אז הרווחתי NX ואני רוצה לתגמל את הסינית המתוקה שלי אבל אני לא יודעת מה לעשות.. נראה לי מוגזם להוציא 5700 על שיער VIP, והאמת היא שלא מצאתי ממש תסרוקת שמצאה חן בעיניי, רק בקרנינג הקוקיות והיא לא -ממש מצאה חן-, רק חביבה. אני רוצה EXP אבל לא לקנות 50 קופונים... אז איפה הייתם ממליצים בידיעה שרוב הסיכויים ששם ייצא שיער יפה? אני ביקרתי בכל המקומות, עשיתי ממש טיול במייפל.. ולא מצאתי כלום בVIP של שום מקום.. [אמרתי לעצמי אם יהיה מקום שיש בו הרבה VIP יפה, לפחות הסיכויים שיצא משהו בEXP שהוא גרוע הוא נמוך יותר] אז המלצות בננות ושמות/תמונות של השיער יעזרו..
אבל לכל שיער אפשר להתרגל! לי היה בהתחלה שתי קוקיות בכתום. הקווסט של אמוריה הפוף את השיער שלי לשחור עם שתי קוקיות למטה. עשיתי EXP בNLC וקיבלתי שתי קוקיות לצדדים (מה שמעצבן בשיער הזה שאף כובע לא מתאים להם! לא ניתן לראות את היופי של השיער. ארג!)
אני יודעת שיש את שני הבקבוקים האלה[תלתלים] והוא מאוד יפה אבל באמת מעטים הכובעים שיושבים עליו יפה. ואני אלך על לודי, נקווה לטוב! אני אוהבת את השיער הגבוה שם.. הלוואי שייצא לי. [מישהו קרא לזה סטייל אבריל לאבין]
ת'אמת, שכל השירשור הזה עושה לי חשק להחליף שיער. רק שהבנתי שהשיער שלי די נדיר
בBERA פגשתי רק עוד 2 עם שיער כמו שלי אחת- רדפה אחריי ואמרה לי שגנבתי לה את השיער (היה לה כובע של קרחת), וכל פעם היא הראתה את השיער וכיסתה אותו עם הכובע-קרחת. השיער שלה היה אדום. והשניה דווקא הייתה יותר חביבה, הזמינה לי צט ואמרה לי "היי ראיתי אותך בFM, יש לנו אותו שיער!! אנחנו נדירות" והשיחה נגמרה בחיוך
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1694&msgid=115348242&FlagSybase=1 שרשור תמונות שעשיתי מליפרי כשהייתה לי קשת NX, עכשיו כל כובע הוא חוסם שיער