תגידו שאלה לי אלכם

evgenir2000

New member
כנסו !!!

תכנסו לפורמים שרשמו לכם למעלה ותסתכלו מה הוא עשה ומה עשו לו... נכנסתם... יופי... אכשיו תתחילו להחליט החלטות לגביו - אם זה נכון ואם לא ואם מה שהוא אומר נכון ואם לא ותגיבו לגבי כל הגירסאות... וגם אם אתם ממש רוצים להידחף לעניין אז דברו באי סי ע כל אחד מהצדדים הרבים במריבה הזו ואז תתחילו להאשים אחד ת'שני... אתם נראים קצת טיפש פה ( לא כולם ) אז בקשה, תעשו משה צריך לפני תגובה!!

undervision

New member
הבחור כבר התנצל על כל מעלליו

בכל הפורומים, מעבר לזה אין לי מה להגיב.

Action force

New member
רועי היקר

תראה, קראתי את כל השרשורים בפורום של ראשל"צ, ואתה באמת קצת נשמע ממורמר. תסלח לי, אבל אני במקומך, ברגע שהייתי קורא את ההודעה שרשם יבגני, הייתי מעלים את פרצופי מהפורום. או לפחות משנה את אופי התנהגותי על דפי הפורום. יש משהו בדבריהם ויש משהו בדבריך אבל מציק לי דבר אחד: אומנם מתנדבי נוער, אתה רואה את הכלל, אתה לא יודע מה באמת קורה בשטח, ושנער בן 15 נכנס למד"א, ואט אט בגיל 17-18 הוא יכול להתחיל לתפוס פיקוד, הנוער שלנו יוצא לקורסי קיץ חלקם מקצועיים יותר וחלקם פחות, אבל מתקדמים לומדים ומשתפרים. לא כל נער בן 15, מסוגל לעמוד בדברים שעומדים בפניהם מתנדבי הנוער של מד"א. וזה לא רק ה"לראות גופה" או חלק של בנאדם. זה הרבה יותר מזה - וזה לא קל. כל קורס לנוער נפתח כ-20 מתנדבים. לאחר שנתיים רק 5 נשארו, אבל אותם 5 הם תותחים. אני לא בא לרדת עליך, ולא רוצה לנקוט עמדה חד-משמעית. אבל אבקש ממך וממתנדבי ראשל"צ לנסות לנהוג בכבוד, ולעצור פה את המריבה. כדרך אגב, גם אני מתנדב משא"ז, אני מכיר טוב מאוד את העבודה במשא"ז, והעבודה במד"א הרבה יותר מספקת. מכל הבחינות! הצעה לך, כשתחזור מחופשתך, תנוח, ותנסה להתקבל לקורס נהגים לא תתחרט - אני מבטיח בברכה יונתן שגיא הוכמן מד"א \ משא"ז אילת

יונתן רק להוסיף

שמתנדב למתנדב - אתה תמיד יכול לבוא לפורום שלנו של המשא"ז ולדבר ולהתיעץ על כל נושא שבעולם בכיף שנדע רגעים יותר יפים מהאשר ארועי פח"ע

evgenir2000

New member
שמח שהגעתם להבנה...

אכשיו אני לא רוצה לראות מריבות טיפשיות כאלה ... מובן!!!!! בפעם הבאה שאתם פוצחים את פיכם, תחשבו טוב, טוב מה אתם אומרים ואל תגיבו על דברים "חצי מובנים" - עד שאתם לא מביניןם את כל הפרשייה מכל צד שהוא, אל תחשבו אפיו להגיב כי זה רק יראה עד כמה אתם קלי דעת ודי טיפשים... עימכם התודה, יבגני ר.

למעלה