תגידו

pusher

New member
תגידו../images/Emo2.gif

זה בסדר שפתחתי הודעה חדשה נכון?
קיצור
,בקשר לסרט השני, עכשיו עברו כמה שנים וממש ממש קשה לי לדמיין עכשיו את ג'יליאן עם שיער קצר וג'ינג'י,וגם מאלדר,שמזמן לא ראיתי תמונה עדכנית שלו,איך הם מתכוונים לעשות את זה?

תראי

כמו שעברו שנים על דיוויד וג'יליאן גם בחייהם של מאלדר וסקאלי חלפו השנים. הם השתנו והזדקנו ולכן אני בספק אם תהיה בעיה, אולי ג'יליאן מקסימום תצבע לג'ינג'י ותחזור לבלונד אחרי הסרט.

adiville

New member
כמו שאמרה עינת

על ארבעתם (דיויד, ג'יליאן, מאלדר וסקאלי) עברו כמה שנים אז או שינסו להחזיר אותם ל"לוק" הקודם אבל בלי להתכחש לגיל (לא שהם נראים כמו סבא וסבתא...להפך) או שיתאימו להם מראה חדש ועדכני אם ירצה השם ובאמת יהיה סרט !!! ככל שחושבים על זה, הסרט הזה פשוט חייב לקרות ! אתם יודעים מה, אפילו שיעשו סרט המשך לטלוויזיה (כמו שעשו הרבה סדרות) ואז אין את כל הבלאגן של עשיית סרט קולנוע...... לפני כמה זמן קראתי שרצו לעשות סרט קולנוע לסידרה "רמינגטון סטיל" - 20 שנה אחרי שהיא הסתיימה ועם אותם שחקנים ! לא נראה שזה הולך לקרות אבל עובדה שהיה רעיון כזה

eve6

New member
דווקא יכול להיות מגניב

לשנות להם קצת את הלוק.... מאלדר עם זיפים ושיער עד הכתפיים...סקאלי עם שיער קצר יותר ועם בלורית שובבה (חו"ח לא בצורת קסדה אה-לה עונה 7...
)

מאלדר עם זיפים../images/Emo99.gif

לגבי המאלדר עם זיפים אני בהחלט מסכימה שזה רעיון אדיר אבל שיער עד הכתפיים? זה בטוח כדאי?

Gilliana

New member
מאלדר היפי? חחחח

לא, לא נראה לי שזה כדאי - ומאלדר עם זיפים כבר זכינו לראות פה ושם במהלך הסדרה. אני רק חושבת על איזה לוק חדש אפשר לתת לסקאלי - אולי בעצם לא צריך להתאמץ הרבה ופשוט לתת לה את הלוק של ג'יליאן, כולל הפליפ פלופס...

1Shir

New member
אני בעד זיפים..

זה נראה לי מתאים לסיטואציה... וגילי מה זה פליפ-פלופס? בקשר לסקאלי אני בעד שיער כמה שיותר ארוך. ולא בלונדיני, כי לא מתאים לה! חוץ מזה לא אכפת לי.

S m e l l y Cat

New member
כפכפים

ג'יליאן ידועה בחיבתה אליהן
ולי לא אכפת במיוחד איך הם יראו..טוב חוץ מזה שהיא תהיה ג'ינג'ית.אבל זהו

1Shir

New member
אם היא מצליחה לרוץ עם עקבים

אז היא תצליח לרוץ גם עם כפכפים. כך שאני בעד!

Ice Age

New member
מה הבעיה?

אם אפשר לעשות את וורף אז אפשר גם לעשות מאלדר וסקאלי יותר צעירים.

o n o f f

New member
ממתי יש בעיה בקולנוע.....

לגרום למשהו להראות יותר צעיר? חוץ מזה ששניהם ניראים נהדר, מה גם שאם גרמו להם להראות בני 80+ (בצורה מאוד משכנעת אני חייבת לציין), אני לא חושבת שתיהיה בעיה.

Gilliana

New member
אם היתה אפשרות כזאת...

... הרי שכל ככוכבי הוליווד באשר הם וכל נשות הפלנטה היו עטות על המציאה. לצערינו - להזקין אפשר, להצעיר - עדיין לא.

o n o f f

New member
כמון אבל..

אנחנו מדברים על להצעיר בכמה שנים בודדות, וזה אגב מה שקילו של איפור יכול לעשות וכבר עכשיו עוטים על המציאה, רוב השחקינים נראים מן הסתם הרבה יותר טוב על המסך וחלקם הגדול ממש לא נראים טוב במציאות.

Gilliana

New member
נו, אבל כמו שאת עצמך אומרת...

זו ברירת מחדל, ואת זה ממילא עושים בלי שום קשר לשום דבר אחר...

למעלה