תגידו...

ChemicalxX

New member
חח לרוב אני זאת שנכנסת לסרטים D=

בעיקר בזמן האחרון...
אממ חבר שלי לרוב לא נכנס לסרטים אבל לפעמים הוא אומר כל מיני שטויות בצחוק כמו למשל "הוא בטח רוצה אותך" וכאלה

Hadara121

New member
כמו כל בת...

יוצא לי להיכנס לסרטים.. אבל הוא פחות... אולי איזה פעם פעמיים הוא נכנס לסרט...חח לי אין אקסים שרודפים אחריי פעם אחת בלי קשר לבנים, הייתי במיונים של משהו מהצבא וב-8 בבוקר אמרו לנו תוך חמש דקות כל הציוד שלכם בתיקים ואתם על מדי ב' בחוץ, והטלפון נשאר בתיק ולא הספקתי להתקשר להגיד לו, כשחזרתי ראיתי איזה 20 שיחות שלא נענו ממנו ומאחיות שלי ומחברה טובה שלי שהוא דיבר איתם שינסו גם להתקשר...

לא ממש..

אני אישית, בכל אופן מאוד משתדלת לגרום לו להרגיש שקט בקשר אליי ובקשר לאנשים שסובבים אותי ולהזכיר לו שאני אוהבת אותו ונאמנה לו תמיד.

Soul Clean

New member
הממ ..

יש לי לאחרונה מלא הצעות .. בעיקר בעבודה שגם הוא עבד איתי שם עד שהוא התגייס. אפילו ידיד שלי שהוא חבר של שנינו , אמר לי שאם הייתי לבד הוא היה חוטף אותי מזמן. אבל אני רואה שלפעמים הוא מנסה להחזיר לי .. אני לא יודעת אם זה באמת מה שהוא מספר או שזה סתם המצאה שלו כדי שאני אדאג חחח אבל הוא לא עשה לי סרטים , הוא יודע שאני רק שלו.

אוי גם האקס שלי היה עושה לי את זה

כל הזמן היה מספר לי על חיזורים שהוא מקבל מבנות אחרות. סתם ניסה לגרום לי לקנא או משהו ושנאתי את זה. עם החבר הנוכחי זה כל כך אחרת. אני מנסה כמה שפחות לגרום לו לקנא וגם הוא. קשר הרבה יותר בוגר, אין ספק..

Soul Clean

New member
אל תחשבי לא נכון ..

זה הכל בגדר של צחוק .. יש לנו קשר מאוד בוגר. הוא סתם עושה את זה ואומר "שלא תחשבי שרק את בעניין הזה" הוא אומר את זה בגלל שיש לי הרבה בצעות בעבודה אז הוא צוחק איתי. אבל אנחנו לא עושים סרטים לאחד השניה.

למעלה