה שכל המתקשרים, והפותחים, מבקשים שיתוף פעולה עם הפציינט? אם התשובות שהפציינטים מספקים לשואלת , אינם מספקים אותה , ואין לה יכולת לנחש בלי שיתוף פעולה.........היא טוענת שאנחנו יוצרים חסימה שאינה מאפשרת לה גישה אל הנפש......... אנחנו לא בסדר.....כי לא סיפקנו לה חומר, שעליו היא בונה את התיאוריה שלה...... פעם אחרי הרצאה על גלגול נשמות, שנתן חזי שקלים, ד"ר....חזי... שבכלבטק התגלתה מרמה לא קטנה המבוססת על כסף........ אמרתי לאישה שישבה על ידי מתפעלת מדבריו, שגם אני יכולה לפתוח לה. היא שמחה..... אני מבינה בפתיחות , רק בלידות...... אמרתי לה דברים מסויימים ודי ספציפיים....... היא היתה המומה......שאלה מאיפה אני יודעת...... אמרתי שהדברים שנאמרו , מתאימים לעוד 3 מיליון איש....בעולם צירוף של אינטואיציה ושכל ישר, וכל אחד יכול להגיד לזולת מה מציק לו. לכולנו אותם מצוקות באופן כללי........ אני כועסת על מי שמנצל חולשות וסבל ........תמורת כח וכסף......... (גם רבנים ואנשי דת לא מעטים מעורבים בסיפור , ראה כלבטק נוסף) זוכרים את הרב הזקן- העיוור שמישש חזה של בחורה שהגיעה לטיפול? ודיבר איתה על סקס כאילו ישב באינטרנט כל חייו......