תגידו

וסל123

New member
תגידו

אתם בטוחים שמאריה קארי לא עשתה אף ניתוח פלסטי לאורך הקריירה שלה כי לדעתי היא עשתה משהו באף אף כי אינני בטוח

MC4eva

New member
יווווווווווו אתמול החלטתי לבדוק

את זה------------> הסתכלתי בכל ההופעות שיש לי מכל השנים והגעתי למסקנה ברורה שהיא לא עשתה ניתוח באף!!!! עד אתמול הייתי ממש לא בטוח לגביי זה אבל עכשיו אני בטוח שהיא לא עשתה כלום. אם יש לך הופעות תראה אותם ותמיד תעצור אותם או בפרופיל הוא ממש מקדימה את זה תעשה בהופעות גם של פעם וגם של הזמן הזה ותראה שאין שינוי. על החתום צ´רלוק.

MC4eva

New member
ד"א אתם יודעים שיש לי "פטיש" לאפים.

מאז שהייתי ילד קטן הדבר הראשון שאני מסתכל עליו זה האף!!! ואני בחייים לא יהייה עם מישה7 עם אף מכוער--> בחיים בחיים בחיים. ואם מישהו שואל אותי אם מישהי/ו יפה אני ישר יגיד מה אני חושב על האף שלו. אני יכול להתאהב במישהי/ו רק בגלל שיש להם אף יפה. ולקנא בהם. האף זה הדבר שאני הכי שונא אצלי. כולם אומרים לי שיש לי אף יפה אבל כמובן אני חולק עליהם.(למרות שכשאני פותח את הנחיריים (חחח) יש את האפקט של היופי) (רק שלא תחשבו שיש לי אף גונזיל פשוט אני דפוק) וגם בהתחלה תמיד חשבתי שמאריה מכוערת כי כשהייתי קטן (בערך 6-5) חשבתי שיש לה אף מכוער אבל מסתבר שזה לא נכון, זה רק היה השילוב עם השיער. :D אהההההההה והדבר הכי דפוק אצלי זה העובדה שעם האף שלי היה ממש מכוער נראה לי שלא הייתי יוצא מהבית שנים!!!! הדבר הכי מפחיד-----> יש לי ילד בכיתה ויש לו אף מושלם!!!!! ואני כל הזמן מסתכל על האף שלו!!--> אני באמת דפוק.--> למרות שבזמן האחרון קצת הפסקתי. בקיצור אף יפה = ביטחון עצמי. אצלי לפחות. ואני כל כך שמח שסיפרתי לכם את כל זה כיייייי...... בקיצור קצת אינפורמציה עליי. :) במילה אחת--> מ-ר-ת-ק!

eranmc

New member
*פיהוק מהיסטורית האפים* סתאאאאאם

לא רק אף זה גורם לבטחון העצמי גם דברים אחרים. בכל אופן למראיה יש אף אירי ואיזה אירית אמרה לי פעם שזה כמו מסמר או משהו כזה שתקוע בפנים. יש למראיה אף כמו הווסטליף האלה. וזה לא נראה ניתוח כי זה אותו אף חמודי כזה.

MC4eva

New member
אני שונא להצטלם--> זה הדבר הכי שנוא

עליי ועל כל משפחתי, אולי חוץ מאבא שלי. בקיצור יש לי רק תמונות מאז שהייתי קטן והתמונה האחרונה בהחלט שיש לי של עצמי זה תמונה שילד מהכיתה שלי צילם כשהייתי בכיתה ח או ט בטיול ליומיים. לקחתי לו אותה!!!! ד"א אין לי סורק :) על החתום שלא תבינו לא נכון- אני לא מפלצת.

וייפי

New member
מסכים

אני מסכים איתך שהאף הינו איבר חשוב והוא נמצא במרכז הפנים ומשפיע על החזות הכללית וההבעה של הפנים.לדעתי אף נישרי אינו יפה.אני מעדיף אף סולד או ישר(לי יש סולד). אבל רציתי לשאול אותך מה דעתך על אפים מנותחים?לדעתי ב-99% מהמקרים התוצאות אחרי הניתוח מזעזעות!יותר גרוע ממה שהיה לפני כן

eranmc

New member
חחח צודק

אבל יש מקרים מיוחדים. וראיתי פעם ב REALITY TV איך הושים אותם וזה היה מה זה מגניב. אם המנותחים היו רואים מה עושים להם אני מאמין שרובם היו מוותרים. מכל הניתוחים הפלסטים הכי מפחידים המסת שומן מהפנים והשתלת שיער הם הכי מפחידים.

eranmc

New member
חחחחח הוא בסדר...

בכל אופן ההיתי רוצה אח ששונא את מראיה שיהיה למי להרביץ.

roimc

New member
מה עם...

אחות ששונאת את מריה אבל היא גדולה ממך ב-8 שנים? אהה כן והיא גרה בארה"ב 4 שנים ובגלל זה המועקה שלה כלפי מריה עוד יותר גדולה????

Sharonnn

New member
וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

גם לי יש אחות שגדולה ממני ב-8 שנים ושונאת את מראיה, אבל היא לא מזיקה, היא רק קצת יורדת עליה פה ושם...

roimc

New member
אם היית יודעת

איזו התפרצות פעם הייתה לאחותי ביום שישי בערב לפני כמה חודשים... זה היה מפחיד!!! היא התחילה לצעוק שאני עושה לה את זה בכוונה (חחחחח) ושאני מגביר פול ווליום כדי להפריע לה. אז אמא שלי אמרה לה שהיא נהנית מהשירים והיא המשיכה בצעקות ("הוא יודע שאני שונאת אותה!!!"). ואז צעקתי עליה שגם אחותי האמצעית שומעת את מריה אז היא אמרה שלפחות היא שומעת בדלת סגורה... כלום לא עזר ואני עדיין שומע חזק מאוד אבל בעצם רק עם דלת סגורה רוב הזמן. מרגיז אותי איך היא שונאת כל מוזיקה שאני ואחותי או ההורים שלי שומעים!!! אני חושב שזה בא מאלוהים שאני אוהב את מריה רק כדי שהיא תלמד לכבר מוזיקה של אחרים.

MC4eva

New member
גם לי יש אחות שגדלה ממני ב 7 שנים,

ואחת ב 12 שנה יותר גדולה ממני ושניהם בכלל לא שונאות את מאריה--> להפך הם אוהבות את השירים שלה והם בכלל הסיבה שהתחלתי להעריץ את מאריה. ד"א אני מנצח את שניהן במכות :)

eranmc

New member
יו רועי ורן

קודם רועי איך לא ידעתי על זה? ולירן ברור שאתה יותר חזק אתה בן.... חחחחח סתם.

MC4eva

New member
לא כל כך ברור! אחותי אתי מה זה חזקה

יש לה ציפורניים של דינוזאור והיא הייתה עושה לי צלקות פעם-----> ממנה אני מאוד פוחד. :) ----> היא אוהבת את ג´ניפר לופז, לא מעריצה או משהו סתם אוהבת את השירים שלה. אבל היא יודעת שמאריה פי אלף יותר טובה מהפוסטמה (מזלה)!!! תגיד ערן אין לך מגן בכימיה???

roimc

New member
ערן סיפרתי לך!!!

אתה איש ימיני אז איך יכול שלא סיפרתי לך... אני זוכר בבירור שאמרתי לך על זה אולי בדיוק עברנו נושא אז לא ירדתי ממש לפרטים. אמממ בכל מקרה ערן, היית מעדיף אחות גדולה ממך ששונאת את מריה?

למעלה