תגידו

roimc

New member
וואלה נזכרתי בעוד משהו חברים

יום שבת אחד בערב שמעתי מריה ממש ממש חזק, פול ווליום על אמת ושכנים שלנו גרים בבית ממש קרוב לשלנו והחלון של המטבח ושל החדרים שלהם פונה לכיוון של שלי. אז שמעתי ממש חזק ועוד את #1s שיש שם מלא שירים רועשים ואז שעשיתי רגע הפסקה שמעתי את הילדה אומרת לאמא שלה במטבח: אמא אני לא יכולה לישון ככה תגידי להם להנמיך ואמא שלה אמרה לה: תעזבי אותך, זה הבית שלהם הם ייעשו מה שהם רוצים. חחחחח טוב אז נכון שגרמתי לילדה לנדודי שינה אבל מי הולך לישון ב-21:30 ועוד ביום שבת?!?!? ושנייה אחרי זה שמתי במערכת את DAYDREAM חחח לא נורא הם התרגלו.. לפני כמה שבועות שמעתי מהבית שלהם סלין דיון ומריה...

Sharonnn

New member
חחחחח...

יא "מפריע לילדים קטנים לישון" שכמותך
סתם. ת´אמת, אצלי המריבות הגדולות הן עם חברים שלי באוטו- זאת רוצה בריטני, זה רוצה טראנסים, זאת רוצה רוק... לא משנה מה, כולם מסכימים ש-ה-כ-ל עדיף ממראיה- חוצפנים

omris

New member
החיים בעיר ... ../images/Emo6.gif

אין כמו חיים במושב .. :) חיים מבוססים אין בעיות עם שכנים ואין בלאגנים למיניהם...... אפשר לשמוע מריה בפול ווליום ולהנעים את אוזני כל הבית...

roimc

New member
אנשים כמוך...

הם הכי מסוכנים... בסוף מסתבר שהחיים שלהם הכי עצובים. בכל מקרה, אם לא הבנת מהסיפור שלי, השכנים שלנו כ"כ נחמדים שהם אפילו לא חשבו להעיר לנו. אז תוריד פרופיל. וחוץ מזה זו הפעם הראשונה שאני שומע ממושבניקים שהחיים במושב טובים... (ואני מכיר הרבה כאלה) אין שם ריח של פרות ורפת? זה כמו קיבוץ נכון?

eranmc

New member
חחחחחח רועי ניצחנו

ראית דדוו טופז? בכל אופן פעם רצינו לעבור למושב ומרדתי במשפחה שלי. אני אגיע למושב על גופתי המתה. אני אוהב מקומות רועשים וצפופים. בקשר לשכנים עוד מלפני שהערצתתי את מראיה היו לנו בעיות בקשר למוזיקה. אבל תמיד אמא שלי נכנסה בשכנים ואפילו אנשי בית הכנסת מפחדים להגדד משהו.

roimc

New member
כןןן ניצחנו

וניצחון מוחץ!!! מסכן - באמת יכלת היום לדבר איתנו מהמושב? לא פלא שמרדת, יש לך שכל. כפי שאתה רואה לא יוצאים אנשים משהו מהמושב סתם חחחחחחחח למה? תלמד איך לנהוג על טרקטור.חחחחחח אבל אתה צודק, זה חרא לחיות בריחוק, אתה מרגיש כאילו העולם עובר חוויות ורק אתה מנודה. אמממ... אף פעם לא היו לנו בעיות עם השכנים. האחיות שלי שומעות מוזיקה הרבה יותר רועשת ממריה (להקות רוק) והם אף פעם לא מעירים. שכנים טובים אבל בכל מקרה מה הם כבר יכולים לעשות, אי-אפשר למנוע מאיתנו לשמוע מוזיקה...

eranmc

New member
חחח רועי יא חולני שפחת אותי מצחוק

אני מתאר את עצמי על טרקטור עם שפם :) אבל עם עמרי נהנה לגור שמה אז בכייף, אני מפרגן.

omris

New member
כמו קיבוץ?

ממש לא .. יש מושבים שכן ויש מושבים שלא .. וכן. החיים במושב פשוט מצויינים.. (באופן יחסי.. אין ספק שהייתי עובר לעיר לגור אבל זה רק מטעמי עבודה וכל מה שקשור .. בעתיד.. ) אבל אני מדבר על ההווה.. נכון לעכשיו .. לגיל שלי , החיים שלי במושב נוחים מאוד .. מקום שקט, פסטורלי מאוד .. כיף לא נורמלי .. למה חיים עצובים? ממש לא .. חיים שמחים לאללה .. שמחים עד מאוד אפילו.. בכלל.. אני מזל דגים אז זה בכלל מוסיף לשמחת חיים ...

roimc

New member
וכמו שאמרנו

המרוחק והשקט זה מה שמפריע... טוב, זה עניין של טעם. אין מה להתחיל ויכוח על זה.

למעלה