תגידו

שרשירית

New member
פלקה, בפעם הבאה שרואה אותך אתה מקבל ממני פליק

מה זה הסכסוך הזה שניסית לעורר כאן. בייבי, מקווה שגם לך תהיה אהבה או סתם זיון טוב שלפעמים תעדיף אותה עלינו. יש לך מזל שלאחותי הבלונדה הפולניה יש ראש טוב (כמו שאוהבת
) אחרת הייתי מכסחת לך את ה X5%1*&$%XG!@V$#G . חבל, חבל דווקא יש לך פנים יפות!

Bubble Girl 27

New member
אתה יודע מה המילה הכי ארוכה במרוקאית?

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה נראה ואיזה נעליים... לא קם הגבר שיגרום לי לבכות.. לעומת זאת פתחו עמותת נפגעי מיקמיק

Bubble Girl 27

New member
לא בוכה על גבר!

אתם לא שווים את זה! בעיני אתם כמו רכבת... אופס ברחה הנה עוד אחת... מה קרה קשה להבין שיש אישה שיכולה לראות בכם אובייקט ולא יותר? רק לגברים מותר לזיין ולזרוק ולהרגיש עם זה כמו קינג? רק לכם יש אופציה לא להיקשר ריגשית? החיים לימדו אותי יקירי לא להיקשר לגבר כי כמו שבאתם ככה אתם הולכים... טוב לי ככה ואי לכך ובהתאם לזאת לא בוכה לא מחכה ולא צריכה גבר שינהל את חיי.. כל עוד טוב לי ואני אוהבת אני שם ואני נותנת את עצמי וכמעט הכל... כשלא נראה לי ולא טוב לי פשוט נעלמת וממשיכה קדימה.

ramoni1

New member
תגידי?

למה את חושבת שגברים רוצים רק לזיין? אולי יש גברים שכן ניקשרים ריגשית? כן רוצים אהבה? אני יכול להעיד על עצמי שכן מאוד רגיש, ובמערכת יחסים אני נותן הכול!!!! ואני מכיר עוד גברים כמוני, דרלינג, כשיגיע הגבר הנכון לך אז את תרגישי מה זאת אהבה! ובאמת זה נאמר ממש בקטע של רצינות

Bubble Girl 27

New member
לא אמרתי שכולם רוצים לזיין

אמרתי שאתם רואים בזה משהו שיגרתי אבל אם בחורה עושה את זה.. פפפפ לא אמרתי שאני לא מפתחת רגש או אוהבת כמו כל אחד אבל כן שומרת מרחק על להיקשר ריגשית לחלוטין... אמרתי לך שומרת על הטוסיק... פלק אמרתי טוסיקקקקקקקקקקקק

ramoni1

New member
אמרתי לך

כשיבוא הגבר הנכון.... אין גבול לנתינה כשאת באמת אבל באמת מאוהבת! ונשמה אני גם חשבתי כך אחורי הגירושין, אבל.... שאהבה פגשה אותי, למדתי שיש אהבה ראשונה גם לאחר גירושין לדעתי עדיין לא חווית אהבה אמיתית!

rrredshay

New member
אם אני יכול להתערב..

ההפסד באמת כולו שלך!!!! אם לא תתני את כולך(גם ריגשית) לעולם לא תחווי את ההיי שבאהבה! יש גם התרסקויות (ומי כמוני יודע..) אבל הסיכון שווה!

felka

New member
זה כמו להגיד לאישה שלא רוצה ילדים

שיגיע גבר שממנו תרצי .... חחחחחחחח שמעת פעם על לכבד רצונות של אנשים או לקבל אותם כמו שהם....

felka

New member
האם אני מרגיש פחד פה ....

תעשי מה שנוח לך רק תזכרי שיש גברים ויש זיינים ויש גברים שמזיינים....

felka

New member
ללמוד לקחים אפשר רק על עצמינו ולא על אנשים

אחרים ובטוח שלא על זן נכחד של גברים כמו שאת אוהבת

ramoni1

New member
תיכחי מהעבר ותיתמקדי

במה שקורה כרגע, אומנם לא לישכוח את העבר כי אנחנו למדים מימנו וכשניפגש אנחנו נדבר

Bubble Girl 27

New member
לא שוכחת ולא סולחת../images/Emo13.gif

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול אמרתי לך בבוקר.... עזוב מדיבורים כל אחד עושה מה שנוח לו ואיך שהוא רואה את החיים... תשאל את פלק הוא מכיר אותי
אחרי הכל.. יוצאים לא? פללללללללללללללללק?

felka

New member
גבר כנראה שלא עשית שיעורי בית...

או המורה קודמת היית לא משהו (לא אישי) מי שממהר מת מהר (עוד פתגם דפוק מבית של פלקה)

למעלה