תגידו

spongbob

New member
../images/Emo110.gif תלוי מה אתה אוהב..

תביא תמונה של הדמות שלך אני אנסה לעצב לך משהו נחמד =]

D amaged R oses

New member
גם בנושא שיער[בנות!!]

אז הרווחתי NX ואני רוצה לתגמל את הסינית המתוקה שלי אבל אני לא יודעת מה לעשות.. נראה לי מוגזם להוציא 5700 על שיער VIP, והאמת היא שלא מצאתי ממש תסרוקת שמצאה חן בעיניי, רק בקרנינג הקוקיות והיא לא -ממש מצאה חן-, רק חביבה. אני רוצה EXP אבל לא לקנות 50 קופונים... אז איפה הייתם ממליצים בידיעה שרוב הסיכויים ששם ייצא שיער יפה? אני ביקרתי בכל המקומות, עשיתי ממש טיול במייפל.. ולא מצאתי כלום בVIP של שום מקום.. [אמרתי לעצמי אם יהיה מקום שיש בו הרבה VIP יפה, לפחות הסיכויים שיצא משהו בEXP שהוא גרוע הוא נמוך יותר] אז המלצות בננות ושמות/תמונות של השיער יעזרו.. :)

miss_t

New member
לודי

בNLC יש סטייל של שיער פריקי כזה
אבל לכל שיער אפשר להתרגל! לי היה בהתחלה שתי קוקיות בכתום. הקווסט של אמוריה הפוף את השיער שלי לשחור עם שתי קוקיות למטה. עשיתי EXP בNLC וקיבלתי שתי קוקיות לצדדים (מה שמעצבן בשיער הזה שאף כובע לא מתאים להם! לא ניתן לראות את היופי של השיער. ארג!)

D amaged R oses

New member
איזה שתי קוקיות יש בNLC?

אני יודעת שיש את שני הבקבוקים האלה[תלתלים] והוא מאוד יפה אבל באמת מעטים הכובעים שיושבים עליו יפה. ואני אלך על לודי, נקווה לטוב! אני אוהבת את השיער הגבוה שם.. הלוואי שייצא לי. [מישהו קרא לזה סטייל אבריל לאבין]

miss_t

New member
../images/Emo3.gif

קוקיות בילבי כאלו- הן לצדדים ולכן כל כובע ששמים על הראש- לא רואים את השיער שמתחת...

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אני מת על השיער שלך ../images/Emo3.gif

מגניב כזה ומיוחד! ועם פהרצוץשל הלבבות זה נראה מה זה מגניב!

miss_t

New member
חחחחחח

ת'אמת, שכל השירשור הזה עושה לי חשק להחליף שיער. רק שהבנתי שהשיער שלי די נדיר
בBERA פגשתי רק עוד 2 עם שיער כמו שלי אחת- רדפה אחריי ואמרה לי שגנבתי לה את השיער (היה לה כובע של קרחת), וכל פעם היא הראתה את השיער וכיסתה אותו עם הכובע-קרחת. השיער שלה היה אדום. והשניה דווקא הייתה יותר חביבה, הזמינה לי צט ואמרה לי "היי ראיתי אותך בFM, יש לנו אותו שיער!! אנחנו נדירות" והשיחה נגמרה בחיוך
השיער שלה היה ירוק. סוף לסיפורי שיער

D amaged R oses

New member
נדמה לי שיש את זה גם בלודי ואני לא אהבתי אותן

ממש לא הטעם שלי
אבל נלך על EXP לודי נראה לי:O נקווה למזל, תחזיקו לי אצבעות! אני לוקחת אותה עכשיו ~מתרגשת~ D:

IceFairy

New member
בלודי יש את הסוג החדש של השיער, חלק מדהים

עם פוני, ממש אהבתי את השיער הזה. נו, איזה שיער יצא לך?

D amaged R oses

New member
חחח נראה לי שיצא לי מה שהתכוונת

אני מרוצה אבל לא-מי-יודע-מה.. הנה אני לפני... מאוד מתרגשת בדרך למספרה DDD:

miss_t

New member
איזה חמוד../images/Emo140.gif תתחדשי

מה שיש לי זה שתי קוקיות לצדדים. אין לי תמונה

miss_t

New member
אמממ

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1694&msgid=115348242&FlagSybase=1 שרשור תמונות שעשיתי מליפרי כשהייתה לי קשת NX, עכשיו כל כובע הוא חוסם שיער

IceFairy

New member
וואוווווווווווו כן, לזה התכוונתי, זה פשוט

מ ה מ םםםםםם, אני אוהבת, לא הייתי מתנגדת לשיער הזה על הHB מיול שלי.

למעלה