תגידו שאלה לי אלכם

תגידו שאלה לי אלכם

מה הסמכויות שניתנות למתנדבי מד"א כלומר המער+הנוער פשוט היה לי ויכוח על זה בפורום כל שהוא

ההמשך

אני גם שאלתי את אותה שאלה בפורום מד"א ראשון לציון ותראו תתשובה של הנהג מד"א ". ובכל זאת לשאלתך, אזרחים שאינם קשורים לאירגון מגן דוד אדום אינם אמורים לדעת מה סמכויותיהם של מתנדבי האירגון. מאחר ואתה אינך משוייך לאירגון, אין ביכולתך לקבל את המידע שביקשת. " <-- לדעתם זאת תשובה? לאחר ששאלתי את תפקידו זה מה שהוא ענה לי אין גבול לטימטום קלטו"צר לי שרק עכשיו ראיתי את ההודעה הזו.. התשובה פשוטה. אני המנקה של התחנה. לפעמים גם מגרף קצת עלים מחניית האמבולנסים. לא משהו רציני. " אע ועוד משו לבחור יש הצתה מאוחרת הוא מפנה אותי ל דוברות מדאV מאחר ואתה לא שייך לאירגון מגן דוד אדום, אין לך את האפשרות והיכולות לדעת מה סמכויותיהם של מתנדבי הארגון ואם זה עדיין לא מספק אותך, שלח מכתב: מרכז מד"א, יגאל אלון 22 ת"א, מחלקת דוברות. אין גבול לטימטום

אתה לא יודע מתי להפסיק?!

אתה לא יודע מתי להפסיק נכון?!? אתה רק מראה צד אחד של הדברים, אתה לא רוצה שיראו מה שבאמת קורה בפורום כי אתה לא רוצה לעשות לך בושות. אתה מקלל, יורד על אנשים ואז אתה מצפה שכולם ירחמו עלייך כי תוקפים אותך?! ועוד שאלה, למה אתה הולך ומביא את המריבה הזאת לכל פורום שאתה יכול?? אתה לא מצליח שיביאו לך גיבוי במקום אחד, אז אתה רץ למקום אחר שבו אתה חושב שכן יקשיבו ויסכימו איתך? אתה ממש מעורר רחמים... מי שבפורום הזה ורוצה לראות מה קורה באמת שיכנס לפורום מד"א ראשל"צ: http://www.101.org.il/forum/all.asp?forumid=21

Action force

New member
תשובה:

סמכויות \ תפקידים: 1. סקירת זירת אירוע 2. נסיבות המקרה 3. הרחקת נפגעים ממקום הסכנה 4. בדיקת נפגעים 5. טיפול בהתאם לידע הנלמד 6. פינוי להמשך טיפול דגשים: - אין לקבוע מוות - אין לסטור או להכות נפגע - אין לתת תרופות \ למרוח משכות - אין לשחרר נפגע ללא המשך טיפול - אין לחרוג מסכויותיך - שמור על סודיות רפואית מקווה שעניתי לך על השאלה את הכל העתקתי משפקי ההדרכה של מד"א

(בפעם השנייה)

אתה לא יודע מתי להפסיק נכון?!? אתה רק מראה צד אחד של הדברים, אתה לא רוצה שיראו מה שבאמת קורה בפורום כי אתה לא רוצה לעשות לך בושות. אתה מקלל, יורד על אנשים ואז אתה מצפה שכולם ירחמו עלייך כי תוקפים אותך?! ועוד שאלה, למה אתה הולך ומביא את המריבה הזאת לכל פורום שאתה יכול?? אתה לא מצליח שיביאו לך גיבוי במקום אחד, אז אתה רץ למקום אחר שבו אתה חושב שכן יקשיבו ויסכימו איתך? אתה ממש מעורר רחמים... מי שבפורום הזה ורוצה לראות מה קורה באמת שיכנס לפורום מד"א ראשל"צ: http://www.101.org.il/forum/all.asp?forumid=21

אחת מהחבורה שהיא מנהלת שם

נתנה לי תגובה ממש יפה כנסו תגובה בICQ אל תקרא לי חמודה אני לא הכלבה שלך . אפס ! יש לך בכלל מישהי כדי לקרוא לה חמודה או שאתה מדגיע לפורקן רק בעזרת המחשב ? נראה לי שרק בעזרת המחשב.. זה רמה של מנהלת פורום לדעתי לא

אתם רואים איזה תת רמה

הבן אדם הזה הוא דו פנים... במקום אחד הוא מתנהג אלי יפה כדי שלא יחשבו שהוא בנאדם תת רמה, ובמקום אחר הוא תוקף אותי ואת החברים שלי... פורום משא"ז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=458 פורום מדא ראשלצ: http://www.101.org.il/forum/all.asp?forumid=21 רועי, אתה לא יודע על מה אתה מדבר... אני לא רוצה לרדת לרמה שלך,למרות שזה מאוד קשה לא להגיב לדברים שאתה כותב עלי ועל חברים שלי. אתה סתאם דוחף את האף שלך למקומות שהוא לא צריך להיות. אם האנשים פה היו יודעים איזה בלאגן אתה עשית בפורום שלנו ואיזה בעיות אתה עושה לנו הם לא היו מדברים איתך...

חחחחחח איזה צחוקים איתך ...

עידו תגיד אתה לא היית המתנדב ששיחק שח מט בתחנה אז שהייתי אם המשקפיים?

comadin

New member
רועי

תגובה זו שכתבת מראה על .. בגרותך המנטלית של בחור בן 20 הודעה זו נכתבה כתוצאה משרשרת של הודעות אבל לא פרסמת נכון ? למה ? כדי שאתה תיהיה צודק.. תפרסם את שני הצדדדים לא רק את הצד שלך .. אל תשכח שבכל הודעה יש גם צחוק ובכל צחוק יש גם קצת אמת

בבקשה זה מה שכתבתי לב בצחוק

והיא הגיבה לי ככה "חמודה לכי לישון נדבר כבר מחר לילה טוב ןאל תשכחי לישון על האף טוב
ילילה טוב" אם היא לא יודעת לקחת צחוק זה לא בעיה שלי

Yev

New member
הסבר לגבי הבחור הנ"ל

לפני שאני אכתוב את מה שכתבתי, אצלו הכול בצחוק,אבל מתי שזה מתחיל להיות בצחוק באופו קבוע, הוא לא שם לב שהוא מעליב בדרך. אני אביא לכן את המכתב שנכתב לבחור הנ"ל בפורום שלנו,יכול להיות שפה אוהבים אותו והוא בחור נחמד, אבל בפורום שלנו הוא עושה רק בעיות, וכמו כן מגיע לפגוש אותנו מדיי פעם, כשאנחנו לא ממש רוצים(להזכיר בן אדם בן 20,כשהתקשורת שלו מסתכתמתו בשיחות עם אנשים שהרוב נוער, ונערות צעירות) המכתב יתאר פחות או יותר את הסיבות ללמה התחיל כל הבלאגן ולמה הוא לא רצוי בו, וכל הבלאגן זה בעצם ניסיון להסביר לו שכבר לא רוצים שיכתוב שמה. " לכבוד:רועי-"שוטר 82" הנדון:שהותך בפורום בשביל שזה יראה קצת יותר מכובד, ולא השתלחות אחד בשני, אני מביא זאת בצורת מכתב. הנני מבקש ממך בשם כל חברי הפורום(או לפחות רובם המוחלט), לא לכתוב יותר בפורום הזה. לפני שאני אסביר לך את הסיבות למה אתה לא רצוי פה אני אסביר לך על מצב המתנדבים בתחנה: בתחנה שלנן יש מתנדבי נוער, נכון יש סיכסוכים, נכון יש מריבות, אבל סך הכול המתנדבים כן מגובשים בינהם, תבין, יש לנו שפה משלנו, בדיחות משלנו, הוויה משלנו,יש יציאות של מתנדבים בערבים ורק של מתנדבים, יש דברים שרק אנחנו מבינים בשיחות שלנו, ואז אתה נכנס לפורום, ומתערב בהגמוניה של הפורום שלנו,ומפר את כל האווירה האינטמית שלנו, עד שלא הייתה מזיק, אף לא אמר לך כלום, לא רצו לפגוע בך, לא רצו לומר לך שאתה לא רצוי וכו וכו’, אבל באיזשהו שלב נהייתה מעיק,מציק,ותככן, לא משנה כרגע מי צודק ולא צודק, אנחנו קבוצה, ואז מגיע גורם מבחוץ וגורם לנזקים, זה טבעי שהקבוצה לא תרצה אותו ותסלק אותו. הרי חלק גדול מהצחוקים אתה לא מבין(או לפחות חושב שמבין), חלקים גדולים מהסיפור של החוויות שלנו אתה גם לא מבין(למרות שמתיימר), קיצר תבין אתה לא אנחנו!!!. אז אנא ממך תפסיק להתכתב ולהגיע לתחנה ולדבר עם נערות שרובן קטינות, כשאתה כבר בן 20,לא שיש איסור לדבר עם בנות 15-16,אבל אתה בן אדם זר שלא קשור אלינו והם לא רוצות שתדבר איתם,וחוץ מזה במה כבר מסתכמת כתיבתך בפורום, הנ"ל תגובות חסרות תוכן ומשמעות(לפחות בשבילנו ומנקודת ראייה שלנו),ופרסום הודעות של בדיחות, שאף אחד במילא לא טורח לקרוא, במלים אחרות אני אביא זאת בצורת משל, אתה מהווה כמו סוג של קליפה, שמכסה גרעין, אל תעלב מהניסוח זה רק להמחשה, שאתה אף פעם לא תהיה בגרעין, תמיד תשאר הקליפה. ולאו דווקא בגלל שאתה מתנדב משא"ז,אני מאמין שיכול להיות שאם זה היה מישהו אחר, יכול להיות הוא היה משתלב הרבה יותר, אלא רק בגלל שזה אתה!!!. אז בבקשה,אל תכתוב יותר בפורום הנ"ל, לא רוצים שתכתוב פה, ואם הרמה הזאתי של הפורום כה נמוכה, אז למה אתה ממשיך לענות פה להודעות, בקיצור, אולי עכשיו אתה כועס, אבל תסע לחו"ל, יהיה לך שמה הרבה זמן לחשוב, ולהבין אולי בפעם האני כבר לא זוכר כמה,>שלא רוצים שתכתוב פה!!!!!< בכבוד רב יבגני.א ואני מבקש מכולם, במקרה שהוא יענה, אל תתחילו לכתוב הודעות המשך אם תוכן "לא בוגר",שתהיה לו איזשהי עילה נוספת לכתוב פה." לחברי הפורום אני רק אחדד, זה לא איזשהו פורום כללי של מד"א, או באיזשהו אתר רשמי, זה אתר שהוקם על ידי מתנדב מד"א, וזה פורום בתוך שרשור של פורום, עד שמגיעים אלינו, פורום מאוד אינטימי ורק של התחנה שלנו, ולכן כתבתי את מה שכתבתי לגבי האינטימיות של הפורום.

comadin

New member
רועי , יבגני

רועי , אתה לא יודע קבל צחוק... התיייחסתי אליך כמו שהתייחסת אליי רק חבל שאתה הולך "ומפיץ" את זה בפורומים אחרים ולא משארי באיי סי קיו. בדיק באותה גישה - ואל תשכח גם שזה בשעות מאוחרות של הלילה... יבגני, אני איתך במכתב..

למעלה