תגידו.. ואני יודע שזה לא חוקי אז להרגע! איך מעבירים נקודות NX ממשתמש למשתמש?
A AsSaf tHe kinG New member 26/8/07 #1 תגידו.. ואני יודע שזה לא חוקי אז להרגע! איך מעבירים נקודות NX ממשתמש למשתמש?
S Shira XD New member 26/8/07 #2 דרך האתר.../images/Emo28.gif הוא צריך להיכנס למשתמש שלך דרך ה אתר [LOAD] ומשם CHARGE NX, אתה פשוט צריך לתת לו את הסיסמה ושם משתמש. הוא כבר יכניס לך לקאש שופ בהצלחה.
דרך האתר.../images/Emo28.gif הוא צריך להיכנס למשתמש שלך דרך ה אתר [LOAD] ומשם CHARGE NX, אתה פשוט צריך לתת לו את הסיסמה ושם משתמש. הוא כבר יכניס לך לקאש שופ בהצלחה.
M miss_t New member 27/8/07 #3 וכמובן שכחת לציין שאפשר לפרוץ ככה למשתמש ממש בקלות. פין קראק שמפצח את הפין קוד שלך כך שאם מנסים לעשות את זה אפשר לאבד את כל מה שיש על המשתמש. לא מומלץ בכלל.
וכמובן שכחת לציין שאפשר לפרוץ ככה למשתמש ממש בקלות. פין קראק שמפצח את הפין קוד שלך כך שאם מנסים לעשות את זה אפשר לאבד את כל מה שיש על המשתמש. לא מומלץ בכלל.
S Shira XD New member 27/8/07 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif אני אישית קניתי ממישהי שלא רימתה אותי,וגם לא תעז לרמות XD/ תקנה רק ממישהו שאתה סומך עליו.
../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif אני אישית קניתי ממישהי שלא רימתה אותי,וגם לא תעז לרמות XD/ תקנה רק ממישהו שאתה סומך עליו.
S Shira XD New member 27/8/07 #6 ../images/Emo28.gif אין מחיר קבוע 10K זה הכי טוב ב15מיל ויש כאלו שמוכרים אפילו ב10 מיל. אבל יש גם 20מיל או יותר..
../images/Emo28.gif אין מחיר קבוע 10K זה הכי טוב ב15מיל ויש כאלו שמוכרים אפילו ב10 מיל. אבל יש גם 20מיל או יותר..
M miss_t New member 27/8/07 #7 דרך אחרת היא ע"י הקוד של כרטיס קאש שנמכרים בארה"ב- המוכר נותן לך את הקוד שיש לו ואתה משלם לו. ממש לא חוקי ואפשר לקבל על זה באן תמידי.
דרך אחרת היא ע"י הקוד של כרטיס קאש שנמכרים בארה"ב- המוכר נותן לך את הקוד שיש לו ואתה משלם לו. ממש לא חוקי ואפשר לקבל על זה באן תמידי.