סנדר סופרטרמפ
New member
קצת מוזר וצורם לי
שאת משתמשת כל הזמן בגוף שני רבים כשאת כותבת על חברי הפורום, הפורום מורכב מאלו שכותבים בו ואת כותבת כאן די הרבה, כך שתאלצי להתחיל להשתמש באנחנו, או לסייג כל הודעה בהודעה "הכותבת מרגישה אאוטסיידרית" אגב, השם שלך מלכת הדרמות עושה לי קונוטציה של שירי סרטים מהסידרה רמזור
לגבי המציקנים וכמות ההשקעה שהם מוכנים לעשות, אז ככה. 1) מלללא חרדים מתעסקים עם עיצוב אתרים, זה תחום די קל להיכנס בו מהדלת האחורית לעולם המחשבים ללא תואר. 2) את כנראה לא שמעת מעולם על אירגוני טוהר המחנה ומשמרות הצניעות, אז רק אשבר את אוזנך בקצת הידע שיש לי על האירגונים הללו, הם מאוספים חומר על כל דבר שזז במחנה החרדי (עם רוב החומר הם לא עושים כלום רק שומרים את זה ליום פקודה)- אני מכיר מקרוב משהוא שנחשפה באקראי לאוצר גדול של תמונות של חרדים וחרדיות במצבים מביכים, חומר שהיה מספק עבודה ליועצי נישואין לתקופה די ארוכה, אך הם לא עושים עם זה כלום כל עוד המעשים נעשים מחוץ למחנה ובצורה סבירה. 3) המניע למעשים הללו הוא די פשוט (אם צריך להסביר יותר? אני כאן, רק תבקשי). בשורה התחתונה, חשוב לי להדגיש אימרתו של רווזוולט "אין ממה לפחד חוץ מהפחד בעצמו", אני כותב את כל הנ"ל רק כדי להיזהר יותר בחשיפת מידע אישי (שמעתי פורומים מהסוג הזה שהתפרקו עקב חוסר זהירות של כותבים, מה שהכניס את כולם למגננה משתקת).
שאת משתמשת כל הזמן בגוף שני רבים כשאת כותבת על חברי הפורום, הפורום מורכב מאלו שכותבים בו ואת כותבת כאן די הרבה, כך שתאלצי להתחיל להשתמש באנחנו, או לסייג כל הודעה בהודעה "הכותבת מרגישה אאוטסיידרית" אגב, השם שלך מלכת הדרמות עושה לי קונוטציה של שירי סרטים מהסידרה רמזור