,בקשר לסרט השני, עכשיו עברו כמה שנים וממש ממש קשה לי לדמיין עכשיו את ג'יליאן עם שיער קצר וג'ינג'י,וגם מאלדר,שמזמן לא ראיתי תמונה עדכנית שלו,איך הם מתכוונים לעשות את זה?
כמו שעברו שנים על דיוויד וג'יליאן גם בחייהם של מאלדר וסקאלי חלפו השנים. הם השתנו והזדקנו ולכן אני בספק אם תהיה בעיה, אולי ג'יליאן מקסימום תצבע לג'ינג'י ותחזור לבלונד אחרי הסרט.
על ארבעתם (דיויד, ג'יליאן, מאלדר וסקאלי) עברו כמה שנים אז או שינסו להחזיר אותם ל"לוק" הקודם אבל בלי להתכחש לגיל (לא שהם נראים כמו סבא וסבתא...להפך) או שיתאימו להם מראה חדש ועדכני אם ירצה השם ובאמת יהיה סרט !!! ככל שחושבים על זה, הסרט הזה פשוט חייב לקרות ! אתם יודעים מה, אפילו שיעשו סרט המשך לטלוויזיה (כמו שעשו הרבה סדרות) ואז אין את כל הבלאגן של עשיית סרט קולנוע...... לפני כמה זמן קראתי שרצו לעשות סרט קולנוע לסידרה "רמינגטון סטיל" - 20 שנה אחרי שהיא הסתיימה ועם אותם שחקנים ! לא נראה שזה הולך לקרות אבל עובדה שהיה רעיון כזה
לא, לא נראה לי שזה כדאי - ומאלדר עם זיפים כבר זכינו לראות פה ושם במהלך הסדרה. אני רק חושבת על איזה לוק חדש אפשר לתת לסקאלי - אולי בעצם לא צריך להתאמץ הרבה ופשוט לתת לה את הלוק של ג'יליאן, כולל הפליפ פלופס...
לגרום למשהו להראות יותר צעיר? חוץ מזה ששניהם ניראים נהדר, מה גם שאם גרמו להם להראות בני 80+ (בצורה מאוד משכנעת אני חייבת לציין), אני לא חושבת שתיהיה בעיה.
אנחנו מדברים על להצעיר בכמה שנים בודדות, וזה אגב מה שקילו של איפור יכול לעשות וכבר עכשיו עוטים על המציאה, רוב השחקינים נראים מן הסתם הרבה יותר טוב על המסך וחלקם הגדול ממש לא נראים טוב במציאות.