תגידו...

ToryMaster

New member
לים?!

החלקת על השכל, קר! [חוצמזה, לא עשיתי רגליים מאז שנפרדתי מהחייל, יש לך מושג כמה מזמן זה היה?] אבל תכל'ס, זה מגוחך ששלושתנו גרות כל כך קרוב ולא נעשה כלום.

מאורי6

New member
WOW אני לא רוצה לראות את הרגליים שלך:-O

אפשר להיפגש לעשות לך צמות ברגליים

Clueless Maiden

New member
באמת קשה לומר

אני חושבת שלא. ז"א, הוא ישר אומר לי אם משהו מציק לו, הוא לא הולך סחור סחור כמונו. בנים הם לגמרי שונים מבנות.

Clueless Maiden

New member
חח

מצטערת, לא ניסיתי להכליל. אבל תמיד בפורום יש את ההודעות האלה של "החבר אמר לי ככה וככה, אני חושבת שהוא לא אוהב אותי יותר בלה בלה" יש בנות שלא ישר אומרות ובאות לכאן קודם, או לחברות שלהן ושואלות מה פשר התנהגותו של החבר. רוב הבנים הם לא ככה. הם יש אומרים כשמשהו מעצבן אותם.

האמת...

שלא כלכך. כלומר, פעם אחת כשהוא כן היה בבית הוא עשה לי סרט עם איזה ידיד שלי (שמתקשר אלי מלא ומציק לי
) ותקפה אותו קנאה מטורפת. זה היה קטע מלוכלך.. חוץ מזה? בהתחלה הוא היה אומר לי "את יודעת.. אם את רוצה.. לא מאהבה.. עם בחורים אחרים.. אני מבין.." והוא הרי לא באמת התכוון לזה (ממש לא!), וסתם אמר את זה כי הוא פחדן. קיצר, בשורה התחתונה, הוא לא כ"כ עושה סרטים.

fullbutproud

New member
מיי גאד ../images/Emo4.gif

זה מה שהוא אמר לך?עם אחרים?פתאום הבנתי משהו.גם שלי אמר את זה פעם,ואז הוא שאל אותי אם בא לי לצרף חברה שלי כי זאת הפנטזייה שלו...פאקקק!

הוא לא היה רציני לגבי זה

הוא כל הזמן מקשקש כאלה דברים, זאת הדרך שלו לשבור את הקרח ולא להיות רציני כל הזמן.. הוא כל הזמן אומר לי "נו, אולי תביאי את X (חברה שלי) ונזרום..?" אני מכירה אותו טוב מידי כדי לדעת שהוא הכי צוחק בעולם בעניין הזה

חחחח כן...

אמרתי לו שכל בחורה אחרת הייתה לוקחת דברים כאלה מאוד קשה, ושיש לו מזל שאני לוקחת את זה בקלילות ושאני מכירה אותו כלכך טוב. כבר אמרתי שהוא טמבל?

McBlack

New member
אוי זה נורא לשמוע דבר כזה מהחבר,

אפילו אם זה בצחוק ואפילו אם הוא הכי כזה שיגיד דברים כאלה. פשוט מבחיל לשמוע, תרביצי לו בשמינו? S:

ToryMaster

New member
אני הייתי צוחקת

בטח הייתי משתפת פעולה עד שהוא היה משתפן

האמת, שגם את זה עשיתי ../images/Emo3.gif

מה, זרמתי.. "יודע מה? מה עם X? אולי נצרף אותו לאיזו שלישייה ככה?" זה חבר שלו שהוא ממששששששש גבוה. ואתן יודעות מה יש לגבוהים
אז הוא ישר מלמל שזה כמו להכניס נחש למחילת תולעים
משעשע.

Ray512

New member
הממ תלוי איך את מגדירה סרטים

הוא נורא אוהב להציק לי עם זה שבטח כל היום אני מסתובבת ברחבי תל אביב ובוגדת בו עם מיליון בנים, אבל לגמריי בצחוק, סתם כדי שאני אגיד לו "מה פתאום, אתה יודע שאני רק שלך". כן מציקים לו לפעמים דברים שאני עושה, כמו נגיד- לפניי כמה זמן התקשר אליי ידיד מקנדה, ובתמימות סיפרתי על זה לחבר שלי. הוא שתק, ואח"כ אמר שזה לא מוצא חן בעיניו כי הידיד הספציפי הזה שרירי וחתיך. או משהו כזה
פעם אחת הוא גם היה בטוח שנפרדתי ממנו, ולא ישן בלילה בגלל זה. אבל הוא לא יכל להשיג אותי ולברר איתי את העניין, ככה שלא יודעת עד כמה זה נחשב להיכנס לסרטים. אבל באופן כללי, הוא אומר לי מה מציק לו.

למעלה