תגידו...

תגידו...

מה הייתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? זתומרת- איפה אתם רואים את עצמיכם נגיד עוד 5, 10 שנים מעכשיו?

rrredshay

New member
אפשר 12 שנים?../images/Emo3.gif

לילי301

New member
../images/Emo13.gif

5 שנים קדימה...כנראה שהמספר שלי במשקפיים יעלה לשיאים חדשים, מדמיינת אותי כותבת בלי הפסקה, ואפילו משתכרת מזה...מוכנה להוסיף שעות ליממה בשביל כתיבה. עוברת בסטימצקי ובחלון הראווה סדרת ספרים .....(שכבר כתובים וממתינים במגירה לפוש). פעם זה היה חלום, היום זו רק הגשמה מעוכבת.. כשאהיה גדולה אני רוצה להיות סופרת!

kleo patra

New member
שאלה יפה...

בעוד 5, 10 שנים אני רוצה לחיות עם ה
שלי, אז הילדים כבר יהיו גדולים יותר ויהיה לנו זמן רק לעצמנו יהיה זמן ל כל הדברים הטובים..
ואני חושבת שאני גם אעבוד בתחום שאני אוהבת, 3 פעמים בשבוע, בשביל הכיף .. הא..ו..יהיה לי הרבה זמן לעשות
טעימות ומעניינות...זו האהבה שלי.
וכל כמה חוד' נקפוץ לנו לחו"ל להתרענן ונחזור לארץ. ו 5 שנים זה לא עובד הרבה זמן.

Mika Rali

New member
להיות גדולה

ולא במימדים... יש המון שאיפות, בעיקרון להיות שוב אימא ולנהל זוגיות טובה ומוצלחת בעיקר שקטה ואמיתית. לנהל את החברה שלי בהצלחה מרובה ולשבת על כמה מיליונים טובים, לעשות עם המיליונים האלו טוב לאנושות ולמשפחתי. מעבר לזה הכל פתוח

kleo patra

New member
מיליונים...

ואני עוד צנועה. רק רציתי גיחותבחו"ל כל כמה חודשים....

בעוד 5 שנים...

אני אשתדל להיות עדינה אז נלך על עוד 10 שנים כדי שלא תהיה בריחה מאסיבית...
בעוד 10 שנים אמא לשני ילדים (לפחות
), עובדת כקלינאית תקשורת, מתנדבת פעם בשבוע, ימי שישי כמובן חופשיים, וכמובן שחיה עם בן הזוג שלי
(כי להיות אמא לשני ילדים זו לא חוכמה, אפשר גם לבד, כמו שכולם כאן בוודאי יודעים...)

kleo patra

New member
זו לא חכמה

נכון- טוב פולנ יה + 3. זה מתאים. ואז נהיה שווים!!!! במספריהילדים

צעד צעד ../images/Emo13.gif

11/5..21/5
את מבקשת 5-10 שנים
אז בקצרה - חי עם
<וכמו שהיא אמרה לגבי הילדים> עם הנאות משותפות מתקדם בעבודה <את זה אני סופר לפי חודשים
> - גם כי מגיע לי וגם מתוך שיקול כלכלי :) בקיצור - מספיק זמן וכסף גם כדי לחיות טוב <זה כולל גם נתינה> וגם כדי לעשות דברים שאני אוהב
רק המחשבה על 10 שנים קדימה וגילאי הילדים שלי...
על שלי אני לא מדבר

zomery

New member
למה כל כך רחוק ../images/Emo27.gif

אני רואה את עצמי בעוד שנה.. שנתיים.. חיי בזוגיות אידיאלית
מוצא אהבה אמיתית
מביא לעולם ילדים
חיי באושר בכושר וביושר
ויודע להכין
מצליח עם הלהקה שלי
(בתופים כבר יותר מ-13 שנים) מופיע מרגש ומתרגש, ואם לעשות מזה כסף טוב. מה טוב כל השאר יבוא מעצמו

אפרוח4

New member
וואו איזו שאלה קשה....../images/Emo9.gif

בעוד 10 שנים......
רוצה להיות מאוהבת עד הגג..
ומאושרת מקווה להיות אמא ל 3 ילדים ו2 כלבים אפשר גם ארנב, דגים , סוס בקיצור מה שבא ברוך הבא
לגור בבית פרטי בצפון או בקומונה עם לילי
לנהל גן משלי (חלום ילדות) ובמקביל לעצב חלונות ראווה בשביל הכייף... אח....איזה כייף לחלום...
יום קסום!

לילי301

New member
מתחילה לחפש לנו ../images/Emo82.gif קטן בערבה..

עם חצר ענקית לגן שלך..רק תדאגי שיהיה שקט בין 14:00 ל16:00...

למעלה