תכתבי לי את המיקום החדש מאחר וכנראה שבוע הבא אהיה שם-במייל או במסנג'ר... המסרים שלי בתפוז מתעופפים-בלתי ניתנים לקריאה... המחשב שלי בכלל עושה כרצונו,לא מתחשב בי כלל...יצור מוזר...אך מה לעשות לא יכולה בלעדיו.
4 הילדים של המלפפון מנישואים ראשונים מגיעים לשבת.. יש להם טעם באוכל שאפשר להגדירו כ... תפוח אדמה... הם אוהבים כל מה שקשור בתפוח אדמה... אז אני מכינה קציצות ברוטב עם אורז ותפוחי אדמה אפויים ופשטידת תפוחי אדמה ובטטה וחמין צימחוני וסלטים ועוגות ולמלפפון.. דגים חריפים מטוגנים.. ותמיד נשאר מלא אוכל אז... מוזמנים... ובנתיים למישו בא לעזור עם שטיפת הכיילים
עזבי גרנולה.. שמתי את הגרנולה במקום שהייתי שמחה לשים את חמותי...
השבת יהיו 7 ילדים בבית... באלגן היסטרי.. וזה עוד לא כולל אורחים שתמיד מגיעים איכשהו ללא הזמנה (למלפפון יש תכונה למצוא אותם בדרך מבית כנסת) ושלא לדבר על ילדי השכנה ש..פשוט מאד אוהבים ת'אוכל שלנו... פשטידת בטטה ותפו"א: (שינויי של מתכון מהספר פשטידות של קובי בר) חומרים: 4 בטטות 2 תפוא בינוניים 2 שמנת חמוצה 2 כפות קמח תפוא 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק דק הכנה: מבשלים תפוא ובטטות עד שנהיים רכים(כמובן מסירים קליפה לפני) מעבירים לקערה ומועכים למחית מערבבים עם שאר החומרים משמנים תבנית עגולה ו... לתנור ל45 דק בערך או עד שיוצאת יציבה.. אחלה פשטידה ... הילדים אוהבים מאד.... ו... סיימתי ת'כיילים אז...אפשר משו מתוק לצד קפה? פלפל אדום מתוק - כפית מחוקה