תגידו
...

שמים1

New member
תגידו ../images/Emo23.gif ...

מה אתם עושים כאשר עצוב לכם על הלב? כיצד הייתם מעודדים מישהו או מישהי שמאוד קרובים לכם ואתם יודעים שהם סובלים מאוד רגשית. האם שווה לעיתים לתת עיצות ? אולי עדיף להימנע מלייעץ? הרי איננו יודעים אף פעם אם מה שמתאים לנו מתאים לאחרים. ולגבי וירטואליה רציתי לשאול .. איך זה שהכל ידוע , וכבר ברור שקשר וירטואלי כל כך אינו מחייב ובכל זאת יש אנשים שנותנים לעצמם להיפגע שוב ושוב ושוב מדמויות וירטואליות.. איך הייתם מסבירים זאת ? למה אני שואלת את כל השאלות הללו? העננים בחוץ כנראה עושים לי את זה

שמים1

New member
יה חמודה אחת ../images/Emo24.gif

בסוף זה באמת עובר. הלוואי והיה לי שקל על כל דמעה.. אני יש לי באר אני חחחחחחחח .

גם אני בוכה..

בוכה עד שנגמרות הדמעות.. עד שיבש בעיניים.. בוכה עד שהכאב יוצא.. .. בוכה עד אפיסת כוחות שמביאה להתאוששות.. .. פשוט בוכה.. ..

paloma blanca

New member
../images/Emo4.gifשאלת שאלות קשות ......

כשעצוב לי על הלב בדרך כלל אני מתכנסת בתוך עצמי.
קצת שוקעת בעצב ואחר כך משנסת מותניים ומתחילה לעשות דברים שעושים לי טוב על הלב.
לפעמים אני מדברת עם אנשים שמצחיקים אותי או יודעים לעודד אותי.זה תמיד עוזר.
כשמישהו קרוב לנו עצוב, אני בעד לתת לו עיצות בקטנה. לא יותר מדי . לתת לו הרגשה שאת שם בשבילו מתי שיחפוץ בכך ושידע שיש לו כתף לבכות עליה.
איך זה שהכל ידוע מראש ובכל זאת ..... יש בנינו שהם אנשים תמימים ומאמינים ותמיד חושבים או מקווים שהפעם זה לא יקרה. יש שלומדים ויש שלא. אבל מי שבסיסו הוא כזה יהיה מאד קשה לשנותו ואולי טוב שכך .

שמים1

New member
פלומית ../images/Emo141.gif../images/Emo221.gif

ענית כל כך יפה חמודה אני חושבתש הייתי נוהגת בדיוק לפי מה שכתבת .

tvrui10

New member
וכשאני עצוב,וזה קורה הרבה

וכשהעצב נובע מארוע שלא יכול לשנותו, לא ממש עוזרים לי עצות ובדיחות. פה אני מאמין באימרה : הזמן הוא התרופה הטובה ביותר. ומתין לי לבד בחושך עד שיחלוף לו הזמן.

../images/Emo45.gif,,,יו,,,,אהרון,,

כתבת:"ממתין לבד בחושך עד יחלוף לו הזמן",,, אכן כך ,במילים קצת אחרות,,, כשאני שרויה בעצב,, צריכה זמן לבדי, עם עצמי,,

tvrui10

New member
חמודה את בעצמך !!../images/Emo46.gif

אני חמוד,אני ?.. חס וחלילה ! אם היית יודעת כמה אנשים מרתגזים בגללי, בעיקר את אלה שאני הכי אוהב !

טי.וי. והנה שוב פעם אני חוזרת...

לסוגית החברויות. הרי בשביל זה בדיוק ועוד, הם נועדו. וגם אני כמוך מעדיפה להיות לבד עד שתשכח לה הסערה, רק שאין לי סיכוי לכך. הודות לחברה הכי טובה שלי... שחושבת בדיוק את ההפך בנושא זה. היא שואלת את השאלות הנכונות/מנתחת איתי את המצב/עורכת איתי את שיחות הנפש הנידרשות... ואני מוצאת שבמקום לצלול אני שוחה, במקום לשקוע - אני מתחזקת מכל הטוב שאני מצליחה להמשיך ולעשות לסובבים אותי. ולעיתים התחושה הלא טובה... נשארת קצת.
רק בגלל שלא היה לי "שומר מסך" טוב בכניסה. וזה גם בסדר ואנושי... לתת לו עוד כמה ימים להתאכסן במלון שלנו.

וטי, וי, אני עדיין חושבת שגם להיות

לבד קצת בזמנים קשים מאד מאד חשוב להתכנסות שלנו בעצמינו. להיות קצת ברוחינו שוב עם מה שקרה. לעבד את הנתונים לצורך ההתקדמות שלנו. וליכולת לתת סימנים ולזהות את המצבים השונים בעתיד לטובת ההישרדות שלנו, בכל מיני זמנים בחיים.

יערית 1

New member
אהבתי את שאלותייך../images/Emo22.gif

כשעצוב לי על הלב, אני בוכה וכותבת שירים עצובים...מאוד סגורה ומכונסת בתוכי. לעודד מישהו קרוב זה על ידי שיחות איתו, להקשיב, לתת לו לפרוק את מה שיש על לבו. עיצות תמיד אפשר לתת אך בגבול הנורמל, לא לנסות לשכנע או לכפות דיעה אלא רק לייעץ,שהרי מה שמתאים לאחרים לא מתאים לנו ולעיתים נסיבות כאלה ואחרות גורמות לאדם להתייחס אחרת למצבים שונים.. נכון שקשר וירטואלי אינו מחייב אך אני חושבת שלכל אדם גם אם הוא וירטואלי צריכים להיות אמות מידה של מוסריות ולגלות מידה מסויימת של נאמנות ולא לקפץ במספר מערכות רגשיות לדוגמא, להיות מאהב וירטואלי של מספר נשים במקביל, אני אישית רואה זאת מאוד כצביעות וחוסר יושר ואמינות של אותו אדם. אנשים ניפגעים שוב ושוב מסיבה נורא פשוטה, אנחנו רק בני אדם ומטבעו של האדם לגלות אמון כל פעם מחדש. ניפלאות שאלותייך..ואהבתי להשיב לך..יודעת למה? כי בא לי

שמים1

New member
ולי בא לתת לך ../images/Emo25.gif

יודעת למה? כי את מאוד אמיתית וכנה... ואהבתי את תשובותייך מאוד.

כשעצוב לי..../images/Emo7.gif

אני בוכה ומתכנסת בעצמי ואחרי תקופה קצרה תלוי מהי הסיבה אני מתאוששת ובכלל עוזר לי שמישהו מצחיק אותי זה מעודד מעניין שמים יקרה בזמן האחרון גם אני עצובה הרבה קורה לתת עצות? תלוי איך מתי ובאיזו סיטואציה לא תמיד זה דבר טוב הכי טוב זה לתמוך קשר וירטואלי כשמו כן הוא לכן אנשים לוקחים זאת כך בסופו של דבר הרי המציאות היא האמיתית שמים יקרה אני מבינה אותך מעבר למילים שמרי על עצמך ורגשותייך יקירה ותגידו שאלה למה בזמן האחרון קשה לי להגיע לקסם הזה הכוונה מבחינת זמן אוףףףף עסוקה המון טוב יאללה חי
ים מלאןןןןןןן

שמים1

New member
ורד מתוקה ../images/Emo141.gif../images/Emo183.gif

כל כך טוב לראות אותך כאן התגעגעתי אל העדינות שלך מאוד מאוד. מכל מה שקראתי כאן חשתי שבעצם כולם נזהרים מכל מה שקשור לקשר וירטואלי מפני שהוירטואליה הזו היא חלום.. מתפוגגת עם בוקר. מחכה לך , כנסי אילנו בין לבין , בסך הכל כולנו עסוקים |חיבוקי|

למעלה