תגידו ....

Just Rotem

New member
תגידו ....

איך קוראים לשיר שג´ואי וצ´ארלי (שדרך אגב ...מדהים
!!!!!!!!) שרו היום ??? נ.ב : איזה מתוק היה צ´ארלי שהוא ישן נכון ??? וחוצמזה היה פרק מדההההייייייייםםםםםםםםםםם !!!!!!!!!!!!!!!!!

לאנה

New member
נכון!

הוא היה כזה חמוד כשהוא ישן!, ובכלל, כל הפרק....., אבל במיוחד כשהוא ישן!, איך היא לא התנפלה עליו בחיבוקים ונשיקות?, איך?

זהוו!!! אני כבר הייתי מתנפלת...

עליו ממזמן..! הוא כזה חמוד!!! אבל הוא וג´ואי לא ממש מתאימים..

לאנה

New member
למה? הם די מתאימים............

וד.א - שמתם לב עד כמה צ´ארלי וטריסטן דומים?, כאילו, לא במראה החיצוני (והמעלף.....) אלא בהתנהגות, אופי, התאהבות-בבנות-הטובות-והחכמות.....

viros

New member
../images/Emo23.gif או ../images/Emo14.gif

הוא כזה יפה שבא למות!!! והוא היה כזה חמוד כשהוא ישן.. אבל אז לא היה אפשר לראות את החיוך שלו... וגם הוא מנגן ממש יפה.... אני לא חושבת שהם מתאימים כל כך כי הם כל כך שונים אבל מצד שני הם כן מתאימים כי הם ניגודים, וניגודים נמשכים זה לזה... אבל אני מאד רוצה שהם היו ביחד ולהרבה זמן כי ככה הוא ישאר בעוד הרבה פרקים....

אם מסתכלים על זה ככה...

באמת עדיף שצ´ארלי וג´ואי יהיו חברים אני רוצה לראות אותו עוד הרבה פעמים... הוא מוסיף טעם לסידרה... והוא באמת היה מתוק לאללה שהוא ישן ושהוא שר!! ובכל הסצינות שלו! אבל ג´ואי לא נראת כאילו היא נמשכת אליו..

לאנה

New member
נכון.........

אבל לא נראה לי שזה באמת הוא מנגן, אני ווי............

כמעט התעלפתי...

איזה מתווווווק................................. מתי *מוחה דמעה* הוא עוזב (את הסידרה כאילו)? כלומר, לפני סוף העונה? משאירים את זה פתוח? הכל נגמר? מה לעזאזל הולך שם?! *סליחה על ההתקף...*

LillipooT

New member
הנה מה שאני יודעת.. ../images/Emo58.gif

מעכשיו הוא יהיה כל פרק אני חושבת.. והעניינים מתחממים בינו לבין ג´ואי.. בשלב מסויים היא נכנעת ושוכבת איתו.. לא לוקח לה הרבה זמן לזרוק אותו לטובת..ממ..ממ...דוסון !! שוב פעם היא מגלה שדוסון הוא אהבתה האמיתית.. יעני בינה לבין צ´ארלי יש סטוץ בלבד. הקטע הואאאאא.. שהציעו לצ´ארלי לנסוע לאנשהו עם הלהקה.. אבל הוא יוצא מהלהקה בשביל להשאר עם ג´ואי! איזה מאמי! ואז ג´ואי אומרת לו שאם הוא נשאר רק בשבילה.. אז אין טעם. יעני רומזת לו. אז הוא כן נוסע. אז איך הוא יחזור פתאום? ממ..

Luthien

New member
אף פעם לא אהבתי את צ´ארלי ../images/Emo58.gif

אבל....איזה רעה! הוא מוכן לעזוב את הלהקה בשבילה והיא אומרת לו שאין טעם בגלל שהיא חוזרת לדוסון, מה שלא בדיוק כי לפי מה שהבנתי הם מתנשקים והוא חוזר ללמוד באל איי......גררררר......סניפ ):

LillipooT

New member
../images/Emo58.gif

היא מאוד רעה.. והוא גם ממש נעלב מזה! הוא באמת אוהב אותה.. ולא אמרתי שהיא ממש חוזרת לדוסון.. היא באה אליו לשדה תעופה, לפני שהוא נוסע לאל אי להציג את הסרט שלו או משהו והם מתנשקים.. דוסון רוצה להשאר איתה, אבל ג´ואי לא נותנת לו ודוחפת אותו למטוס. ככה שלא ברור מה יקרה......

לאנה

New member
צודקת.............

אני ווי שלחתי את השאלה הזאת לאתר הרשמי, והם אמרו להכנס שבוע הבא בביל התשובה. אז אני מקווה שענו לי בכלל. ד.א - בסי (ביזי?) פליפס בטוח תופיע בכותרות, ודוסון (לצערי.....) לא יטבע.

LillipooT

New member
חחח נראה לך ?!

נראה לך שדוסון יטבע? יקירתי...באמת.. :) וכן..היא תופיע בפתיחה! איזה יופי!! באמת מגיע לההה ועל מה יענו? אם צ´ארלי ישאר או לא?

למעלה