תגידו תגידו.....

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
תגידו תגידו.....

נכון יפה השיר הזה ? שיר אהבה פאר אקסלאנס ....וסוהרת יפה, בתנועה רחבה נעלה את השער......... את חירותי ביצוע: חוה אלברשטיין מילים ולחן: ג'ורג' מוסטקי גירסה עברית: יורם טהרלב את חירותי שמרתי לי אותך כמו כוכב בסער את חירותי עזרת לי לעמוד בכל כאב וצער. ולצעוד בדרכי גורלי עד תבוא גם עלי השלכת ולרקום חלומות על קרני הלבנה וללכת ללכת את חירותי למען רצונך את שבועותי הפרתי את חירותי לשמור בריתי איתך את חולצתי מכרתי סבלתי הרבה וכאבתי בלי די רק למען אמון בי תתני נטשתי ארצי וטובי ידידי ושלך רק הנני. את חירותי הורית לי לוותר על תפנוקים ונועם את חירותי לימדת את ליבי גם בבדידות לשמוח. את שלימדת אותי לחייך למראה הרפתקה שחלפה לה ללקק את פצעי במיסתור ולקום וללכת לי הלאה את חירותי בלילה קר אחד הפרתי את בריתנו כך לבדי ערקתי מהשביל עליו פסעו רגלינו. בגדתי בך חירותי הטובה אל הכלא פסעתי בצער אל הכלא החם אשר שמו אהבה נאספתי כמו נער וסוהרת יפה בתנועה רחבה נעלה את השער.

../images/Emo24.gifאוהבת את השיר הזה משהו

איזה כייף להגיע הערב הבתיה לפתוח את המחשב ולמצוא פה את השיר המדהים הזה

מוכנה להתחפש לסוהרת

אבל לא רק לפורים הקרוב ואת השער אשאיר דמיוני בלבד כי רוצה שהוא יהיה איתי רק בגלל שהוא רוצה לא בגלל שהוא חייב ושיהיה הרבה חופש באהבה

magy

New member
בא אליי פרפר נחמד

.......ותעוף בחזרה....... כתבתי על זה פעם..... על החופש שיש באהבה....אם יש... אבל גם חוה אלברשטיין כתבה שירמ על אוצר....... תיכף אביא.......... והיא מספרת מה קורה לאדם אוהב.......ועל פחדיו......

magy

New member
ה א ו צ ר

כדאי לשים לב לכל מילה................ השיר הזה.......הוא ממש אוצר.......... האוצר ביצוע: חוה אלברשטיין מילים ולחן: חוה אלברשטיין כמה עניה הייתי פעם בית ריק באמצע הרחוב לא נעלתי את דלתי אף פעם לא היה מה לגנוב לא שעון דחק בי ולא לוח בלי חובות בלי ציפיות החלון היה תמיד פתוח בימים, בלילות איש עני הוא קל רגלים כל מקום אצלו הוא בית כל עלה שמיכה כל ספסל מיטה אך אני מצאתי אוצר מצאתי אהבה. ומאז איני יודעת שקט גם מי שקרוב חשוד כזר את המבטים אני בודקת מי חושד באוצר דלת נעולה ברב בריח סורגים כלבים ואזעקה שער של ברזל גדר של תיל שומרים לי אהבה איש אינו יכול לגשת כאן ישנה אישה נואשת שומרת לבדה שומרת מכל רע יום ולילה על האוצר על האהבה אהבה אינה אוצר של טבע אי אפשר לחפור ולחפש אהבה היא נס מי שזוכה בה שישמור כמו על האש מי שאין לו מי שלא היה לו לא יוכל לפתור את החידה מה פרוש לחיות בצל האושר ובצל החרדה איש עני הוא קל רגלים כל מקום אצלו הוא בית כל חיוך הוא אור הייתי כמו ציפור עד אשר מצאתי אוצר מצאתי אהבה כמה ענייה הייתי פעם בית ריק באמצע הרחוב

magy

New member
בתקליט של חווה אלברשטיין

כן, עוד יש לי תקליטים .............33 וגם פטיפון וכרגע חזרתי מנוה צדק - יפו............. אחלללללללללללללללללללללללללללה צריך לפתח תמונות...... מקווה שלפחות התמונות ב- "רמה". פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפחחחחחח סתםםםםםםםםםם

למעלה