נכוןלפחות משחררים אותך ב8+- אותנו מושכים עד 9
M MsUnderstood New member 20/3/10 #19 נכון../images/Emo35.gifלפחות משחררים אותך ב8+- אותנו מושכים עד 9
M MsUnderstood New member 16/3/10 #1 תגידו...שאלה.. במשך כל השנים שאתם לומדים...מה היה היום הכי ארוך שהיה לכם ויותר חשוב...איך שרדתם אותו טיפים יתקבלו בברכה
תגידו...שאלה.. במשך כל השנים שאתם לומדים...מה היה היום הכי ארוך שהיה לכם ויותר חשוב...איך שרדתם אותו טיפים יתקבלו בברכה
C catch 2 2 New member 16/3/10 #6 8:30-21:15 תפוח ב8, כריך ב12, סלט ב14, תפוז,בננה ופחית של פריגת או ספרינג ב16. וכשעוצמים עיניים לפעמים, עדיף לא לשבת בקרבת המרצה. בהצלחה
8:30-21:15 תפוח ב8, כריך ב12, סלט ב14, תפוז,בננה ופחית של פריגת או ספרינג ב16. וכשעוצמים עיניים לפעמים, עדיף לא לשבת בקרבת המרצה. בהצלחה
M MsUnderstood New member 16/3/10 #7 אפעם לא יושבים קרוב למרצה ותודה על העצות!!הם יבואו לשימוש למרות שלא רק האוכל חשוב... השיעור שבנין 2-4 הורג אותי מישעמום
אפעם לא יושבים קרוב למרצה ותודה על העצות!!הם יבואו לשימוש למרות שלא רק האוכל חשוב... השיעור שבנין 2-4 הורג אותי מישעמום
H hilla עם דאבל L New member 16/3/10 #8 8:30- 19:45 פעמיים בשבוע אני מצטיידת בהרבה אוכל ושוקולד ואני חייבת חלון אחד לפחות. אבל מה שהכי עוזר זה חברה, אם יש עם מי לצחוק ולהעביר את הזמן אז זה הרבה פחות נורא. זה לא קל אבל שיהיה בהצלחה
8:30- 19:45 פעמיים בשבוע אני מצטיידת בהרבה אוכל ושוקולד ואני חייבת חלון אחד לפחות. אבל מה שהכי עוזר זה חברה, אם יש עם מי לצחוק ולהעביר את הזמן אז זה הרבה פחות נורא. זה לא קל אבל שיהיה בהצלחה
M MsUnderstood New member 16/3/10 #9 תודה../images/Emo70.gif עוד 3 שעות הולכים הביתה...זה נראה כמו נצח!!!
N niva99 New member 16/3/10 #12 אופס ... נשלח טרם זמנו הפתרון להעסיק את עצמי בכתיבה אתגרית לשתות פוקטיו קפסיטו לשאול הרבה שאלות... לקרא עיתון לזלול שנביצ'ים / ממתקים להעיר כל מיני הערות רק כדי להצחיק ו....זזזזהההההוווו....
אופס ... נשלח טרם זמנו הפתרון להעסיק את עצמי בכתיבה אתגרית לשתות פוקטיו קפסיטו לשאול הרבה שאלות... לקרא עיתון לזלול שנביצ'ים / ממתקים להעיר כל מיני הערות רק כדי להצחיק ו....זזזזהההההוווו....
ה הפיה בלבן היחידה New member 20/3/10 #17 אני מעדיפה נס קפה על בסיס חלב בינוני ../images/Emo13.gif איפה את קונה את הקפה שלך? אני בעלית למעלה.
ה הפיה בלבן היחידה New member 16/3/10 #13 מזל טוב על היותך מנהלת הפורום מה עם המנהל הקודם? אצלי השנה היום הכי ארוך הוא יום רביעי אני לומדת עד 18:00 אבל יש לי חלון מ13:45 עד 16:15.
מזל טוב על היותך מנהלת הפורום מה עם המנהל הקודם? אצלי השנה היום הכי ארוך הוא יום רביעי אני לומדת עד 18:00 אבל יש לי חלון מ13:45 עד 16:15.