חומר משלשל ועוד עצות קלות
תראי הם נותנים לשתות חומר דיי דומה, ומומלץ לשתות אותו עם משהו אחר ממים...הם ממליצים משהו מתוק אבל זה לא מקל ע השתיה שלו. אחת האחיות אמרה לי שהכי טוב לשתות אותו עם ספרייט, כי ככה הוא הכי "מטרל" את הטעם הדוחה. אני יודעת שזה נשמע מזעזע, אבל מומלץ לא לחשוב על הטעם. אני חילקתי את זה ל-5 מנות (זה סה"כ 25 מ"ג ) שזה יוצא 5 מג' כל מנה, שותים מהול בממש מעט ספרייט (אני לא שותה בכלל מוגז, כי זה עושה לי ממש גזים מזעזעים אבל אל תשכחו שהכל גם יוצא החוצה. ושותים את ה"משקה" הזה בשתי לגימות גדולות. בערך כל רבע שעה שתיתי "שאט" אחד כזה וסיימתי עם זה אחרי קצת יותר משעה, עם הפסקות באמצע. עכשיו אמרו לי שזה תוך שעתיים יתחיל לעבוד ואצלי התחיל רק אחרי בערך 5 וחצי שעות כך שהטווח הוא קצת יותר משעתיים. מומלץ רק לשתות מים אחרי זה, כי כל מה שתכניסי לפה ימצא אחרי שניה את דרכו החוצה ויריץ אותך לישרותים 3 דק' אחרי זה (אם החומר כבר התחיל לעבוד) אם מישהי אוהבת משהו מסויים כדאי לה לאכול אותו לפני
(כי כמו שאמרתי זה גם ככה יוצא) כי אחרי הניתוח לוקח קצת זמן עד שחוש הטעם חוזר לפעול ועד אז לא הצלחתו להנות מטעמים. בכל אופן, זה היה מזעזע, אני לא אשקר לכן, אבל זה עובד הכי טוב וכמו שאמרו במחלקה, אין כ"כ ברירה. קחו בקלות... האחיות במחלקה הן ממש מלאכיות. והמלצה אחת שלי לכל מי שעוברת ניתוח - מי שיכולה לקום מהר על הרגליים שתעשה את זה. זה יעודד את היציאה הביתה וההחלמה, ואמרה לי האחות בביה"ח שזה יכול לעזור במניעת דלקות. אני נכנסתי לניתוח ב8, כבר ב12 הגעתי להתאוששות ורציתי לקום עלהרגליים. לא הסכימו לי וביקשתי לקום ב 1 כבר, האחות אמרה לי תקומי ב 6, ואכן זה מה שקרה. כך שבתקווה ש12 שעות מקסימום אחרי תקומי על הרגליים. אסור לאכול כלום ומומלץ להקשיב לאחיות.. כמובן שמי שקמה יכולה להתנייד, כי מוציאה את הקטטר..זה לא נוח בכלל אז כמה שפחות יותר טוב . אני מאוד מקווה בשבילכן שלא יהיה לכן מה שקרה לי.. נתנו לי שותפה לחדר ממש מזעזעת...אמרו לה לא לאכול אחרי הניתוח לפחות עד הבוקר למחרת והיא בלסה כמו בהמה והקיאה את נשמתה שם. באמצע הלילה. הבן שלה אישתו והבת שלהם הגיעו לביה"ח אחרי 10 בלילה שאני כבר מתה לישון ושתקתי אז כמובן, אל תתביישו לגשת לאחיות ולבקש שיצאו - שישבו בחוץ אם מגיעים אחרי שעות ביקור. בסופו של דבר, אם אין סיבוכים כמובן, אתן תראו שדיי מהר קמים מהמיטה ומתניידים. שיהיה המון בהצלחה