תגידו..

tali f123

New member
תגידו..

עד כמה נורא ללמוד מ-9:30 עד 19:15? (שיעורים שכוללים תורת המשפט חוקה משפט עברי וחוזים) ובהנחה שאני לא מתכננת להבריז ממשהו?

עשיתי את זה ולא רק יום אחד בשבוע.

משום שאני עושה את התואר המשולב של משפטים+כלכלה, הדבר דורש כוס קפה במהלך היום. זה לא קל אבל עובדה שעשו את זה לפנייך. הקורסים שציינת כבדים מצד שני אין שימוש בהבנה בהרצאות האלה, זה פשוט מסה של חומר שלא מעניינת לא איזה חומר שקשה להבין אותו.

limorlim

New member
יש יותר גרוע

9 בבוקר עד 10 בלילה. עשיתי את זה... בלי כוס קפה.

Kiru

New member
זוועה

אני יודע שאצלי במקרה כזה, הקליטה בשיעורים האחרונים תהיה אפסית. הייתי מוותר על השיעור האחרון או הראשון בלי להסס.

הייבי

New member
לא אידאלי אבל אפשרי

בשנה א' עשיתי משפט עברי, תורת המשפט (שיעור+ תרגול), חוזים ואח"כ תרגול במיקרו א' בכלכלה. זה היה יום 9-20 דיי קטלני אבל עומדים בזה (עד כדי כך שחזרתי על זה בשנה ב' ביום של 8-21 כדי להוריד יום במערכת). הטריק הוא להביא מספיק אוכל באותו יום, להשתדל שיהיה איזה חלון קטן לאכול משהו צהריים, כדי לא לאבד את הריכוז במשך היום, ולומר לעצמך: שזה לא נורא וסמסטר זה רק 3 חודשים והכל עובר

tali f123

New member
הקטע הוא...

שזה לא רק סמסטר...סמסטר ב' זה רק מינוס תורת המשפט מה שמשאיר חוקה משפט עברי וחוזים מ-11:30 עד 19:15 סך הכול...ואני נלחצת מהר יום כזה יהרוג אותי :(

הייבי

New member
קודם כל- לנשום עמוק

זה בהחלט לא יום אידיאלי אבל אפשרי. אני מניחה שאם יש לך יום כזה אז שאר המערכת שלך דיי רגועה, לא? לא הייתי ממליצה למישהו לבנות מערכת שלמה של ימים אינסופיים (אם כי משלבי משפטים-חשבונאות עושים את זה לפעמים). אבל, יום אחד או שניים עמוסים בשבוע זה לא נורא. בכל מקרה, בד"כ זה הרבה פחות מאיים ממה שזה נראה (אלא אם באמת יש לך איזושהי בעיית קשב וריכוז אמיתית ולא סתם חשש מפני יום ארוך..)

tali f123

New member
..

אני לא משלבת משפטים ועוד משהו אלא לומדת רק משפטים...אני שוקלת לבקש לעבור למערכת אחרת אבל לפי מה שהבנתי קיבלתי אחלה מרצים- קרן בחוזים, שגב בחוקה...לפי מה שאמרתם מדינה וזמיר קצת פחות מומלצים....השאלה מה עדיף ללמוד בשעות קצת פחות נוחות או עם מרצים פחות מומלצים?

Anabol

New member
יש לי שאלה

קיבלת את המערכות המובנות, נכון? אני לא שום מערכת שיש בה לימודים מ9:30 עד 19:15 בלי חלונות. לפי התיאור שלך אני מבין שקיבלת את מערכת 9 או 10. בשתי המערכות האלה יש חלון.

B L I M P

New member
קחי בחשבון שאם אותו מרצה

מלמד את השיעור גם ביום/שעה אחרים את יכולה להכנס. ואז אולי רשמית את לא רשומה, אבל זה עוזר לסדר את החיים יותר נוח. זה נכון גם לגבי רוב התרגולים (אלא אם כן יש חובת הגשה/נוכחות).

tali f123

New member
וואלה

רק עכשיו שמתי לב פתאום שיש חלון... ותודה רבה עזרתם מאוד :)

למעלה