תגידו..

MsUnderstood

New member
תגידו..

קרה לכם שחשבתם שאתם הולכים לקבל ציון ממש גרוע ואז הופתעתם וקיבלתם ציון טוב
ותגידו... איך הולכים המבחנים
אנחנו מתקרבים לסוף מועדי א'...

niva99

New member
קרה גם קרה !

ולצערי גם להפך... אחרי סרט נע של ציונים טובים הגיע מפח נפש... [ ניבה אוספת שברים ומנסה להמשיך כמו מוחמד עלי אחרי שקיבל נוק אאוט].

deathcaster

New member
תני לי לנחש...

ביחב"ל ?
וכן, עד עכשיו זכור לי מבחן ב-MATLAB (תכנות הנדסי) בתואר הראשון שיצאתי מהלם מהמבחן בתחושה של WHAT THE F$%#@$#@K WAS THAT? בסוף קיבלתי 96 ולא היה פקטור... אין לי מושג איך זה קרה.... מנגד אני זוכר מבחן ידוע לשמצה שיצאתי בתחושה נהדרת ממנו וקיבלתי במועד א' 37 (וזה היה אחד הגבוהים, הממוצע היה 25..... זה היה קורס מסנן... הרבה פרשו מהתואר בגלל שלא הצליחו לעבור אותו, הוא גם היה קורס קדם ל-4 קורסים) במועד ב' קיבלתי 65 ואמרתי תודה רבה ולהתראות, מסוג המבחנים שאתה מתבונן בטופס המבחן, והוא מתבונן בך בחזרה ....ובעצב.

MsUnderstood

New member
לא רק במבחן ביחב"ל...

אבל יצאתי ממנו בידיעה שאני עושה מועד ב'....כאילו זה היה לי ברור שאני עושה מועד ב'...בסוף יצאתי עם ציון סבבה לגמרי התקווה שגם מחר יהיה טוב!! ואני שונאת אותך על זה שאין לך מבחנים

אמממ... לא ממש

בד"כ אני חוזה די טוב איך הלך לטובה ולרעה... אבל עדיין לפעמים אניה כוונה מנמיכה ציפיות כדי שאם לא הלך טוב כמו שחשבתי שאני לא אהיה מבואסת מידי וככה לא מזמן יצא הפתעה ממש לטובה. לצערי הסמסטר הזה המבחנים הולכים פחות טוב, גם בגלל שיש יותר עומס וגם בחלקם דרישות יותר גבוהות אז הממוצע קצת ירד
(יש עוד מבחן שהיום הגשתי ערעור תחזיקו לי אצבעות)

niva99

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מחזיקה אצבעות

גם ברגליים...

למעלה