תגידו.........

ToryMaster

New member
זה פשוט מגעיל ויקר ושירות רע../images/Emo3.gif

סתם, אני בעד שתתכווננו איך שנוח ומתאים לכם, ואני או אבוא או לא אבוא, נראה מה יהיה.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifזאת לא בעייה..:)

בעזריאלי יש את כל איזור האוכל! חוץ מזה שלא חובה לשבת באיזור האוכל ממש בזמן האכילה, אפשר לקחת TAKE AWAY בכל מסעדה שנראית לכם מתאימה ולעלות לגג לאכול כולם ביחד...:) שם יש מספיק מקום ואוויר "צח" של ת"א...D: ואין בעיית צפיפות ורעש כמו שיש בקניון עצמו. שם בד"כ מתקיימים רוב המפגשים שנקבעים *מישהי שמתנחלת בעזרי קבוע* XD
אז זה פותר את בעיית ה"ביחד" כי יש מספיק מקום.
ואת בעיית ה"כשר" כי אפשר לקנות אוכל איפה שרוצים.
ובקשר לזמן, אפשר לקבוע למוקדם יחסית, ומי שיכול ורוצה יגיע מוקדם יותר, ואלה עם העבודה/לימודים/שאר בעיות שמונעות הגעה מוקדמת יגיעו בשעות שנוח.=]

P o o f i

New member
../images/Emo31.gif

בערב זה ממש אבל ממש לא נוח לי. אם אני לא טועה, הרכבת האחרונה עוזבת בסביבות 11, ואני די בטוחה שלא נהיה שם במשך שעה או שעתיים. אגב יש מישהו בסביבות הגילאים שלי שבא? O_ם

P o o f i

New member
עכשיו שאני חושבת על זה..

אני בחו"ל מה24 עד ל2, ככה שאני לא חושבת שיש סיכוי שאוכל לבוא. תהנו, ותצלמו.

xFade

New member
../images/Emo95.gif ב24 יש מפגש שוקס/ישראבלוג

אז יהיה דיי מפוצץ שם באימואים מוזרים. אני שם ביום הזה בכלמקרה XD

MiRi XD

New member
אני בכיף אגיע :p..

אבל תחשבו פעמיים אם באלכם לשמוע 'ר' רוסית כול הערב :pPPP?. סתםסתם.. זה תלוי בהורים שלי ><"

miss_t

New member
נשמע מעולה!!

אולי כדאי לארגן שרשור בו יוצעו כמה תאריכים ושעות ונשרשר אליו
למי שנוח לו...

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

צריך לארגן גם אחד כזה, אני חושב... XD

../images/Emo20.gif אז מה החלטנו ?

ביום חמישי ה-25/12 בשעת צהריים (12 ?) קניון עזריאלי - כך שיש גישה נוחה מכל מקום גם באוטובוסים וגם ברכבת. הרעיון שכל אחד יקנה מה שהוא אוהב ונשב על הגג הוא רעיון מעולה
מניסיון שלי - קשה מאוד לקבוע זמן ושעה שנוחים לכולם, וחבל באמת אם כמה אנשים לא יוכלו להגיע. אבל היי.. אם זה יהיה מוצלח, נעשה עוד

deisy

New member
חמישי טוב לכולם?

אולי תפתחי הודעה חדשהף השרשור הזה קצת נהיה מבולבל.. ואחת המנהלות המקסימות שלנו אולי תסכים לנעוץ אותו? ואז נוכל לשרשר כולנו כן/לא... לדעתי כדאי לתת עוד אופציה ליום נוסף, נגיד או שלישי או חמישי - ונראה מה הרוב מעדיף... שעה 12 זה אחלה, מי שרוצה יוכל להגיע גם יותר מאוחר הרי לא נלך אחרי חצי שעה

למעלה