תגידו

QsomeoneQ

New member
תגידו ../images/Emo26.gif

ןאני באמת שואלת, מעניין אותי לדעת... : אני היחידה שממש עצוב לה שלא רואים עכשיו את אדי 5 פרקים

QsomeoneQ

New member
ד"א יכול להיות ש../images/Emo58.gif^^

לא בטוחה אם זה נחשב לאחד...

ו..מממ...../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif

אני אוהבת את אדי והכול,אבל מה שיקרה ב-5 פרקים האלה משכיח את אדי לגמרי!!! ומי שלא יודע! עוד
ג'ואי ופייסי חוזרים להיות ביחד!!!!!!!!!!!!!

מרילנצח

New member
../images/Emo58.gif אהההההההההההההההה

תסכלו אני מתה על אדי חולה עליו הוא מקסים והוא עוד יקפוץ לבקר אז לא להיות מודאגים... אבל אבל אבל יש פייסי וגואי..
וזה יותר טוב מכל אדי שבעולם..

QsomeoneQ

New member
עכשיו עוד אחד ../images/Emo58.gif

תסכלו אני מתה על פייסי חולה עליו הוא מקסים והוא עוד יהיה עם ג'ואי אז לא להיות מודאגים... אבל אבל אבל אדי חוזר
וזה יותר טוב מכל פייסי שבעולם..

LillipooT

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

זה באמת עצוב שלא נראה את אדי
הסיפור בין פייסי וג'ואי באמת משמח ואין מאושרת ממני שהם חוזרים להיות ביחד.. אבל עדיין בצד חושבים על אדי המסכן שחושב שאי שם ג'ואי עדיין מחכה לו

מממ...../images/Emo58.gif../images/Emo105.gif

אני לא חושבת שאדי מצפה מג'ואי שתחכה לו... כי אם הוא אוהב אותה באמת (וכנראה שהוא כן..) הוא ירצה שהיא תמשיך הלאה ותהיה מאושרת! ואני די בטוחה שאני אשכח מאדי בפרקים האלה!

LillipooT

New member
נכון אבל... ../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

עובדה שאחרכך הוא חוזר והוא אפילו לא העלה על דעתו שהיא המשיכה הלאה והיא עם מישהו אחר.. כמובן שברגע שהיא אמרה לו הוא הלך. אפילו לא בקש הסברים או ניסה לשכנע אותה. עדיין אבל ראו שהוא מאוכזב. הוא ידע שהוא לא יכול היה לצפות ממנה שתשאר רווקה ותחכה למקרה שהוא יבוא, אבל הוא כן איכשהו קיווה שזה מה שיקרה. לדעתי כמובן.

מרילנצח

New member
אמא ../images/Emo58.gif

אל תהיי עצובה.. אל תחשבי על זה והכל יהיה בסדר.. תהני ממה שיש..

למעלה