תגידו

שמים1

New member
תגידו ../images/Emo194.gif

מה אתן מבשלים היום? יש לכם רעיון בשבילי ? נמאס לי לבשל את אותו הדבר

liat1953

New member
בישולים

מרק כתום כרובית בטוסטר אובן לצ'ו גולש סלטים עוגת גבינה ללא אפיה פשטידות

שמים1

New member
יו , את כל זה את מכינה היום?

אני בדרך למרק בצל ריחני עם חתיכות באגט וגבינה .. לבנתיים ...

liat1953

New member
באגט לדיאטה?../images/Emo9.gif

זריזה במטבח לא גוזל הרבה זמן... מגיעה לכאן למנוחה

liat1953

New member
jud1000000001../images/Emo24.gif

היייייייי,זמן רב לא ראיתי אותך... בואי מהר לפני שיצא במשלוח דרומה. מה שלומך יקירתי,לאן נעלמת לי?

jud1001

New member
ליאתוש..כשתבואי לבקר..../images/Emo41.gif

תגלי ששיניתי מקום.. אז תחצי את הכביש תתקדמי קצת ושם תמצאי אותי... אותה jud..אותו ג'וב.. כותרת שונה...

liat1953

New member
בהצלחה לשינוי המקום ג'וד

תכתבי לי את המיקום החדש מאחר וכנראה שבוע הבא אהיה שם-במייל או במסנג'ר... המסרים שלי בתפוז מתעופפים-בלתי ניתנים לקריאה... המחשב שלי בכלל עושה כרצונו,לא מתחשב בי כלל...יצור מוזר...אך מה לעשות לא יכולה בלעדיו.

liat1953

New member
הלכתי דרך ארוכה והגעתי הלום../images/Emo9.gifאוהבת

קבלת הפנים שלך מקסימונת מחממת לי את ה
... אין על החום שאת מקרינה לכל עבר. שולחת לך
חזק חזרה שמחה מאד מאד לראותך שוב שבת שלום לך יקרה

טאKילה

New member
אני החלטתי על...

ביגלה מקלונים עם גבינה לבנה 5% ממילא נעלם לי חוש הטעם.

../images/Emo71.gif../images/Emo21.gif../images/Emo212.gif../images/Emo19.gif../images/Emo97.gif../images/Emo214.gif

4 הילדים של המלפפון מנישואים ראשונים מגיעים לשבת.. יש להם טעם באוכל שאפשר להגדירו כ... תפוח אדמה... הם אוהבים כל מה שקשור בתפוח אדמה... אז אני מכינה קציצות ברוטב עם אורז ותפוחי אדמה אפויים ופשטידת תפוחי אדמה ובטטה וחמין צימחוני וסלטים ועוגות ולמלפפון.. דגים חריפים מטוגנים.. ותמיד נשאר מלא אוכל אז... מוזמנים... ובנתיים למישו בא לעזור עם שטיפת הכיילים
ערב נפלא אנשושים... רצתי חזרה למטבח....

jozefin3

New member
../images/Emo24.gifאוהבת

קראת לי ושמעתי אותך גם פה!!
צריכה עזרה בכלים..
.בכיף ..יחד עם הגרנולה..
ואני רוצה לדעת ...איך את מכינה פשטידת בטטה ותפוחאדמה..
וכמה ילדים יהיו לך השבת

איזה כייף לולי גם כאן...(+מתכון)

עזבי גרנולה.. שמתי את הגרנולה במקום שהייתי שמחה לשים את חמותי...
השבת יהיו 7 ילדים בבית... באלגן היסטרי.. וזה עוד לא כולל אורחים שתמיד מגיעים איכשהו ללא הזמנה (למלפפון יש תכונה למצוא אותם בדרך מבית כנסת) ושלא לדבר על ילדי השכנה ש..פשוט מאד אוהבים ת'אוכל שלנו... פשטידת בטטה ותפו"א: (שינויי של מתכון מהספר פשטידות של קובי בר) חומרים: 4 בטטות 2 תפוא בינוניים 2 שמנת חמוצה 2 כפות קמח תפוא 5 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק דק הכנה: מבשלים תפוא ובטטות עד שנהיים רכים(כמובן מסירים קליפה לפני) מעבירים לקערה ומועכים למחית מערבבים עם שאר החומרים משמנים תבנית עגולה ו... לתנור ל45 דק בערך או עד שיוצאת יציבה.. אחלה פשטידה ... הילדים אוהבים מאד.... ו... סיימתי ת'כיילים אז...אפשר משו מתוק לצד קפה? פלפל אדום מתוק - כפית מחוקה

jozefin3

New member
../images/Emo194.gifתודה חמודה

נשמע יאמי..כזה..
ושיהיה לך סוף שבוע קל
מה אגיד לך ילדים זה שמחההה

למעלה