תגידו

קליט

New member
בחור צעיר עדיין לא למד לגלגל שיחה . .

לא כל יום מוצאים בחור מרשים .

אם

כבר הבחור שילם, למה שלא תשתחררי ותהני. הפגישה האחרונה שלי יצאה 700 שקל. אם זה על רכב, על המלון, וכו`. לומר לך שזאת לא היתה באסה? היתה קצת, אבל בשביל פגישה צריך לעשות את זה. ואני מאד נהנה להוציא כסף על דברים שאני אוהב. בזרימה.

בדרך כלל

זה קצת פחות. יש מלונות שההזמנה היא בדולרים, ויש מחיר סף לישיבה בלובי VIP, שזה המקום היחיד שאפשר לשבת. אבל זה כיף לשבת ככה עם בחורה בידיעה שזה המחיר ששילמתי. אין לי בעיה עם זה.

מממ

לא הכסף שלך מושך כמו הרצון להיות ג`נטלמן, לאהוב, להשקיע. כבר אמרתי לך את זה פעם שזה ממש לא רגיל...

זלא מוגזם קצת...?

700 שח..?לובי וי.אי.פי..? זלא התאמצות יתר??בשביל מה כל זה...?באת מעניין אותי...?להרשים את הבחורה? כאילו אם מישו היה מוציא עלי סכום כזה בפגישה ראשונה,הייתי דיי נבוכה מכל העניין...

זה

באמת מוגזם קצת. לא אני קובע איפה להפגש, אני זז עם הבחורה לאיפה שנקבע מראש, מלונות קטנים כאלה בסגנון בוטיק, אפילו את השם שלהם אני לא מכיר. אם את מכניסה לזה את המוניות שאני אוהב ליסוע איתן לכל חור בתעריף 2, תגיעי לסכום הזה. הבחורה לא אמורה לראות כמה אני משלם. אני מוצא אשראי, וחותם על החשבון, לבד.

מה סתומרת

לא אתה קובע איפה להפגש...?? אז מי קובע?השכן?! ברור שהבחור אמור לקבוע..עם התייעצות עם השדכנית,או הצד השני.. ואם הבחורות שת יוצא איתן רוצות רק מלונות כאלו..זה מעיד משו על אופיין...

השדכנית

אומרת לי, היא יודעת שלא ממש אכפת לי. זה מעיד על אופיין? אולי, אני לא מייחס חשיבות לכל פרט. מביט בתמונה הגדולה.

מוזר...

ואיזה עולם הפוך... שעות מקדישים לדבר על איזה בית להקים..ועל בית של תורה,ועל הסתפקות במועט, אבל במבחן המציאות -על להפגש בבוטיק ולהוציא 700 שח,הן נופלות!ות נותן לזה יד... אחח..עולם הפוך ראיתי.. כמה בולשיט וברברת ואחיזת עיניים יש בכל העניין הזה.. בהצלחה לך!

מה אכפת לי?

ההבדל בין הגישה שלי לשלך, הוא שאני באמת רוצה להתחתן, וגם יש לי משאבים מצוינים לשלם את זה. ואת? פשוט לא מבינה בסטייל.

אין קשר..

תאמין לי שגמלי יש משאבים..וסטייל.. רק שמה שתיארת רחוק ממה שמכנים בית של תורה והסתפקות.. יום אחד תתעורר מהחלום שת נתון בו..מקווה שזה יהיה מוקדם מהצפוי. גוד לאקקקק!

איזה חלום?

אם הייתי חי לפי רמת ההכנסה שלי ושל הוריי, הייתי יכול לקנות את תפוז. אני חי כמו בחור ישיבה רגיל. אם בחורה מרגישה בנח ברמת חיים מסוימת, אני אתן לה את ההרגשה הטובה ביותר. בכל מקרה אני אבדוק אותה לעומק בהמשך הפגישות, לפי ביגוד, איפור, דיבור, וצניעות. לך יש את הבעיה שלך, תתמודדי איתה.

לדעתי

זה כל כך מיותר , חסר טעם ותכלית בשלב כזה.... עם אישתך תזרום בהוצאות

למעלה