רק שיהיה לכולם איפה לשבת בצורה מסודרת וביחד !
ל לידע כללי New member 1/12/08 #1 תגידו......... יש מצב שאי פעם נעשה מפגש פורום? ערב אחד נחרוג ממנהג המייפל, ננסה להתגבר על ההתמכרות וניפגש... יש קונים?
תגידו......... יש מצב שאי פעם נעשה מפגש פורום? ערב אחד נחרוג ממנהג המייפל, ננסה להתגבר על ההתמכרות וניפגש... יש קונים?
ל לידע כללי New member 1/12/08 #5 זה כל הכיף.... כולם מוזמנים לא רק המבוגרים שביננו למרות שהבן שלי לא משתתף בפורום, אני אביא אותו גם.. אז יהיה לכולם שפה משותפת בטווח גילאים גדול. אני משערת שיום חמישי בערב באיזור ת"א עזריאלי יהיה הכי נוח? בקשות וטענות יתקבלו בברכה.
זה כל הכיף.... כולם מוזמנים לא רק המבוגרים שביננו למרות שהבן שלי לא משתתף בפורום, אני אביא אותו גם.. אז יהיה לכולם שפה משותפת בטווח גילאים גדול. אני משערת שיום חמישי בערב באיזור ת"א עזריאלי יהיה הכי נוח? בקשות וטענות יתקבלו בברכה.
H Hasselblad New member 1/12/08 #13 לא אמרתי שלא רק רמזתי לגלית שיש פה כאלה שהם פחות מגיל העשרה בכל אופן אני אשמ רעיון נחמד מאוד אני רק מקווה שיהיה לי זמן עם כל הלימודים האלה....
לא אמרתי שלא רק רמזתי לגלית שיש פה כאלה שהם פחות מגיל העשרה בכל אופן אני אשמ רעיון נחמד מאוד אני רק מקווה שיהיה לי זמן עם כל הלימודים האלה....
D deisy New member 1/12/08 #24 חנוכה מתקרב אולי נכוון את זה לכיוון החופש? יהיה יותר סיכוי לחברה הצעירים לבוא.. מה אתם אומרים?
נ נושיfay New member 1/12/08 #31 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif../images/Emo45.gifרעיון טוב..
G Guid New member 1/12/08 #4 רעיון נחמד~ יהיה לי קשה להגיע, אני הרי במכללה במשך השבוע, אז תארגנו מה שנוח לכם ואם אני אוכל אני אקפוץ~ D: (אם בכלל יהיה משהו בסוף...) /tapuzforum/images/emo6.gif
רעיון נחמד~ יהיה לי קשה להגיע, אני הרי במכללה במשך השבוע, אז תארגנו מה שנוח לכם ואם אני אוכל אני אקפוץ~ D: (אם בכלל יהיה משהו בסוף...) /tapuzforum/images/emo6.gif
G Guid New member 1/12/08 #7 ``אם`` זה- אם תהיה היענות או לא~ /tapuzforum/images/emo9.gif ואני מאוד מקוה שאני אהיה בין אלה שכן יוכלו להגיע...
``אם`` זה- אם תהיה היענות או לא~ /tapuzforum/images/emo9.gif ואני מאוד מקוה שאני אהיה בין אלה שכן יוכלו להגיע...
ל לידע כללי New member 1/12/08 #8 להיות, יהיה גם אם אני אפגש בסופו של דבר עם 2 מהפורום אם בכלל מישהו ירצה
G Guid New member 1/12/08 #9 מה זאת אומרת ``אם``? /tapuzforum/images/emo46.gif /tapuzforum/images/emo8.gif הייתי חייב~ /tapuzforum/images/emo6.gif
מה זאת אומרת ``אם``? /tapuzforum/images/emo46.gif /tapuzforum/images/emo8.gif הייתי חייב~ /tapuzforum/images/emo6.gif