תגידו...

MrsNoOne

New member
תגידו...

קרה לכן פעם שהחייל שלכן נכנס לסרטים? כאילו, אני רגילה שבד"כ אני ואתן ומצטרפות חדשות מגיעות הנה עם סיפורים ואוכלות סרטים כל הזמן... קרה לכן פעם שהחייל שלכן התחיל להיכנס לסרט?

ברור-ברור-ברור!

אם תחשבי על זה , זה מובן לגמרי הוא תקוע באיזה חור איפושהו מוקף חול ואבנים כשהוא יודע שהחברה שלו נמצאת "בעולם האמיתי" ויכולה כל רגע להחליט שלא מתאים לה לחכות לו שיצא שבת ושאולי עדיף לה מישהו אחר או שסתם הא יכולה להכיר כל מיני אחרים .. זה עלול לחרפן ! בגלל זה צריך כל הזמן לומר לו אל תדאג אני רק שלך .. מחכה לך ובלה בלה בלה את יודעת כל מיני כאלה שירגע ..

MrsNoOne

New member
זה היה אמור להיות בתגובה אליי??../images/Emo12.gif

מאמי. יש הוסף תגובה בתחתית ההודעה... הממ.. התכוונתי שהוא ממש מתחיל לומר שהוא לא בסדר וכאלה....לא שהוא סתם דואג...

להבא ../images/Emo13.gif

(גנבתי למאיה את התמונה
)

McBlack

New member
קשה לומר

זתומרת, עם האקס נראה לי שזה היה חלק משגרת היום שלו, לדאוג מכך שאני "אי שם בעולם האמיתי", ושיש לי זיליון מחזרים (שהוא ידע עליהם בכל אופן...), שגרים קרוב יותר ושיותר מצויינים ממנו וכו' וכו'... דאגות די נורמליות לקרבי עם ביטחון עצמי נמוך... עם איתמר היחסים לא נוטים להיות כאלה... סופסוף. נראה שהוא סומך עליי והוא יודע שאני אוהבת אותו, שלא אבגוד בו - למרות שעדיין יש לי מחזרים והכל
אני ממש מעריכה אותו על זה. אם הוא נכנס לסרטים (ואני לא חושבת שהוא עשה את זה) הוא לא נהיה כזה היסטרי כמונו, כי הוא לא עשה לי כאלה סצנות אף פעם. 3-4 פעמים יצא שהוא עשה עניין מהתנסחות לא נחמדה שלי אבל זה נגמר מהר מספיק בשביל להשאיר את הבמאי והמפיק בבית

וואי

שלי פעם נכנס לסרט.... זה היה במסיבת יומולדת 17 שלי שנה שעברה עם ידיד שלי שהיה ממממממש מאוהב בי (התוודה והכל.... וניתקנו קשר ואז הוא אמר שעבר לו ושנחזור לדבר) הוא אשכרה הלך מכות עם ידיד שלי (!!!!!!) ובסוף הוא אמר לי - זה או אני או הוא אחר"כ הסתבר לי שהידיד התחיל את המכות.... ושהוא קילל את יאיר. מסכן שלי
שתבינו באמת ניתקתי אותו קשר, בלי קשר למה שיאיר אמר לי (כי הוא פשוט חרא של בנאדם). וביום רביעי שעבר קלטתי אותו יושב בחניה של הבית שלי מסתכל על הבית שלי... וחברה שלו אמרה לי שהוא הרבה פעמים יושב מתחת לבית שלי
היא גם אמרה שכל הזמן הוא מדבר עליי..... פאק. והיא עוד חברה שלו!!!!!!! (שאגב היא חברה ממש טובה שלי......) היא אמרה לי שבפעם הראשונה שהיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו, הוא אמר לה שהוא לא . כי הוא מאוהב במישהי אחרת, וסירב להגיד לה מי.... (רק אחר"כ הוא אמר לה שהוא עוד אוהב אותי)....
עברו 14 חודשים!!!!!!!!!!! ...... או מיי גאד!!! (את כל זה גיליתי ביום שבת אחרה"צ..... יש לי ממממממש מזל שהיא עדין חברה שלי למרות כל הפרצופים שחבר שלה הדפוק עושה... יא אללה איזה ילד נכה) וכשסיפרתי את זה ליאיר הוא רק אמר לי- אמרתי לך וחייך
ואז חיבק אותי חזק. ואחר-כך שנפגשנו בלילה והלכנו לישון הוא נזכר בזה שאמרתי לו לילה טוב ושאני אוהבת אותו והוא אמר- איזה מזל שאת לא אוהבת את עמרי .... כנראה שזה עדין הציק לו.

מאורי6

New member
אם יש, הוא לא משתף אותי..

כנראה הוא לא רוצה להיראות מגוחך כשהוא יעלה בפניי תסריטים שכאלו
אבל הייי, אל תדאגו, במקום הסרטים הסטנדרטיים של "איפה היית ומה עשית? האם היית עם אלפי הבחורים בכרמיאל?" הוא מאכיל אותי סרטים לגמרי אחרים....

fullbutproud

New member
אצלי זה סרט הפוך

בזמן האחרון הוא מספר לי בגאווה איך התחילו איתו בנות ואיך שהוא נהנה מזה ומיותר להגיד שאני מתפוצצת מקינאה ורוצה להחזיר לו באותה צורה................

לילי123456

New member
חבר שלי היום בכרמיאל

יש שם אזכרה בבית קברות למישהו שהיה בגדוד שלהם או משהו כזה

דייט בשלישיה?

את לא מוכנה לבוא איתנו לים אפילו
נראה לי מחר אני גוררת אותך בכוווווווחחחחחחחחח אני אקשור המבורגר לחוט ואת החוט למקל ואגרור אותך בכוח הריח ממש לוני טונס.

למעלה