לא חושבת זלא פדיחהה
ז זירו0 New member 13/3/11 #10 אהממ... זה מקובל שהבחור בא לבחורה, אגב בסיטי טואר יש מחיר מינימום שצריך לשלם בדרך כלל השתיה מכסה את זה, ויש להם פינה די קטנה שמיועדת לפגישות (זה מה שזכור לי). בכל אופן בהצלחה.
אהממ... זה מקובל שהבחור בא לבחורה, אגב בסיטי טואר יש מחיר מינימום שצריך לשלם בדרך כלל השתיה מכסה את זה, ויש להם פינה די קטנה שמיועדת לפגישות (זה מה שזכור לי). בכל אופן בהצלחה.
ל ליטאי613 New member 13/3/11 #13 קצת פאדיחה בשבילו שהוא נוסע מירושלים עד לתל אביב בשביל מישי שהוא לא ראה בחיים. אבל ניחא
ק קומפוזיציהה New member 13/3/11 #19 בשביל מישי.. כאילו כל עניין הפגישה זו טובה אחת גדולה שהוא עושה..פחחח....
ע עומק המבט New member 13/3/11 #20 אכן, חדשה יחסית../images/Emo13.gif פעם ראשונה משתדכת עם מישהו שאין לי מושג מיהו... חח
א אדיר דיר New member 13/3/11 #26 חחח...מצחיקה... זפדר גמור...זמקובל יותר מסיטי טאוור...ברור בת"א....
א אדיר דיר New member 13/3/11 #30 ברורררר!! אין עליה... אבל עזבי את בטח באה מאיזה מושב אז כל עיר בעינייך זה ת"א...חח.../tapuzforum/images/Emo8.gif
ברורררר!! אין עליה... אבל עזבי את בטח באה מאיזה מושב אז כל עיר בעינייך זה ת"א...חח.../tapuzforum/images/Emo8.gif
ע עומק המבט New member 13/3/11 #31 חח זו מחמאה עבורי הלוואי הייתי גרה במושב... אני גרה בעיר סואנת ביותר.. ממש ניו יורק/tapuzforum/images/Emo8.gif
חח זו מחמאה עבורי הלוואי הייתי גרה במושב... אני גרה בעיר סואנת ביותר.. ממש ניו יורק/tapuzforum/images/Emo8.gif
א א מענטש 24 New member 13/3/11 #27 קבלת שבת אם את מחפשת ללכת לפי החוקים אז החוק אומר שפגישה הראשונה הבחורה קובעת איפה נפגשים. ואם את גרה בצפת הוא אמור לבוא אלייך אלא א"כ את מחליטה להתחשב בו.
קבלת שבת אם את מחפשת ללכת לפי החוקים אז החוק אומר שפגישה הראשונה הבחורה קובעת איפה נפגשים. ואם את גרה בצפת הוא אמור לבוא אלייך אלא א"כ את מחליטה להתחשב בו.
ע עומק המבט New member 13/3/11 #29 שלא הלכתי לפי החוקים אכלתי אותה... כניראה שאבנה לי ספר חוקים אישי...
I itamar theking New member 13/3/11 #21 אני הפגשתי בחור מירושלים עם בחורה מהמרכז בסיטי טוואר (כמו שהבחורה רצתה) ולבחור לא היה בעיה. אבל מה יש לך מהמקום הזה?? סתם מקום של תקועות
אני הפגשתי בחור מירושלים עם בחורה מהמרכז בסיטי טוואר (כמו שהבחורה רצתה) ולבחור לא היה בעיה. אבל מה יש לך מהמקום הזה?? סתם מקום של תקועות