תגידו...

תגידו...

כל נעלי הפיפטואו... כל החורף ישבו מיותמות? מרגיש לי מוזר ללכת עם גרביונים ופיפטואו... מה אתן אומרות?

newKiticat

New member
אני נועלת....

אבל זה נובע מהעובדה שאני לא יכולה לנעול פאמפס רגילים. (!). מה שכן, או שאני מוותרת על הגרביון (ואז לא קר מדי), או שאני נועלת רק פיפ טואו שחורות עם גרביון שחור... (אתמול לדוג', והעלתי תמונות) זה מה שעשיתי...

דווקא בגלל התמונה שלך שאלתי

עלייך זה נראה כ"כ טוב, כשאני לובשת גרביון עם פיפטואו אני מרגישה כמו הומלסית
(ואי אפשר להאשים אותי בחוסר יכולת מלבושית
)

newKiticat

New member
הימים הנוכחיים

קצת קרים מדי אני מודה. אבל לרוב אני פשוט אנעל את זה בלי גרביון...
אבל רק בימים אביביים משהו. בגדול אני באמת שומרת על הקטע של השחור עם השחור... לא הייתי מעיזה בשום צורה אחרת שהיא....

efrato1

New member
זה באמת קצת בעייתי פיפטואו בחורף

אבל ישנם פיתרונות לא רעים בכלל ואת אפילו לא צריכה ללכת רחוק
תתרשמי מ newkiticat היום למראה אלגנטי, ומענת אלדר מהתאריך 31/12 למראה יותר פאנקי.

kaij

New member
אני מניחה שיושבות בפינה עם תה פושר

אבל לי אין פיפ טואו בכלל, אז זה סתם ניחוש

אביeג7

New member
בעיני זה נראה מוזר..

אבל וואלה,מה שמירי העלתה היום.. דווקא עובד.. אז.. לא יודעת.. כעיקרון שישארו איפה שהן עד האביב בגדול.. אבל,יש שילובים שיכולים לעבוד..

@יעל@

New member
לדעתי...

זה רק עניין של קור באצבעות. כי יש גרביונים שהם לא מכסים את האצבעות או רק את האגודל. מישהי העלתה פה קישור פעם... נראה לי שזו פאן פייר.. אני לא הייתי הולכת עם פיפ טואו. בימי חורף כמו אלו גם עם נעלי סירה רגילות קר לי. אולי בימי חורף חמימים אפשר.

לי וולף

New member
תלוי...

יש כאלו שנראות טוב עם גרביונים וכאלו שהן פשוט קייציות מידי... אז גם וגם

אני נעלתי בדיוק פעם אחת

היה נראה יפה והתאים אבל היה לי קררררר ברגליים- לא יקרה שנית

עצמי...

הבטחתי report על הגרביונים מהקוריאני... להלן התרשמותי: הגרביונים מעולים, לא נקרעים, נעימים, ומגיעים מספיק גבוה על הבטן אבל לא גבוה מדי- אוספים את השניצלים... הזמנתי גם גרביונים מצויירים- אלה כבר היו בול על המידה וקצת פחות, לא שזה מנע ממני להסתובב איתם, רק שבפעם הבאה אני אזמין מידה גדולה יותר. בגדול- מרוצה מאוד (זה הקוריאני מ-ebay)

למעלה