היי לאן ברח ה -
ל לילי301 New member 5/5/08 #23 אני השקט שלך..../images/Emo6.gif כשאין לי התקפת שירים כמו.. "הנה אני כבר ישן לבד ורוקם לעצמי וילונות" או "אדם אוסף זכרונות כמו נמלים בחודשי הקיץ....בחודשי הקיץ כמו חגב..." או "נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה...."
אני השקט שלך..../images/Emo6.gif כשאין לי התקפת שירים כמו.. "הנה אני כבר ישן לבד ורוקם לעצמי וילונות" או "אדם אוסף זכרונות כמו נמלים בחודשי הקיץ....בחודשי הקיץ כמו חגב..." או "נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה...."
א אפרוח4 New member 5/5/08 #24 את משגעת במבטך אני כ"כ רוצה לדעת מה בליבך ../images/Emo8.gif הדבקת אותי בהתקפת שירים
מ מ י ק ו היחיד New member 5/5/08 #17 ../images/Emo150.gif זה ברור חנות ירקות במקום הבאסטה לפחות יהיה מזגן אני לא כמו החנונות כאן שבטח עובדים במשרדים אני עובד בחוץ בכל מזג אוויר
../images/Emo150.gif זה ברור חנות ירקות במקום הבאסטה לפחות יהיה מזגן אני לא כמו החנונות כאן שבטח עובדים במשרדים אני עובד בחוץ בכל מזג אוויר
C cheshire9 New member 5/5/08 #27 10 שנים ? אני על כסא גלגלים עם הקטטר החתולה דוחפת אותי מאחור עדיין מזיל ריר כשחתיכה עוברת אבל מסיבות אחרות.......
10 שנים ? אני על כסא גלגלים עם הקטטר החתולה דוחפת אותי מאחור עדיין מזיל ריר כשחתיכה עוברת אבל מסיבות אחרות.......