היית מת או אני הייתי מת
B Bubble Girl 27 New member 12/7/07 #42 אחותי את שוכחת שאני מאפרת? את באה אליי לפני ובטח שאני לא אצטרך לעשות כלום כי את יפה טבעי! בואי היום!!!
אחותי את שוכחת שאני מאפרת? את באה אליי לפני ובטח שאני לא אצטרך לעשות כלום כי את יפה טבעי! בואי היום!!!
ר רק שיר New member 12/7/07 #44 מאד רוצה לבוא איתכן, אני ממש חולה לא מבינה איך באמצע הקיץ יש לי חום ושפעת קשה בפעם הבאה תודה
B Bubble Girl 27 New member 12/7/07 #45 אופפפפפפ איתך בואי בואי מה שפעת מה תראי את פלק פיצ'י והנחש ותראי כמה טוב יהיה לך
א א פרסקי New member 12/7/07 #85 לא הבנתי היכן אני בתמונה??? כנראה לא אגיע אדע רק בערב וברגע האחרון.... חייב להספיק לעבור על הפרקים הנבחרים ואם אסיים לאחר האזכרה של סבתי ז"ל אראה אם אוכל להגיע כי עדין אין ביביסיטר...
לא הבנתי היכן אני בתמונה??? כנראה לא אגיע אדע רק בערב וברגע האחרון.... חייב להספיק לעבור על הפרקים הנבחרים ואם אסיים לאחר האזכרה של סבתי ז"ל אראה אם אוכל להגיע כי עדין אין ביביסיטר...
ש שרשירית New member 12/7/07 #88 אני מבינה שאתה רציני אבל... אני יכולה להשתמש בהודעה הזאת כמלאי תירוצים מעולים? 1. אני לא יודע רק בערב אדע 2. חייב לעבור על הפרקים האחרונים 3. אזכרה לסבתא ז"ל 4. אין בייביסיטר הקיצר אתה לא בא?!
אני מבינה שאתה רציני אבל... אני יכולה להשתמש בהודעה הזאת כמלאי תירוצים מעולים? 1. אני לא יודע רק בערב אדע 2. חייב לעבור על הפרקים האחרונים 3. אזכרה לסבתא ז"ל 4. אין בייביסיטר הקיצר אתה לא בא?!
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 12/7/07 #57 ../images/Emo4.gif לא יכול היום מחר בכייף, לא חשוב איפה תהיה הנעיצה