או!ידעתי שיהיה מישהו שיהיה לטובתי!!
B Bubble Girl 27 New member 12/7/07 #34 אפשר בבקשה לעשות סיכום של מה קורה??? נפגשים היום או מחר? אני מעדיפה היום בערב אפשר באותו המקום רק שנזמין מקומות או בדאגלס רק תגידו שאני אזמין מקומות!!!
אפשר בבקשה לעשות סיכום של מה קורה??? נפגשים היום או מחר? אני מעדיפה היום בערב אפשר באותו המקום רק שנזמין מקומות או בדאגלס רק תגידו שאני אזמין מקומות!!!
B Bubble Girl 27 New member 12/7/07 #35 מנהלתתתת אולי תנעצי??? תקעי בי כנסייייי בייייי יאללה מי בא היום ואם בכלל היום
ר רק שיר New member 12/7/07 #36 ../images/Emo6.gif דייי אני כל הזמן צוחקת כשאני קוראת אותך...החהחה היא תנעץ אותך תיכף. תבלו לכם היום, אני חולה , ניראת זוועה, לא כדאי שתבהלו ממני
../images/Emo6.gif דייי אני כל הזמן צוחקת כשאני קוראת אותך...החהחה היא תנעץ אותך תיכף. תבלו לכם היום, אני חולה , ניראת זוועה, לא כדאי שתבהלו ממני
ש שרשירית New member 12/7/07 #40 ביקור חולים, תרגישי טוב יקירתי כמו שאמרו כאן לפניי - את צריכה להיות מאוד חולה כדי להראות רע. אני בטוחה שנשמח לראותך בכל מצב.
ביקור חולים, תרגישי טוב יקירתי כמו שאמרו כאן לפניי - את צריכה להיות מאוד חולה כדי להראות רע. אני בטוחה שנשמח לראותך בכל מצב.
B Bubble Girl 27 New member 12/7/07 #43 אחותי את באה היום? תגידי שכן בואי נצא כמו שאמרנו נרקוד נשתולל בא לי עלייך
ש שרשירית New member 12/7/07 #46 בא לה עליי ושימותו כל הקנאים ../images/Emo152.gif אחותי התאומה, לא יכולה היום לצערי, קבעתי עם הגברבר שלי נישוקים וחיבוקים. תעשו חיים ואל תעשו מה שאני לא הייתי עושה
בא לה עליי ושימותו כל הקנאים ../images/Emo152.gif אחותי התאומה, לא יכולה היום לצערי, קבעתי עם הגברבר שלי נישוקים וחיבוקים. תעשו חיים ואל תעשו מה שאני לא הייתי עושה
F felka New member 12/7/07 #47 ככה מאבדים חברים תגידי לא חרם על בועה פולניה. אמרת לה משהו מאוד פוגעה והיא עכשיו כפולניה טובה בוכה לה בפינה
ככה מאבדים חברים תגידי לא חרם על בועה פולניה. אמרת לה משהו מאוד פוגעה והיא עכשיו כפולניה טובה בוכה לה בפינה
B Bubble Girl 27 New member 12/7/07 #50 מה??? אתה אמרת משהו ואני נפגעתי? באיזה פלנטה? ואני בחיים לא בוכה על גבר!! בחיים!!
F felka New member 12/7/07 #52 תגידי מה שתית מהבוקר הנשמה התאומה שלך מעדיפה גבר על פניך ואת לא בוכה ... מעכשיו הסטטוס של פולניה נלקח ממך לשלושה חודשים. תגיעי לבית משפט לשימוע
תגידי מה שתית מהבוקר הנשמה התאומה שלך מעדיפה גבר על פניך ואת לא בוכה ... מעכשיו הסטטוס של פולניה נלקח ממך לשלושה חודשים. תגיעי לבית משפט לשימוע
F felka New member 12/7/07 #56 איפה הדמעות ו "נו, אני לא כועסת עליה שהיא מאושרת" אני רוסי צריך ללמד אותך ?
F felka New member 12/7/07 #76 לפחות שתקבלי היום הרבה ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif